Napisano 7 Wrzesień 20213 l Hej, Przygotowałem ostatnio takie intro dla corocznych Zaduszek Jazzowych w moim rodzinnym mieście Pińczowie. Wykonane w 60fps. 3ds max + corona render + after effect Edytowane 7 Wrzesień 20213 l przez mateusz_s
Napisano 8 Wrzesień 20213 l Klasa robota! Z ciekawosci - modele tez twoje? Tak czy owak swietna sprawa. Mam nadzieje ze jakis... samorzad, czy kto tam jest odpowiedzialny za to, zaplacil. Bo warto!
Napisano 9 Wrzesień 20213 l Autor W dniu 7.09.2021 o 17:57, blazejbobek napisał: Piękne! W dniu 7.09.2021 o 22:01, alex3d napisał: Fajne 19 godzin temu, Nezumi napisał: Klasa robota! Z ciekawosci - modele tez twoje? Tak czy owak swietna sprawa. Mam nadzieje ze jakis... samorzad, czy kto tam jest odpowiedzialny za to, zaplacil. Bo warto! 17 godzin temu, Sebazx6r napisał: wypas Hej, dzięki.. Modele nie wszystkie moje, szkoda trochę czasu na modelowanie, co się dało i nie było zbyt drogie to kupiłem, Jakiś tam grosz skapnął oczywiście, ale z wiadomych przyczyn zrobiłem za 1/3 stawki.. Festiwal jest cykliczny więc animacja wystarczy "na długo", a zależało mi żeby wyszło ładnie.. No i miałem zupełnie wolną rękę, to też plus no i sporo czasu było.. 60fps robi też fajną robotę..