Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

• Odpowiedzi 11
  • Wy艣wietle艅 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nie藕le dali!

• Epic go tylko wykupi艂 i udost臋pni艂 wraz ze skanami za darmo (wewn膮trz Unreal Engine) . Pierwszy odnowiony Mixer by艂 s艂aby ale ten wygl膮da du偶o lepiej.聽 聽 聽

• @Nezumi聽z tego co widz臋 na prezentacji to malowanie nadal wygl膮da na takie podstawowe jak wcze艣niej i nie chwal膮 si臋 nowymi opcjami wi臋c pewnie nie ma w tym poprawy, p贸ki co bardziej do pracy nad proc

• KLICEK featured this temat
Napisano
  • Autor

quixel聽dla photohopa jest od dawna martwy ale mixera ca艂y czas rozwijaj膮. Pewnie nadal malowanie聽brushmi jest bardzo podstawowe i u偶ywa si臋 ich g艂贸wnie聽jako stamp贸w do r臋cznego poprawiania masek smart materia艂贸w ale to te偶 maj膮 poprawi膰 w przysz艂o艣ci 偶eby siefajnei malowa艂o r臋cznie. Do wielu zastosowa艅 i tak idealnie si臋 sprawdzi, ja substance paintera nie uruchomi艂em ju偶 kilka miesi臋cy聽i chyba p贸ki co nie b臋d臋 przed艂u偶a艂 subskrypcji, przy motion designie聽聽czy animacjach聽 nie jest taki potrzebny a mam jeszcze ze 300 kredyt贸w na materia艂y to p贸ki co mi wystarczy na d艂u偶szy czas a do drobniejszych聽rzeczy raz na jaki艣 czas mixer mo偶e wystarczy.

Swojadrog膮 ciekawe 偶e quixel nale偶y do epicka a jest postawiony na unity a nie unrealu 馃檪

Napisano

Epic go tylko wykupi艂 i udost臋pni艂 wraz ze skanami za darmo (wewn膮trz Unreal Engine) .

Pierwszy odnowiony Mixer by艂 s艂aby ale ten wygl膮da du偶o lepiej.聽

Napisano

Pytanie jesli ktos z Was uzywa - jak tam z malowaniem tekstur? Pierwsze wydanie nie pozwalalo uzyc nacisku piorka do sterowania przezroczystoscia czy wielkoscia pedzla... Nie wyobrazam sobie malowania na przyklad skory na takim sofcie. Cos sie zmienilo w tej kwestii?

Napisano
  • Autor

@Nezumi聽z tego co widz臋 na prezentacji to malowanie nadal wygl膮da na takie podstawowe jak wcze艣niej i nie chwal膮 si臋 nowymi opcjami wi臋c pewnie nie ma w tym poprawy, p贸ki co bardziej do pracy nad proceduralnymi materia艂ami ni偶 do malowania r臋cznego ca艂ych asset贸w聽

Napisano

Niestety mixer chyba nie obs艂uguje mojego聽nowego, pi臋knego, najlepszego聽tabletu bo rysik nie reaguje po w艂膮czeniu.. @KLICEK聽daj zna膰 czy u Ciebie dzia艂a
EDIT
Dobra, zacz臋艂o dzia艂a膰 po trzecim restarcie programu, ale przy pr贸bach robienia czegokolwiek na tym robocie ze splashscreena mam z 2 fpsy 馃槷
EDIT 2

A nacisk przy p臋dzlach jak nie dzia艂a艂 w poprzednich wersjach聽tak nie dzia艂a i teraz聽馃槃

Edytowane przez RaVirr

Napisano
3 hours ago, michalo said:

Mo偶e w艂膮cz lub wy艂膮cz windows ink?

Nie no, po prostu nacisk nie jest zaimplementowany.

To jak dla mnie bez kontroli naciskiem przezroczystosci i wielkosci ten soft jest zadna alternatywa dla Paintera. Przeciaganie presetow na model i machanie suwakiem to troche za malo dla mnie zeby sie jarac. No i jak slysze ta predkosc tez pozostala...

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci