Arte17 Napisano 30 Sierpień 2023 Share Napisano 30 Sierpień 2023 Jak ktoś chce zapodać lajka to zapraszam 🙂https://www.artstation.com/artwork/9Ez0xL 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 30 Sierpień 2023 Share Napisano 30 Sierpień 2023 Ładnie! Ma takie miękki, niemal malarski styl, fajnie wygląda 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 30 Sierpień 2023 Share Napisano 30 Sierpień 2023 Bardzo ładne kadry! A ja przy okazji dowiedziałem się co to jest Gaea. Wygląda na ciekawy soft (w niesamowicie uczciwej cenie z tego co widzę). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 31 Sierpień 2023 Share Napisano 31 Sierpień 2023 WOW! Piękne, naprawdę piękne. Świetna robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 31 Sierpień 2023 Share Napisano 31 Sierpień 2023 Świetna stylówa. Takie to mięsiste, że aż prawdziwsze niż prawdziwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arte17 Napisano 31 Sierpień 2023 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2023 14 godzin temu, Destroyer napisał(a): Ładnie! Ma takie miękki, niemal malarski styl, fajnie wygląda 🙂 Dzięki 😄 Ja po takim czasie siedzenia na tym widzę już tylko gdzie są błędy 😄 13 godzin temu, adek napisał(a): Bardzo ładne kadry! A ja przy okazji dowiedziałem się co to jest Gaea. Wygląda na ciekawy soft (w niesamowicie uczciwej cenie z tego co widzę). Gaea sztos. Ma swoje problemu ale może w 2.0 będzie lepiej. Jest też world creator który działa na gpu więc jak masz dobrą kartę to też można spojrzeć 🙂 3 godziny temu, Mortom napisał(a): WOW! Piękne, naprawdę piękne. Świetna robota! Dzięki! 2 godziny temu, michalo napisał(a): Świetna stylówa. Takie to mięsiste, że aż prawdziwsze niż prawdziwe. Fajnie że tak to widzicie 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejbobek Napisano 31 Sierpień 2023 Share Napisano 31 Sierpień 2023 Piękna praca! Gratzy! 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arte17 Napisano 31 Sierpień 2023 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2023 2 godziny temu, blazejbobek napisał(a): Piękna praca! Gratzy! 🙂 Dzięki 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi