Rushhash Napisano 9 Październik 2022 Napisano 9 Październik 2022 (edytowane) Krótka animacja zrobiona w Blenderze i wyrenderowana za pomocą Evee. Muzyka i dźwięk: Andrzej Janicki Model głównej postaci: Nata Góra oraz Piotr Pabian Edytowane 9 Październik 2022 przez Rushhash 5
michalo Napisano 9 Październik 2022 Napisano 9 Październik 2022 Świetna robota. Fajny klimat, dźwięk, obraz. Modele miodzio. Kojarzy mi się z katedrą i diablosem 🙂 Dziś akurat rozmyślałem sobie nad IV i czy kupować jak wyjdzie czy jednak wybrać życie XD Jedynie scena gdzie z pochodnią widać zbliżenie z boku, potem z tyłu, jakoś sprawia wrażenie poklatkowej. Przynajmniej ja tak to odczuwam.
Destroyer Napisano 9 Październik 2022 Napisano 9 Październik 2022 Bardzo fajne, wejście do jaskimi bardzo mocno zapachniało Katedrą Tomka Bagińskiego 🙂
Rushhash Napisano 10 Październik 2022 Autor Napisano 10 Październik 2022 Dzięki bardzo, porównania do Katedry biorę za najwyższej rangi komplement (wszak to był moment kiedy postanowiłem, że to właśnie chcę w życiu robić xD). Co do tego ujęcia co sprawia wrażenie poklatkowego... To ja mam też z nim problem, ale czasami są takie momenty w życiu, że człowiek postanawia, że pora coś skończyć i przestać dłubać, i tak właśnie to ujęcie trafiło do finału, chociaż nie jestem z niego zadowolony xD 1
Rekomendowane odpowiedzi