mateusz_s Napisano 7 Wrzesień 2021 Share Napisano 7 Wrzesień 2021 (edytowane) Hej, Przygotowałem ostatnio takie intro dla corocznych Zaduszek Jazzowych w moim rodzinnym mieście Pińczowie. Wykonane w 60fps. 3ds max + corona render + after effect Edytowane 7 Wrzesień 2021 przez mateusz_s 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejbobek Napisano 7 Wrzesień 2021 Share Napisano 7 Wrzesień 2021 Piękne! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex3d Napisano 7 Wrzesień 2021 Share Napisano 7 Wrzesień 2021 Fajne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 8 Wrzesień 2021 Share Napisano 8 Wrzesień 2021 Klasa robota! Z ciekawosci - modele tez twoje? Tak czy owak swietna sprawa. Mam nadzieje ze jakis... samorzad, czy kto tam jest odpowiedzialny za to, zaplacil. Bo warto! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 8 Wrzesień 2021 Share Napisano 8 Wrzesień 2021 wypas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 9 Wrzesień 2021 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2021 W dniu 7.09.2021 o 17:57, blazejbobek napisał: Piękne! W dniu 7.09.2021 o 22:01, alex3d napisał: Fajne 19 godzin temu, Nezumi napisał: Klasa robota! Z ciekawosci - modele tez twoje? Tak czy owak swietna sprawa. Mam nadzieje ze jakis... samorzad, czy kto tam jest odpowiedzialny za to, zaplacil. Bo warto! 17 godzin temu, Sebazx6r napisał: wypas Hej, dzięki.. Modele nie wszystkie moje, szkoda trochę czasu na modelowanie, co się dało i nie było zbyt drogie to kupiłem, Jakiś tam grosz skapnął oczywiście, ale z wiadomych przyczyn zrobiłem za 1/3 stawki.. Festiwal jest cykliczny więc animacja wystarczy "na długo", a zależało mi żeby wyszło ładnie.. No i miałem zupełnie wolną rękę, to też plus no i sporo czasu było.. 60fps robi też fajną robotę.. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi