Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cześć,

dzisiaj niespodziewanie premierę ma animowany teledysk zespołu Motörhead, który zrobiłem wraz z Cat Kaczmarek (na zlecenie Mullberry Creative) prawie rok temu:

poniżej kilka wipów z produkcji:

sh_031_walk_001.gif

sh_031_walk_005.gif

sh_031_walk_007.gif

sh_031_walk_009.gif

sh_052_bully3_anim04.gif

sh_103_anim04.gif

sh009_anim002.gif

zombie.gif

sh_105_anim03.gif

sh_109_anim03.gif

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 588
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dzięki! faktycznie, masz rację z tym księżycem- więc ogarnęli to marketingowo lepiej niż się spodziewałem 😄 co do filmu animowanego, to aktualnie szlifujemy storyboard i planujemy w tym roku się a

• Dzięki za miłe słowa, jeszcze dorzucam kilka wipowych projektów postaci

• Świetne! Wspaniała robota. Uwielbiam kreskę 🙂 Mam nadzieję, ze kiedyś zobaczę od was jakiś film animowany 🙂   OOO wczoraj był właśnie taki księżyc jak na teledysk. Przypadek? Nie sądzę

Posted Images

Napisano

Świetne! Wspaniała robota. Uwielbiam kreskę 🙂

Mam nadzieję, ze kiedyś zobaczę od was jakiś film animowany 🙂

OOO wczoraj był właśnie taki księżyc jak na teledysk. Przypadek? Nie sądzę 🙂 

Napisano
  • Autor
6 minut temu, michalo napisał(a):

Świetne! Wspaniała robota. Uwielbiam kreskę 🙂

Mam nadzieję, ze kiedyś zobaczę od was jakiś film animowany 🙂

OOO wczoraj był właśnie taki księżyc jak na teledysk. Przypadek? Nie sądzę 🙂 

dzięki!
faktycznie, masz rację z tym księżycem- więc ogarnęli to marketingowo lepiej niż się spodziewałem 😄
co do filmu animowanego, to aktualnie szlifujemy storyboard i planujemy w tym roku się autorskiemu projektowi poświęcić :)

Napisano
57 minut temu, w8jek napisał:

co do filmu animowanego, to aktualnie szlifujemy storyboard i planujemy w tym roku się autorskiemu projektowi poświęcić 🙂

To wspaniale 🙂 Czekam więc z niecierpliwością!

Napisano
  • Autor

Dzięki za miłe słowa,
jeszcze dorzucam kilka wipowych projektów postaci

chlopiec.jpg

dzieciak.jpg

sandman_skrzydlaty.jpg

sandman2.jpg

rockerdad_005.jpg

Napisano

Jeszcze patynie ujęcie gdzie kamera leci pomiędzy rzędami kukurydzy w stronę domku jest w 3d czy 2,5d, płaskie warstwy kukurydzy, trawy, dymu i domek rozmieszczone w przestrzeni bo fajne uczucie przestrzeni ale chyba nie z ręki robione? 😛 

Napisano

14 godzin temu, w8jek napisał:

na zlecenie Mullberry Creative

Ale to nie jest nic oficjalnego? 

Dziwi mnie też wybór utworu trochę bo cover to tak średnio, zwłaszcza, że oryginał lepszy 😛

No ale jako miłośnik obu kapel aprobuję 😉 

Jak wspominałem animacja i styl jak zwykle super. Fajnie widzieć coś takiego z rodzimego podwórka. 

Napisano
  • Autor
7 godzin temu, Destroyer napisał(a):

Jeszcze patynie ujęcie gdzie kamera leci pomiędzy rzędami kukurydzy w stronę domku jest w 3d czy 2,5d, płaskie warstwy kukurydzy, trawy, dymu i domek rozmieszczone w przestrzeni bo fajne uczucie przestrzeni ale chyba nie z ręki robione? 😛 

dzięki,
2,5 D- płaskie plany z kukurydzą i zbudowany z nich tunel w after effects (ciągle się zabieram za poznanie blendera:D

Napisano
8 minut temu, w8jek napisał(a):

dzięki,
2,5 D- płaskie plany z kukurydzą i zbudowany z nich tunel w after effects (ciągle się zabieram za poznanie blendera:D

Klany oprogramowania Open Sursowego już na ciebie czatują w ciemnych zaułkach internetowych URLi i tutoriali z youtuba!
Dołącz do wyznawców św Tona! Niech Blender cię pobłogosławi wiedzą i milionami zielonych jak kapusta dolarami 😉 
I nie czytaj postów @Nezumiiego o Blenderze! ON SIE NIE ZNA! Blender jest sevior of the 3D community! KROPKA! 😉 

A tak serio jeszcze raz gratuluje, świetna animacja 🙂 

Napisano
11 hours ago, Mortom said:

I nie czytaj postów @Nezumiiego o Blenderze! ON SIE NIE ZNA!

Potwierdzam. Nie znam sie. Widac ze Blender swietnie sie nadaje. W 2D - w koncu znalazl swoja nisze 😉

Filmik przedni!

Edytowane przez Nezumi