Skocz do zawartości

Orzełek Iggy - polski film animowany

Featured Replies

Napisano

Orzełek Iggy” to polski, pełnometrażowy film animowany (premiera kinowa była 6 lutego 2026 r.). Za reżyserię odpowiadał Bartosz Kędzierski. Film został wyprodukowany przez Horus Movies Animation i orangeanimation.

Animacja, która powstała w Bielsku-Białej, opowiada o młodym orle stawiającym czoła światu zdominowanemu przez ekrany.

Zobacz cały news

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 49
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• szkoda ze tak pozno, bo juz nie graja go w kinach

• Sa wywiady z moim dobrym znajomym, który był tutaj jako Art Director. Wklep sobie w googlach "Krystian Dulnik. Graja jeszcze, teraz sprawdziłem. W Heliosie też chyba jeszcze graja. Tak że sorka za

Posted Images

Napisano
14 minut temu, adek napisał(a):

No szczerze. Cholera, mogłeś pisać, wrzucać. Szkoda. Ale jak będzie na streamingach to na pewno obejrzę. Ferie, byłem sporo offline - a to wtedy weszło dokładnie.

wrzuciłem na discorda info:D Wrzuciłem tez na swoje sociale.

Luzik, po prostu za mała sile przebicia miał.

Jeśli chodzi o kwestie streamingową, to ciężko coś o tym powiedzieć na obecna chwile. Bynajmniej ja takowych informacji nie posiadam

Napisano
45 minut temu, adek napisał(a):

Mogłeś tutaj! Ajj.. na Discordzie mam dwa konta, i tamto miałemw wylogwane. No nic. Na bank sie pojawi gdzieś o też zrobimy newsa.

Sa wywiady z moim dobrym znajomym, który był tutaj jako Art Director. Wklep sobie w googlach "Krystian Dulnik.

Graja jeszcze, teraz sprawdziłem. obraz.png

W Heliosie też chyba jeszcze graja. Tak że sorka za wprowadzenie w błąd

Edytowane przez Kalberos