Napisano Sobota o 18:361 dn Niemiecki spadochroniarz na Krecie.Bellix MiniaturesInspirowany fotografią:
Napisano 7 godzin temu7 godz Autor THx.A ja lubie takie luźne ciuchy i jak mam okazję robić to robię. Dodatkowo, gość na początku kampanii ważył 20kg więcej :) No iżywił się wróblami.. No ale tak, bywały takie też mało dopasowane te kombinezony, gacie i w sumie wszystko mogło się wydarzyć.
Napisano 6 godzin temu6 godz 42 minutes ago, michalo said:Dodatkowo, gość na początku kampanii ważył 20kg więcej :) No iżywił się wróblamiE, a daj jakiś namiar na historyjkę, brzmi ciekawie.
Napisano 6 godzin temu6 godz Autor 9 minut temu, kengi napisał:E, a daj jakiś namiar na historyjkę, brzmi ciekawie.Nie no, zmyśliłem to na potrzebę uzasadnienia luźnych ciuchów.
Napisano 6 godzin temu6 godz Myślałem, że to jakaś prawdziwa wojenna historyjka z rodzaju tych; "nie wiedział, że wojna skończyła się 50 lat temu." 🤣
Napisano 1 godzinę temu1 godz Autor I siedział cały ten czas w piwnicy u jakiegoś rolnika, który nawet nie wiedział o jego istnieniu :)