Napisano 3 Czerwiec3 Cze Siema, wrzucam kolejnego potworka z "The Witcher: Monster Slayer". Praca oparta na modelu Marcina Klickiego :) więcej screenów i obrotówki na moim AS: https://www.artstation.com/artwork/XJE0ADArt Supervisor: @KLICEKLead Character Artist: @JackTheRippyConcept Art: Kacper Madejak
Napisano 3 Czerwiec3 Cze Super. Ten mrówkojad też top.Na czym polegała praca w oparciu o model Klicka? Czym on się finalnie różni?
Napisano 4 Czerwiec4 Cze Autor 13 godzin temu, michalo napisał(a):Super. Ten mrówkojad też top.Na czym polegała praca w oparciu o model Klicka? Czym on się finalnie różni?dzięki!! Praca w oparciu o model Klicka polegała w skrócie na tym, że podpierdzieliłem mu model, i jeszcze mi za to zapłacili xd Ale tak serio, to musiałem zrobić nową wersje Trolla, nastepny magmowy level, Klickowy model posłużył mi jako baza, musiałem go troche zmodyfikować, podrzeźbić, nadać mu bardziej agresywnego charakteru, dorobić kamienie itp, i teksturki nowe :)
Napisano 4 Czerwiec4 Cze A czyli Klicek spierd... jednym słowem :P Hehe 😇renderek to engine czy coś innego?
Napisano 7 Czerwiec7 Cze Zawsze lubiłem trolle z wieśka, ale tego nawet nie wiedziałbym gdzie umieścić na mapie... Ale ładnie wygląda! A z innych pytań, serio teraz ludzie się tak cenią że za postać low poly stwora z kilkoma animacjami (sec/30fps na każdy) chcą 500zł od sztuki? Co w tym się zmieniło od 2014 roku? :< .
Napisano 9 Czerwiec9 Cze W dniu 7.06.2025 o 17:09, Zdzichu napisał:Zawsze lubiłem trolle z wieśka, ale tego nawet nie wiedziałbym gdzie umieścić na mapie... Ale ładnie wygląda!A z innych pytań, serio teraz ludzie się tak cenią że za postać low poly stwora z kilkoma animacjami (sec/30fps na każdy) chcą 500zł od sztuki? Co w tym się zmieniło od 2014 roku? :< .bardzo duzo sie zmienilo od 2014 roku XD nie wiem czy kupisz cokolwiek za 500 zl, chyba ze gdzies ze stocka albo innego unreal stora... ale na pewno nie dasz rady tego zlecic zeby dostac customa.
Napisano 9 Czerwiec9 Cze 1 hour ago, KLICEK said:nie wiem czy kupisz cokolwiek za 500 zlTak z 8 małych pierogów i 300ml cienkiego żurku w plastikowej miseczce na jarmarku na krakoski rynku :D Czyli coś się jednak da ;)