Skocz do zawartości

Orzełek Iggy

Featured Replies

Napisano

Widzę że na horyzoncie cisza a wydaje mi się, że warto odnotować fakt powstania kolejnej animacji z lokalnego podwórka. Otóż Orzełek Iggy wylądował.

Szczerze przyznam że szedłem z dziećmi do kina z pewną dozą powątpiewania, ale wyszedłem naprawdę pozytywnie zaskoczony.

Fabularnie fajne, przekaz i myśl przewodnia jak najbardziej na miejscu i czasie, ciekawe postaci. Poskładane do kupy fajnie, choć najbardziej obawiałem się "tandetności" połączenia rysowanej animacji z rzeczywistymi lokacjami. No fajne to.

Ktoś widział? Może ktoś nawet maczał w tym palce?

Edytowane przez Sok

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 179
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SebastianSz
    SebastianSz

@Kalberos maczał palce :)

• michalo
    michalo

Już wspominałem że przypomina mi to space jam. Szkoda że nie mogłem pójść do kina z dzieciakami :( ale pewnie niedługo trafi na vody więc sobie wtedy wypożyczę. @Kalberos masz plan wrzucić jakieś pr

• Kalberos
    Kalberos

Jeśli dostane zielone światło to tak. Głównie byłem odpowiedzialny za koncepty lokacji, jakieś rysuneczki oraz support animatorów. Pracowałem przy tym po godzinach z domu.

Napisano
45 minutes ago, Sok said:

Widzę że na horyzoncie cisza a wydaje mi się, że warto odnotować fakt powstania kolejnej animacji z lokalnego podwórka. Otóż Orzełek Iggy wylądował.

Szczerze przyznam że szedłem z dziećmi do kina z pewną dozą powątpiewania, ale wyszedłem na prawdę pozytywnie zaskoczony.

Fabularnie fajne, przekaz i myśl przewodnia jak najbardziej na miejscu i czasie, ciekawe postaci. Poskładane do kupy fajnie, choć najbardziej obawiałem się "tandetności" połączenia rysowanej animacji z rzeczywistymi lokacjami. No fajne to.

Ktoś widział? Może ktoś nawet maczał w tym palce?

@Kalberos maczał palce :)

Napisano
10 godzin temu, Sok napisał:

najbardziej obawiałem się "tandetności" połączenia rysowanej animacji z rzeczywistymi lokacjami. No fajne to.

Już wspominałem że przypomina mi to space jam. Szkoda że nie mogłem pójść do kina z dzieciakami :( ale pewnie niedługo trafi na vody więc sobie wtedy wypożyczę.

@Kalberos masz plan wrzucić jakieś pracki swoje?

Napisano
  • Autor

Swoją drogą to ładna pętelka się zrobiła i wielkoekranowa animacja wróciła do Bielska (a raczej ponownie wyszła z Bielska :)

Napisano
1 godzinę temu, michalo napisał(a):

Już wspominałem że przypomina mi to space jam. Szkoda że nie mogłem pójść do kina z dzieciakami :( ale pewnie niedługo trafi na vody więc sobie wtedy wypożyczę.

@Kalberos masz plan wrzucić jakieś pracki swoje?

Jeśli dostane zielone światło to tak. Głównie byłem odpowiedzialny za koncepty lokacji, jakieś rysuneczki oraz support animatorów. Pracowałem przy tym po godzinach z domu.