Napisano Piątek o 11:123 dn Średniowieczny wojownik z połowy XIV w.dla Bellix Miniatures Edytowane Piątek o 11:163 dn przez michalo
Napisano Piątek o 11:243 dn Super robota i świetnie się prezentuje jak miały bym się czegoś czepić to tutaj przy brodzie kolczuga ma jakaś dziurę która mocno się wyróżnia zakłóceniem w patternie
Napisano Sobota o 08:512 dn Autor No cóż.. widać coś mu się uszkodziło w walce :P Kolczugę robiłem bardzo manualnie tutaj, żadne nanomeshe więc coś musiałem jak zwykle spier... na próbnych drukach chyba wszytko było ok bo nie dostałem żadnych feedbacków. W razie czego to easy fix ale zostawiam jako bolesny dowód beznadziejności..
Napisano 3 godziny temu3 godz On 9/6/2025 at 10:51 AM, michalo said:na próbnych drukach chyba wszytko było ok bo nie dostałem żadnych feedbacków. W razie czego to easy fix ale zostawiam jako bolesny dowód beznadziejności..Victim card declined! :) Dobrze wszystko wygląda tylko ten kawałek trochę się wyróżnia bo wszystko jest idealnie i równomierne a tam delikatnie odstaje jakby było tam jakieś wycięcie do druku żeby głowę osobno drukować i dokleić :)
Napisano 2 godziny temu2 godz Autor Glowa idzie jako całość, no ale może przy druku źle to nie wygląda? IDK, nie widziałem. Jak gadałem czy jest ok, to jest super i w ogóle.. no więc tak. Zostawmy ten temat, plz. I tak już siebie za to nienawidzę xd