sith_LORD Napisano 21 Listopad 2004 Napisano 21 Listopad 2004 Hi pare speedów w ramach treningu z-brusha i maxa... z ostatniego tygodnia , numeracja chronologczna:) ..pierwsza glowka byla robiona w poniedzialek, a smok latający jest z dzisiejszego dnia... ps.na razie lecę z modemu bo własnie miałem przeprowadzkę i żadko sie pojawiam , ale od pierwszego grudnia bede juz mial neostradę no i wracam na forum:) na stale ale jakos wpadne by obejrzeć komntarze:)z góry dzięki... pozdrawiam sith http://cgrupa.sitesled.com
F/X Napisano 21 Listopad 2004 Napisano 21 Listopad 2004 SUPER!!! Bardzo mi się podoba:) P.s Czy na zBrushu ciężko takie coś zrobić?
Marcin Napisano 21 Listopad 2004 Napisano 21 Listopad 2004 cieżko ? :P podstawy zalapiesz i lecisz ;) a z reszta nie pytaj tylko sprubuj ... ja zazwyczaj robie wstepna forme w maxie i exportuje ja do z-brusha i zageszczam w miare potrzeb ... ;) a pracki fajne zwlaszcza mstwor ...
F/X Napisano 21 Listopad 2004 Napisano 21 Listopad 2004 Mam zbrusha ale nie miałem czasu. Ale teraz po zobaczeniu tych prac chyba znajdę czes:)
Vorek Napisano 21 Listopad 2004 Napisano 21 Listopad 2004 No, rewelacja, kawał świetnego modellingu, chyba muszę wkońcu sie zająć zbrushem :)
Gość User190 Napisano 22 Listopad 2004 Napisano 22 Listopad 2004 no pięknie :) Fajne modele... no i ciekawe pomysły, jak na speedy to rządzisz :)
dawid Napisano 22 Listopad 2004 Napisano 22 Listopad 2004 Bardzo ładne, miejscami troszke wyglada jakby zbyt miekko, ale taki efekt mi się podoba; , widzę, że muszę też kiedyś spróbować zbrusha. słyszałem że się lubi często wywalać, nawet na digitechu prelektorowi się sypnął - rzekł że to normalne :) .
Salvator Napisano 22 Listopad 2004 Napisano 22 Listopad 2004 ładne ćwiczonka, ale oszukane, bo zbrushem podrasowane;P
tweety Napisano 23 Listopad 2004 Napisano 23 Listopad 2004 aleś tych renderów sypnął :D no naparwde mi sie podoba dobre modele i łądnie przeżuciłeś je do maxa najlpeszy jest ten przedostatni z czymś zwisającym z nosa (nie pytam co to :D ) pozdr
DarCon Napisano 23 Listopad 2004 Napisano 23 Listopad 2004 No Marcin zaszalałeś z ilością :) podoba mi się bardzo pięć sztuk,są to 1,3,4,5,8.Są to /według mnie oczywiście/ prace które warto dociągnąć do końca,miło było by zobaczyć końcowy rezultat :) .W niektórych modelach szaleństwo ZBrushowe powoduje "woskowatość" postaci,przez co zatracają swój charakter.No ale to speed :) Pozdrowionka
SAIRAM Napisano 26 Listopad 2004 Napisano 26 Listopad 2004 Nie wiedziałam, że Zbrush to taki doskonały soft, co do prac- są świetne i bardzo mi się podobają, no dobra a teraz lecę kupić zbrusha............
Rekomendowane odpowiedzi