Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Nie jest to jaka艣 cut praca czy co艣 w tym stylu. Zwyczajnie zrobi艂em sobie tapetk臋 bo poprzednia si臋 znudzi艂a:))

"Model" w maxie, render w Cinema4D

Wszelkie opinie (pozytywne i negatywne) mile widziane. A i jeszcze jedno, to moja pierwsza praca na tym forum wi臋c prosz臋 o wyrozumia艂o艣膰:))

pozdro

• Odpowiedzi 30
  • Wy艣wietle艅 4,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Powiem Ci szczerze, takich prac mo偶na znale藕膰 w sieci kilka milion贸w i w zasadzie niczym si臋 od siebie nie r贸偶ni膮 poza kolorem...Nie chc臋 si臋 czepia膰 za bardzo bo prawie ka偶dy od czego艣 takiego zaczyna艂. Poprostu podstaw膮 jest pomys艂 kt贸rego w tej pracy nie ma.

Abstrakce te偶 nie powstaj膮 "od tak sobie" i trzeba troch臋 pomy艣le膰 偶eby wysz艂o z nich co艣 naprawd臋 cudownego :)

Tyle z mojej strony

pozdrawiam

Napisano

"Ucz si臋, ucz bo nauka to pot臋gi klucz, a jak b臋dziesz mia艂e du偶o kluczy to zostaniesz wo藕nym(wron膮)."

No comments.

^_^

Napisano

to nie jest nic fajnego.. ile czasu na to straci艂e艣?.. 2..3 czy 4 minuty..? ;) ja osobi艣cie nie mam g... na pulpicie.. Zacznij klika膰 co艣 fajnego co艣 co na serio fajnie by by艂o mie膰 na t艂o..

Napisano
  • Autor

Przyznaje ze to raczej by艂a zabawa z teksturami w C4D ni偶 powa偶na praca. Czy mi si臋 podoba hmm...............,raczej trudno jest ocenia膰 w艂asne prace, od rego to Wy jeste艣cie:))

No to macie jeszcze jedn膮 "abstrakcje" do krytykowania:)))))

pozdro

Napisano

fajne super pi臋kne git powiedz jakim sposobem to zrobi艂e艣 to b臋de w niebo wzi臋ty zaczne robi膰 1000001 a potem 1000002 ... a偶 ja zczne dostawa膰 takie opinie

偶artowa艂em dla grafika tego co widzi "maxa" na codzie艅 to nic sadysfakcionuj膮cego ale dzieci lubi膮wiele kolor贸w i niezrozumia艂e kszta艂ty

mia艂em z艂y dzie艅 dzi艣aj sory

Napisano
  SAIRAM napisa艂:
Przyznaje ze to raczej by艂a zabawa z teksturami w C4D ni偶 powa偶na praca.

A teraz zastan贸w si臋 nad nazw膮 dzia艂u FINISHED WORKS :)

Napisano

nawet fajen ale to drugie to zdecydowanie za jaskrawe i bola oczy jak sie na to patrzy:) bo za jasne jest troche pozdrawiam:)

Napisano

no.. ta druga praca lepsza.. teraz czuje te twoje klimaty... ;)) naprawd臋 pi臋kne sphere + extrude +mesh smooth (te偶 kiedy艣 co艣 takiego robi艂em.. ale tego nie pokazywa艂em.. ). czekamy na prace w kt贸re w艂o偶ysz wi臋cej wysi艂ku.. trzymaj si臋...

http:// http://pstryk.net/~pock/krzyhhh/inne%20bzdety/pulpittt.jpg ;) ale nie jest tak 藕le.. ;) ciekawe ile godzin wytrzymam z tym pulpitem..

Napisano
  • Autor

Powiem ci tylko tyle krzyhhh, MASZ SYW NA PULPICIE!!!

Nie wiem jak mo偶na pracowac w takim ba艂aganie. Wyobra偶am sobie jak wygl膮da tw贸j pok贸j(oj mamusia pewnie nie jest z ciebie dumna, "Synku przecie偶 m贸wi艂am ci miesi膮c temu, sprz膮tnij te majtusie z parapetu":))) Co do moich prac, moze pomy艂k膮 by艂o wystawienie tak banalnych 5minut贸wek, ale co tam przynajminiej wnukom b臋de co mia艂 opowiada膰:))))

W nied艂ugim czasie powinni艣cie zobaczy膰 moje inne "arcydzie艂a", wtedy to si臋 dopiero posypi膮 komeeentarze.

pozdro, i krzyhhh chyba sie nie obrazisz za te majtusie:))

Napisano

Sairam widze ze cie tu niezle pojechali a maja pomagac ! Ale musze cie zmartwic bo maja troche racji . Wiesz to jest tak ze jesli cos chcesz pokazac tonad tym sie dobrze zastanow ! Ja tam sporo siedzialem zanim cos tu wrzucilem a to dlatego ze jak poogladasz sobie prace niektorych to chcesz chociaz aby twoje prace byly na podobnym poziomie ! Trzeba bylo zaczac od czegos w co wlozysz naprawde sporo wysilku bo w srod ludzi ktozy zajmoja sie grafika podziwu nie zyskasz np : czajnikiem z caustyka a na ludzich ktozy tego nie znaja napewno tak ! Powodzenia i czekam jak wrzucisz tu swoje kolejne arcydzielo !

Krzyhhh niezly balaganik ale zawiodles mnie bo Ilustratora u ciebie brakuje !

(a i po co ci 3 wersje maxa ??)

P.S Niezly by byl temat na wolna dyskusje Grafiku pokaz swoj pulpit :)

Napisano

hohoho krzyhhh ale burdel masz na pulpicie :P A co do prac to pierwsza mi si臋 nie podoba, a druga no juz znacznie lepsza> Szkoda tylko, 偶e widac kanciaste brzegi. Je偶eli to mozliwe to daj wi臋skzy smooth i fallof, 偶eby 艂adnie si臋 zlewa艂o z t艂em.

Napisano

hehe ja mam zawalone tylko polowe pulpitu a tlo mam standardowe z wina 2003 :P

Napisano

hehe.. ale mnie zjechali za pulpit... ;)) SAIRAM: MAM CZYSTO W POKOJU!! :P ;)))) o dziwo.. ;) Bigbird.. ;) dlaczego jeste艣 zawiedziony... ;) mo偶e gdzie艣 mam ilustratora.. :/ tylko gdzie.. a mam dlatego 3 wersje maxa.. bo..;) bo tak.. poprostu ka偶dy ma inne pluginy..

ps. kiedy艣 posprz膮tam.. ale nie widze potrzeby.. wiem gdzie jest max i explorer.. i to all czego potrzebuje.. ;)

Napisano
  • Autor

krzyhhh, jak ty mnie denerwujesz JA SAIRAM JESTEM A NIE SITRAM:)))))))

Napisano
  • Autor

Dzi臋ki, chyba nikt nie lubi jak przekr臋ca si臋 jego nick, prawda kszyhhh...oj przepraszm najmocniej, krzyhhh oczywi艣cie:)))))))))

Napisano

Tez nie lubie jak kto艣 przekr臋ca moje Nazwisko albo nicka.

Na tapete ten obrazek jako艣 mi nie pasuje.

Napisano

krzyhhh, na twoim miejscu nie dawa艂 bym screenshota, tu s膮 sami esteci!

musisz sobie kupi膰 wi臋kszy monitor

normalnie sobie go zachowa艂em

Napisano

jesli sie nie myle to ta druga pracka to tutorial z jednej ze stron na temat 3dmaxa, niestety nie pamietam adresu

Napisano
  • Autor

kisiel.......pewnie taki sam jaki masz w..............:)))))

a ten drugi model to wcale nie z tutka!!

Napisano

ja taki model zrobilam z tutoriala, jezeli sam go stworzyles to gratuluje, ja potrzebowalam przykladu

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci