Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Zdecydowanie AI: ... "Wygeneruj mnie refki do postaci do cyberpunka dwa, abo nie, od razu mnie wygeneruj model, abo nie... zrób mnie grę, taką z efektem wow od razu. Z góry dziękuję serdecznie, drogie

• EthicallyChallenged
    EthicallyChallenged

Jak zapełnisz to nagraj proszę zrzut ekranu video, chętnie bym zobaczył ogromną tablicę Twojej kolekcji w ruchu :D. W naszym wieku też potrzebujemy pooglądać trochę brainrotu, dzieci mają skibidi toil

• Bezposrednio do pure ref 🙂W wiekszosci wystarczy przeciagnac albo screenshota zrobic i ctrl+v . Super wygodne.

Posted Images

Napisano

Zajebiście! Używam go codziennie i znacznie poprawia komfort pracy i organizację refek.

Co jakiś czas brakowało mi obsługi gifów a dodatek z rysowaniem to bgardzo spoko sprawa.

Napisano

No, tez do wszystkiego go uzywam - do 3D, do 2D - rysowanie czy pixel art... Jak leci. Rewelacyjny soft.

Napisano

A jak go używacie? Ściagacie sobie refki jako pliki czy tak jak ja wklejacie bezpośrednio do pure ref? XD

Napisano

Bezposrednio do pure ref 🙂W wiekszosci wystarczy przeciagnac albo screenshota zrobic i ctrl+v . Super wygodne.

Napisano

Zdecydowanie AI: ... "Wygeneruj mnie refki do postaci do cyberpunka dwa, abo nie, od razu mnie wygeneruj model, abo nie... zrób mnie grę, taką z efektem wow od razu. Z góry dziękuję serdecznie, drogie AI."

Napisano
  • Autor
8 minutes ago, kengi said:

Zdecydowanie AI: ... "Wygeneruj mnie refki do postaci do cyberpunka dwa, abo nie, od razu mnie wygeneruj model, abo nie... zrób mnie grę, taką z efektem wow od razu. Z góry dziękuję serdecznie, drogie AI."

I o to chodzi, od razu do celu i do kasy a nie jakieś tam głupoty jak kroki pośrednie 😄 

Napisano
  • Autor
1 minute ago, Nezumi said:

Nie bluznij synu, nie bluznij...

To zawsze jest jak trzepniecie kijem gniazda os, ciężko się powstrzymać 😄 

Zrobiłem test na gidach i nieźle to działa, ciekawe przy jakiej ilości zacznie się przycinać i czy da się w ten sposób uporządkować gigabajty zebranych przez lata memów 🙂 

ODFtYY6.jpeg

Ale przydałaby się mapa myśli, zależności i synergii między memami, same grupy w hierarchii nie wystarczą 🙂 

tILzpae.jpeg

giphy.gif

Napisano

Powiem wam szczerze, ze w ostatnich latach to właśnie update tego softu uważam jako ten najbardziej legitny. 

Napisano
7 godzin temu, Destroyer napisał:

Zrobiłem test na gidach i nieźle to działa, ciekawe przy jakiej ilości zacznie się przycinać i czy da się w ten sposób uporządkować gigabajty zebranych przez lata memów 🙂 

Jak zapełnisz to nagraj proszę zrzut ekranu video, chętnie bym zobaczył ogromną tablicę Twojej kolekcji w ruchu :D. W naszym wieku też potrzebujemy pooglądać trochę brainrotu, dzieci mają skibidi toilet, nam też się kurde coś od życia należy

Napisano
7 hours ago, michalo said:

Powiem wam szczerze, ze w ostatnich latach to właśnie update tego softu uważam jako ten najbardziej legitny. 

Bo nie musza co roku na sile wypuszczac wersji z nowym rokiem w nazwie tylko jak cos mieli to dali. Czy tez mial - bo to chyba jedna osoba robi, nie jestem pewnien. Pamietam jak Zetka takie miala updaty - ze jak cos wymyslili to byl update a jak nie to nie. No, ale to sie nie wpisuje w model wynajmowania softu na miesiac... Ech. A potem sie dziwia ze czlowiek teskni do starych czasow.

Napisano
  • Autor

@michalo no jest tak, mały programik ale bardzo dopracowany i to co robi robi perfekcyjnie, ma tylko najpotrzebniejsze rzeczy a update 2.0 to jak dwa razy więcej opcji i też bardzo dopracowane i dopieszczone a nie coś o co nikt nie prosił, nikt nie potrzebował i nikt nie będzie używał jak obsługa druku 3d w photoshopie 😄 

@EthicallyChallenged no chyba nic z tego bo raz, że mi się nie chce a dwa od jakiegoś czasu gify zapisywane np z takiego 9gaga zapisywały się jako mp4 albo webm więc nie wejdzie. Kiedyś miałem zwykłe gify ale w ostatnim przypływie rozsądku i świadomości usunąłem cały folder z uporządkowanymi memami z postanowieniem że już dość zbierania tego dziadostwa. Dlatego moja kolekcja od tamtego czasu jest uszczuplona bo musiał powstawać od nowa 😄 

Napisano
  • Autor
Just now, EthicallyChallenged said:

to w pureref można na szybko poskładać z templejta, czy musiałeś odpalać jakiegoś painta?

W sumie to i w pureref by się to dało ale w affinity trzepnąłem bo trzeba było głowę w z awatara wysmakować miękkim braszem  🙂

Napisano
  • Autor
1 minute ago, EthicallyChallenged said:

lmao

Ale literki się zgadzają tylko kolejność nie ta 😄 Już gdzieś pisałem, że jestem człowiek ikea a moje wyrazy są do samodzielnego złożenia 😄

Napisano
W dniu 25.05.2024 o 10:18, kengi napisał(a):

Idź się wyspowiadaj z tego pomysłu. 

Powiem tak wielokrotnie widziałem grafików 3D lub instruktorów na kursach czy na artstation.com osoby tego używają ale nie mogłem tego znaleźć aż znalazłem na stronie cg news artykuł o tym więc kupiłem i powiem. To jest boskie.

Napisano
6 hours ago, Patryk Gierada said:

więc kupiłem

Dobrze zrobiles - wspierasz tworce! Nie tak jak ja - wpisalem zero i zassalem za free. 🤭 Ale kiedys kupie chyba zeby koles cos z tego mial. Possibly, maybe.