Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

Dzięki panowie, takie slowa dają wiarę że coś tam się umie ;)
Wstawiam kilka ujęć gotowego modelu, dodałem światła i 2 wlewy paliwa, co ciekawe są niesymetrycznie rozmieszczone. Wnętrze prosto skopiowane z innego modelu bentley dostępnego w necie. Jak chcecie jakieś konkretne siatki miejsca to piszcie ;)

Teraz czas na Rendery, tu chcę się pobawić, obserwuję kilku masterów renderingu aut i za każdym razem zbieram szczękę z podłogi jak widzę ich prace. Mam wizję jak im dorównać ale to wymaga testów. Główne założenie to im prościej tym lepiej, odwzorować realne warunki oświetlenie auta i dać taki look surowego zdjęcia. Zobaczymy ;)
315fa72cf103f.jpg

5827dad19bcfc.jpg

227000b65ba38.jpg

b84d4cd198596.jpg

d7284ab388657.jpg

dc6347ee06499.jpg

2bed6a70daaa2.jpg

7cf7d138653ab.jpg

602d6624ed37d.jpg

c253077701f28.jpg

• Odpowiedzi 50
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• maciek.m
    maciek.m

Trochę zmieniłem taktykę modelowania w stosunku do poprzednich modeli, dzięki temu nie będzie monotonii :) Wykańczam do końca dany element, tak więc tylni zderzak gotowy.

• Okej, wstępna mocno krzywa baza gotowa, siatka rozłożona aby złapać bryłę i linie główne, bez kminienia żeby wszystko było idealnie. Teraz poprawki, prostowanie, i retopologia. Następny krok finalna b

• Jeszcze raz @pecet dziękuje za lampę, jakoś nie podobała mi się, teraz ładnie siedzi. Dziś w nocy trochę popłynąłem z czasem i powstała felga. Dla ciekawskich pokazuje jak wyglądał wycinek nad którym

Posted Images