Skocz do zawartości

Julietta- kurs Chrisa Plusha: Trening modelowania

Featured Replies

Napisano
  • Autor
W dniu 16.03.2026 o 12:22, Destroyer napisał(a):

Np Panie wyrobiłeś się ;) dobrze to wygląda ale prawdziwy test przyjdzie jak zrobisz coś podobnego samodzielnie, ale jak już raz zrobisz to już będzie łatwiej to powtórzyć bo już z grubsza wiesz co i jak

Dzieki! Na pewno bede wiedzial jak juz cos zrobic- tyle technik co sie nauczylem to głowa mała!

A tymczasem wloty na boku : vent_door.jpgvent_door1.jpg

REN10.jpgREN11.jpg

• Odpowiedzi 69
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dzięki! Jeszcze jedne renderki

• Akierek
    Akierek

Render+plus wycieraczki na przedniej szybie

• Akierek
    Akierek

Dzieki! Na pewno bede wiedzial jak juz cos zrobic- tyle technik co sie nauczylem to głowa mała! A tymczasem wloty na boku :

Posted Images

Napisano
  • Autor

@Mortom Dzieki!

Z grubsza exterior jest gotowy( pozostalo male detale typu napisy), wiec moze zabiore sie juz za interior :)

[img]img%5D

[img]img%5D

[img]img%5D

[img]img%5D

[img]img%5D

Napisano
  • Autor
18 godzin temu, Mortom napisał(a):

Elegancka robota!

Dzięki! Jeszcze jedne renderkiunnamed (1).jpgunnamed (2).jpg

Napisano

idziesz jak burza, musze obczaić ten kurs czy by mi pomógł w ogarnięciu się 3d ;]

Napisano
  • Autor
22 minuty temu, yarosh napisał(a):

idziesz jak burza, musze obczaić ten kurs czy by mi pomógł w ogarnięciu się 3d ;]

dzieki! ten kurs moze pomoc ale chyba tylko w kwesti hard surfacingu- jako takie podstawy blendera trzeba znac zeby rozpoczac lekcje w tym kursie.

A ja sobie zrobilem dwa renderki na koniec dnia:

97.jpg96.jpg

Napisano
17 godzin temu, Akierek napisał(a):

dzieki! ten kurs moze pomoc ale chyba tylko w kwesti hard surfacingu- jako takie podstawy blendera trzeba znac zeby rozpoczac lekcje w tym kursie.

coś tam trochę umiem w blenderze zrobić, bardziej chodzi mi o naukę realnego sposobu modelowania aut, od początku do końca, jeśli jest to w kursie po kolei i logicznie wytłumaczone, to dam radę ;]

Napisano
  • Autor
4 godziny temu, yarosh napisał(a):

coś tam trochę umiem w blenderze zrobić, bardziej chodzi mi o naukę realnego sposobu modelowania aut, od początku do końca, jeśli jest to w kursie po kolei i logicznie wytłumaczone, to dam radę ;]

No to jak najbardziej polecam ten kurs! Skoro chcesz nauczyc sie modelowania aut to ten kurs to złoto- nie tylko exterior, koła, detale ale tez interior. Dodatkowo są jeszcze lekcje z renderowania tego modelu auta. Takze full wypas. Chris tłumaczy bardzo dokładnie. Ja np mimo ze znam blendera 3d dosc dobrze, to nauczylem sie nowych technik w modelowaniu auta, więc dla mnie to byla bardzo oplacalna decyzja o zakupie tego kursu. 60$ to jak za darmo za takie ''mięso'' :)