Napisano 8 Maj 20231 r Cześć, dzisiaj niespodziewanie premierę ma animowany teledysk zespołu Motörhead, który zrobiłem wraz z Cat Kaczmarek (na zlecenie Mullberry Creative) prawie rok temu: poniżej kilka wipów z produkcji:
Napisano 8 Maj 20231 r Ja! Piekniuśkie! Muza, graficzka, animacja - wyczes! Brawo brachu solidna robota!
Napisano 8 Maj 20231 r Świetne! Wspaniała robota. Uwielbiam kreskę 🙂 Mam nadzieję, ze kiedyś zobaczę od was jakiś film animowany 🙂 OOO wczoraj był właśnie taki księżyc jak na teledysk. Przypadek? Nie sądzę 🙂
Napisano 8 Maj 20231 r Autor 6 minut temu, michalo napisał(a): Świetne! Wspaniała robota. Uwielbiam kreskę 🙂 Mam nadzieję, ze kiedyś zobaczę od was jakiś film animowany 🙂 OOO wczoraj był właśnie taki księżyc jak na teledysk. Przypadek? Nie sądzę 🙂 dzięki! faktycznie, masz rację z tym księżycem- więc ogarnęli to marketingowo lepiej niż się spodziewałem 😄 co do filmu animowanego, to aktualnie szlifujemy storyboard i planujemy w tym roku się autorskiemu projektowi poświęcić :)
Napisano 8 Maj 20231 r 57 minut temu, w8jek napisał: co do filmu animowanego, to aktualnie szlifujemy storyboard i planujemy w tym roku się autorskiemu projektowi poświęcić 🙂 To wspaniale 🙂 Czekam więc z niecierpliwością!
Napisano 9 Maj 20231 r Jeszcze patynie ujęcie gdzie kamera leci pomiędzy rzędami kukurydzy w stronę domku jest w 3d czy 2,5d, płaskie warstwy kukurydzy, trawy, dymu i domek rozmieszczone w przestrzeni bo fajne uczucie przestrzeni ale chyba nie z ręki robione? 😛
Napisano 9 Maj 20231 r 14 godzin temu, w8jek napisał: na zlecenie Mullberry Creative Ale to nie jest nic oficjalnego? Dziwi mnie też wybór utworu trochę bo cover to tak średnio, zwłaszcza, że oryginał lepszy 😛 No ale jako miłośnik obu kapel aprobuję 😉 Jak wspominałem animacja i styl jak zwykle super. Fajnie widzieć coś takiego z rodzimego podwórka.
Napisano 9 Maj 20231 r Autor 7 godzin temu, Destroyer napisał(a): Jeszcze patynie ujęcie gdzie kamera leci pomiędzy rzędami kukurydzy w stronę domku jest w 3d czy 2,5d, płaskie warstwy kukurydzy, trawy, dymu i domek rozmieszczone w przestrzeni bo fajne uczucie przestrzeni ale chyba nie z ręki robione? 😛 dzięki, 2,5 D- płaskie plany z kukurydzą i zbudowany z nich tunel w after effects (ciągle się zabieram za poznanie blendera:D
Napisano 9 Maj 20231 r 8 minut temu, w8jek napisał(a): dzięki, 2,5 D- płaskie plany z kukurydzą i zbudowany z nich tunel w after effects (ciągle się zabieram za poznanie blendera:D Klany oprogramowania Open Sursowego już na ciebie czatują w ciemnych zaułkach internetowych URLi i tutoriali z youtuba! Dołącz do wyznawców św Tona! Niech Blender cię pobłogosławi wiedzą i milionami zielonych jak kapusta dolarami 😉 I nie czytaj postów @Nezumiiego o Blenderze! ON SIE NIE ZNA! Blender jest sevior of the 3D community! KROPKA! 😉 A tak serio jeszcze raz gratuluje, świetna animacja 🙂
Napisano 9 Maj 20231 r 11 hours ago, Mortom said: I nie czytaj postów @Nezumiiego o Blenderze! ON SIE NIE ZNA! Potwierdzam. Nie znam sie. Widac ze Blender swietnie sie nadaje. W 2D - w koncu znalazl swoja nisze 😉 Filmik przedni! Edytowane 9 Maj 20231 r przez Nezumi