Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

• Odpowiedzi 21
  • Wy艣wietle艅 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Zdecydowanie AI: ... "Wygeneruj mnie refki do postaci do cyberpunka dwa, abo nie, od razu mnie wygeneruj model, abo nie... zr贸b mnie gr臋, tak膮 z efektem wow od razu. Z g贸ry dzi臋kuj臋 serdecznie, drogie

• EthicallyChallenged
    EthicallyChallenged

Jak zape艂nisz to nagraj prosz臋 zrzut ekranu video, ch臋tnie bym zobaczy艂 ogromn膮 tablic臋 Twojej kolekcji w ruchu :D. W naszym wieku te偶 potrzebujemy poogl膮da膰 troch臋 brainrotu, dzieci maj膮 skibidi toil

• Bezposrednio do pure ref 馃檪W wiekszosci wystarczy przeciagnac albo screenshota zrobic i ctrl+v . Super wygodne.

Posted Images

Napisano

Zajebi艣cie! U偶ywam go codziennie i znacznie poprawia komfort pracy i organizacj臋 refek.

Co jaki艣 czas brakowa艂o mi obs艂ugi gif贸w a dodatek z rysowaniem to bgardzo spoko sprawa.

Napisano

No, tez do wszystkiego go uzywam - do 3D, do 2D - rysowanie czy pixel art... Jak leci. Rewelacyjny soft.

Napisano

A jak go u偶ywacie? 艢ciagacie sobie refki jako pliki czy tak jak ja wklejacie bezpo艣rednio do pure ref? XD

Napisano

Bezposrednio do pure ref 馃檪W wiekszosci wystarczy przeciagnac albo screenshota zrobic i ctrl+v . Super wygodne.

Napisano

Zdecydowanie AI: ... "Wygeneruj mnie refki do postaci do cyberpunka dwa, abo nie, od razu mnie wygeneruj model, abo nie... zr贸b mnie gr臋, tak膮 z efektem wow od razu. Z g贸ry dzi臋kuj臋 serdecznie, drogie AI."

Napisano
  • Autor
8 minutes ago, kengi said:

Zdecydowanie AI: ... "Wygeneruj mnie refki do postaci do cyberpunka dwa, abo nie, od razu mnie wygeneruj model, abo nie... zr贸b mnie gr臋, tak膮 z efektem wow od razu. Z g贸ry dzi臋kuj臋 serdecznie, drogie AI."

I o to chodzi, od razu do celu i do kasy a nie jakie艣 tam g艂upoty jak kroki po艣rednie 馃槃

Napisano
2 hours ago, Destroyer said:

generatywnej ai

Nie bluznij synu, nie bluznij...

Napisano
  • Autor
1 minute ago, Nezumi said:

Nie bluznij synu, nie bluznij...

To zawsze jest jak trzepniecie kijem gniazda os, ci臋偶ko si臋 powstrzyma膰 馃槃

Zrobi艂em test na gidach i nie藕le to dzia艂a, ciekawe przy jakiej ilo艣ci zacznie si臋 przycina膰 i czy da si臋 w ten spos贸b uporz膮dkowa膰 gigabajty zebranych przez lata mem贸w 馃檪

ODFtYY6.jpeg

Ale przyda艂aby si臋 mapa my艣li, zale偶no艣ci i synergii mi臋dzy memami, same grupy w hierarchii nie wystarcz膮 馃檪

tILzpae.jpeg

giphy.gif

Napisano

Powiem wam szczerze, ze w ostatnich latach to w艂a艣nie update tego softu uwa偶am jako ten najbardziej legitny.聽

Napisano
7 godzin temu, Destroyer napisa艂:

Zrobi艂em test na gidach i nie藕le to dzia艂a, ciekawe przy jakiej ilo艣ci zacznie si臋 przycina膰 i czy da si臋 w ten spos贸b uporz膮dkowa膰 gigabajty zebranych przez lata mem贸w 馃檪

Jak zape艂nisz to nagraj prosz臋 zrzut ekranu video, ch臋tnie bym zobaczy艂 ogromn膮 tablic臋 Twojej kolekcji w ruchu :D. W naszym wieku te偶 potrzebujemy poogl膮da膰 troch臋 brainrotu, dzieci maj膮 skibidi toilet, nam te偶 si臋 kurde co艣 od 偶ycia nale偶y

Napisano
7 hours ago, michalo said:

Powiem wam szczerze, ze w ostatnich latach to w艂a艣nie update tego softu uwa偶am jako ten najbardziej legitny.聽

Bo nie musza co roku na sile wypuszczac wersji z nowym rokiem w nazwie tylko jak cos mieli to dali. Czy tez mial - bo to chyba jedna osoba robi, nie jestem pewnien. Pamietam jak Zetka takie miala updaty - ze jak cos wymyslili to byl update a jak nie to nie. No, ale to sie nie wpisuje w model wynajmowania softu na miesiac... Ech. A potem sie dziwia ze czlowiek teskni do starych czasow.

Napisano
  • Autor

@michalo聽no jest tak, ma艂y programik ale bardzo dopracowany i to co robi robi perfekcyjnie, ma tylko najpotrzebniejsze rzeczy a update 2.0 to jak dwa razy wi臋cej opcji i te偶 bardzo dopracowane i dopieszczone a nie co艣 o co nikt nie prosi艂, nikt nie potrzebowa艂 i nikt nie b臋dzie u偶ywa艂 jak obs艂uga druku 3d w photoshopie 馃槃

@EthicallyChallenged聽no chyba nic z tego bo raz, 偶e mi si臋 nie chce a dwa od jakiego艣 czasu gify zapisywane np z takiego 9gaga zapisywa艂y si臋 jako mp4 albo webm wi臋c nie wejdzie. Kiedy艣 mia艂em zwyk艂e gify ale w ostatnim przyp艂ywie rozs膮dku i 艣wiadomo艣ci usun膮艂em ca艂y folder z uporz膮dkowanymi memami z postanowieniem 偶e ju偶 do艣膰 zbierania tego dziadostwa. Dlatego moja kolekcja od tamtego czasu jest uszczuplona bo musia艂 powstawa膰 od nowa聽馃槃

Napisano
  • Autor
Just now, EthicallyChallenged said:

to w pureref mo偶na na szybko posk艂ada膰 z templejta, czy musia艂e艣 odpala膰 jakiego艣 painta?

W sumie to i w pureref by si臋 to da艂o ale w affinity trzepn膮艂em bo trzeba by艂o g艂ow臋 w z awatara wysmakowa膰 mi臋kkim braszem聽聽馃檪

Napisano
  • Autor
1 minute ago, EthicallyChallenged said:

lmao

Ale literki si臋 zgadzaj膮 tylko kolejno艣膰 nie ta 馃槃聽Ju偶 gdzie艣 pisa艂em, 偶e jestem cz艂owiek ikea a moje wyrazy s膮 do samodzielnego z艂o偶enia 馃槃

Napisano
W dniu 25.05.2024 o 10:18, kengi napisa艂(a):

Id藕 si臋 wyspowiadaj z tego pomys艂u.聽

Powiem tak wielokrotnie widzia艂em grafik贸w 3D lub instruktor贸w na kursach czy na artstation.com osoby tego u偶ywaj膮 ale nie mog艂em tego znale藕膰 a偶 znalaz艂em na stronie cg news artyku艂 o tym wi臋c kupi艂em i powiem. To jest boskie.

Napisano
6 hours ago, Patryk Gierada said:

wi臋c kupi艂em

Dobrze zrobiles - wspierasz tworce! Nie tak jak ja - wpisalem zero i zassalem za free. 馃き聽Ale kiedys kupie chyba zeby koles cos z tego mial. Possibly, maybe.

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci