Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wy艣wietle艅 602
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• "snif" "snif" czuj臋 "woke" propagand臋 w trailerze, obym si臋 myli艂

• 馃槃聽 Fajnie, 偶e Ci si臋 gra podoba艂a, mi tak z grubsza te偶 ale by艂a ju偶 mocno wt贸rna a zako艅czenie s艂abe聽jak na t膮 ca艂膮 otoczk臋 i budowanie nie聽wiadomo jak wielkiego oczekiwania co do proroctwa, wiz

• Amazon wyda艂 miliard na pier艣cienie w艂adzy i zrobi艂 najdro偶szy teatr telewizji 馃檪聽 Po trailerze nie mam wielkich oczekiwa艅, chyba nie b臋dzie聽powa偶nego, depresyjnego, rzucaj膮cego na kolana postapok

Posted Images

Napisano

Dok艂adnie.

Stoi za tym sztywna ekipa wi臋c mam nadziej臋 偶e b臋dzie dobrze.聽

Napisano

Amazon wyda艂 miliard na pier艣cienie w艂adzy i zrobi艂 najdro偶szy teatr telewizji 馃檪

Po trailerze nie mam wielkich oczekiwa艅, chyba nie b臋dzie聽powa偶nego, depresyjnego, rzucaj膮cego na kolana postapokaliptycznego klimatu聽s膮dz膮c ju偶 po cringowych wstawkach comedy relief. Ale 偶eby nie by艂o to chcia艂bym, 偶eby to dla odmiany聽by艂o dobre ale te偶 ustawiam poprzeczk膮 bardzo nisko bo zbyt wyg贸rowane oczekiwania (czytaj jakiekolwiek) to najkr贸tsza聽droga do rozczarowania聽馃檪

Kilka uj臋膰 cg, i efekt贸w te偶 mi nie siedzi ale mo偶e聽si臋聽obroni jako ca艂o艣膰, grafika nie jest najwa偶niejsza聽je艣li historia b臋dzie wci膮gaj膮ca. Battlestar galactic臋 ogl膮da艂em a tam czasem聽by艂a bieda graficznie 馃檪
To wygl膮da jak cinematic z gry w realitmie 馃檪

2gpoTZT.png

Edytowane przez Destroyer

Napisano

"snif" "snif" czuj臋 "woke" propagand臋 w trailerze, obym si臋 myli艂

Napisano

Mam nadziej臋, 偶e oboje si臋 mylicie i kolejny 艣wiat nie zostanie zniszczony. Armagiedon normalnie co chwil臋 - Wied藕min, lotr, marvel (chocia偶 tu akurat mam w dupie xd)聽

Ciekawy jaki b臋dzie kolejny sezon the boys, bo gen V zaprzesta艂em ogl膮da膰 do艣膰 szybko聽馃槙

Napisano
  • Autor

trzymam kciuki zeby to bylo dobre serio 馃槃

btw. ten screen z power armorami to zloto 馃槃聽bo chlopy zrobili 1 power armor z 1 textura i zrobili delicius copy paste 5 razy XD ta tez widze takie niedorobki 馃槃聽wiecie obtarcie w rtych samych miejscach, miejsca po kulach itp 馃槃

ACZKOLWIEK to nie tworzy serialu, serial tworzy story i klimat 馃檪聽no oby dali rade 馃槃

Napisano
1 hour ago, KLICEK said:

btw. ten screen z power armorami to zloto 馃槃聽bo chlopy zrobili 1 power armor z 1 textura i zrobili delicius copy paste 5 razy XD ta tez widze takie niedorobki 馃槃聽wiecie obtarcie w rtych samych miejscach, miejsca po kulach itp 馃槃

image(27).thumb.png.efdcb883993ca1c2bdc3e628e4c47b0b.png

tutaj te偶 ten powerarmor troch臋 nie siedzi, jest suer ostry i cg a ch艂opek i reszra jest bardziej mi臋kka, nawet nie chodzi o g艂臋bie ostro艣ci i rozmycie wynikaj膮膰e z tego ale jako艣膰 obrazka, nagrany footage jest bardziej mi臋kki i plastyczny cg to klasyczne chamskie unsharpen mask prawie 馃槢聽Jakby by艂o foklejone w photoshopie.聽

Uj臋cie z kokpity te偶 jakie艣 takie ma艂o wiarygodne a ten marsz 5 ch艂opa z powerarmorach to jakby wzi臋li motioncapture z biblioteki i wygl膮daj膮 jakby szli w getrach a nie wa偶acym ton臋 pancerzu 馃檪

Ale my jeste艣my skrzywieni, normalni ludzie b臋d膮 patrzyli czy w serialu jest wystarczaj膮co聽czarnych, gej贸w, cygan贸w, walki z patriarchatem聽i silnych kobiet a jak nie to b臋dzie聽kwik na twatterze 馃檪

2 hours ago, tr3buh said:

"snif" "snif" czuj臋 "woke" propagand臋 w trailerze, obym si臋 myli艂

8CWT7if.jpg

k2f80h7o57t41.png

giphy.gif?cid=ecf05e472nd2losbsh4ij8n26l

Napisano

Trailer nienajgorszy, powerarmor mega mi nie siadl jakos design. Wyglada mi troche jak cosplay transformersa. Jak ida nie czuje ciezaru tej masy metalu. Faktycznie zrobili te otarcia - zwlaszcza to na klacie - a potem copy paste i "bedzie dobrze, nikt sie nie zorientuje". No i to ze znowu kobieta jako glowna bohaterka. Jak nie kobieta to czarny i tak sie zamieniaja. Nudne to juz. A moze jestem przewrazliwiony tez przez lata tej woke sieczki...

Jeszcze jest szansa ze nie bedzie totalnego dna i wodorostow. Trailer jakos w oczywisty sposob nie pokazuje ze bedzie zenada tak ze... trzymam kciuki. Ale nie mam jakos wielkich nadziei. W tym momencie mowiac szczerze mi juz zwisa i powiewa co bedzie. Stracilem to emocjonalne przywiazanie - moga zrobic gowno kompletne jak chca - najwyzej nie obejrze. To samo mam z Mortal Kombatem nowym i Diablo - cos mi w nich nie siedzi, nie kupuje i tyle. Tak czy siak jest duzo fajnych rzeczy ktorych wciaz nie widzialem i w ktore nie gralem wiec gownoprodukcja moze isc z pelnym furkotem.

Edytowane przez Nezumi

Napisano
6 godzin temu, Nezumi napisa艂:

". No i to ze znowu kobieta jako glowna bohaterka.

To nie musi by膰 od razu 藕le zrobiona posta膰. Ostatnio sobie ogrywam Plague Tale Requiem i tam jest 艣wietna kobieca bohaterka. Gra wysz艂a w 22 r. wi臋c ju偶 mog艂a zosta膰 zara偶ona ca艂ym tym syfem. Jednak Amicia jest 艣wietn膮 postaci膮. W og贸le wszystkie postacie w tej gdzie s膮 imo napisane i poprowadzone bardzo dobrze.聽

Ale! Ciekawe jaka b臋dzie trzecia cz臋艣膰, bo chyba co艣 tam obiecywali, 偶e b臋dzie.聽

6 godzin temu, Nezumi napisa艂:

Tak czy siak jest duzo fajnych rzeczy ktorych wciaz nie widzialem i w ktore nie gralem wiec gownoprodukcja moze isc z pelnym furkotem.

Noo jest w czym przebiera膰 na szcz臋艣cie. Kontentu jest na ca艂e 偶ycie a i zawsze mo偶na ogl膮da膰/ogrywa膰 najlepsze produkcje na nowo.聽

To tak jak聽 z muzyk膮.

Edytowane przez michalo

Napisano
4 hours ago, michalo said:

To nie musi by膰 od razu 藕le zrobiona posta膰.

No jak nie, Klocuch m贸wi 偶e gorzej jest ju偶 by膰 tylko murzynem 馃槃

4 hours ago, michalo said:

Ostatnio sobie ogrywam Plague Tale Requiem i tam jest 艣wietna kobieca bohaterka. Gra wysz艂a w 22 r. wi臋c ju偶 mog艂a zosta膰 zara偶ona ca艂ym tym syfem. Jednak Amicia jest 艣wietn膮 postaci膮. W og贸le wszystkie postacie w tej gdzie s膮 imo napisane i poprowadzone bardzo dobrze.聽

Mnie gra troch臋 rozczarowa艂a 馃槙聽Drugi raz to samo, koniec rozczarowanie i niesatysfakcjonuj膮ce, 偶e a偶 boli 馃槙
No ale jak si臋 wszystko聽sko艅czy艂o聽Amicia 艣cina聽w艂osy na ch艂opczyce i idzie walczy膰 z patriarchatem聽i wyrywa膰 baby 馃槢

JcgVFt8.png

Napisano
5 godzin temu, Destroyer napisa艂:

No ale jak si臋 wszystko聽sko艅czy艂o聽Amicia 艣cina聽w艂osy na ch艂opczyce i idzie walczy膰 z patriarchatem聽i wyrywa膰 baby

Wez mi nie spojleruj bo dzisaj聽 wieczorem przechodz臋 gre i jestem bardzo wkr臋cony w histori臋!聽

Poza tym w艂osy obci膮艂 jej ten fajfus co z nim przegra艂a pojedynek wi臋c jako艣 musia艂a naprawi膰 fryzure/

nawiasem, nie mam nic do kr贸tko obci臋tych babek i mi si臋 to nie kojarzy z leftowymi lesbijkami tylko z聽

spacer.png

opps nie to.. ale aktorka ta 馃槢

spacer.png

Napisano
6 godzin temu, Destroyer napisa艂:

Mnie gra troch臋 rozczarowa艂a 馃槙聽Drugi raz to samo, koniec rozczarowanie i niesatysfakcjonuj膮ce, 偶e a偶 boli 馃槙
No ale jak si臋 wszystko聽sko艅czy艂o聽Amicia 艣cina聽w艂osy na ch艂opczyce i idzie walczy膰 z patriarchatem聽i wyrywa膰 baby

Ale ty si臋 nie znasz! W艂a艣nie uko艅czy艂em gr臋.. jak bym wczoraj wiedzia艂, 偶e zosta艂o mi ze 40 minut to bym si臋 po艣wi臋ci艂 i ogra艂.聽

Mi si臋 podoba艂o zako艅czenie. Chwyci艂o mnie za serce ;(聽

Nie wiem czy kontynuacja tej gry mo偶e by膰 a偶 tak emocjonuj膮ca SPOILER ALERT >>>>聽bez Hugo <<<<

Dla mnie 2 lepsza od jedynki, obie satysfakcjonuj膮ce. Fina艂owa "walka" bardziej mi si臋 podoba艂o ni偶 naparzanka z 1.

Jedna z moich ulubie艅szych chodzonych visual nowelek 馃槈

Ciesz臋 si臋, 偶e pisz臋 o tym wszystkim w temacie o Falloucie.聽

Napisano
2 hours ago, michalo said:

nawiasem, nie mam nic do kr贸tko obci臋tych babek i mi si臋 to nie kojarzy z leftowymi lesbijkami

will-smith-chris-rock-keep-my-wife-s-name-1tdla7dbyz2qi0c8.webp

馃槃

Fajnie, 偶e Ci si臋 gra podoba艂a, mi tak z grubsza te偶 ale by艂a ju偶 mocno wt贸rna a zako艅czenie s艂abe聽jak na t膮 ca艂膮 otoczk臋 i budowanie nie聽wiadomo jak wielkiego oczekiwania co do proroctwa, wizji i czego tam jeszcze 馃檪聽Ale na du偶y聽plus to 偶e g贸wniak ju偶 nie b臋dzie j臋cza艂 馃檪聽W nowej grze ma by膰 przysz艂o艣膰 wi臋c zupe艂nie inne postacie i sceneria, ciekawe聽czy co艣 odwa偶niej zmieni膮聽czy dalej b臋d膮 klepali z grubsza to samo 馃檪聽聽

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci