Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 433
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm boje sie tylko ze masz tam za wiele siatek ... i jak prezjdziesz do szczegolow to sie pogubisz :( moze popatrz na to i luknij gdzie siatka jest nadmiernie gesta ??

[Edited on 11-4-2003 by maciekazazel14]

Napisano

a w czym problem? masz jakies problemy z modelem twarzy?

jakbys mial jakies konkretne pytania, mozesz pisac an moj numer GG (2848356). Robilem kiedys glowke mojego snowboarder\'a (link ponizej w sygnaturce) z tego tutka i wszystko mi razcej szlo OK... :) W razie czego mozemy sie kiedys umowic do PUBu [piwo] i omowic jakies problematyczne kwestie...

pozdroofki

Napisano

Jestem pelen podziwu dla twoich umiejetnosci:cool: normalnie czad!! Stary jak ta sietka twarzy wyglada. I teraz porownac siatke twarzy na box-ach. Tej drugiej nie chcial bym mapowac:-) Pracujesz w zastrasajacym tempie. Ile siedzisz juz w max-ie?

Napisano

Wow... its amazing!

Naprawde dobrze to wychodzi -> zarowno sam pomysl, jak i wykonanie.

Tak jak patrze na ten modelik, to az sie prosi o zrobienie jakiejs animacji... :)

Tak mi sie przynajmniej widzi....

Keep That Way!

Pozdrawiam.

Napisano

mam pytanko >jak zrobiłeś włoski ?ale pełnym zdaniem bo samo \"FUR\" ......nic mi nie mówi .A za pełne wytłumaczenie byłbym bardzo wdzięczny.Dziękuję z góry!!!!!!!!!

Napisano

[piwo]dobry jestes dobry tylko dlaczego ignorujesz pytania w stylu\"ile juz siedzisz w maxie?\" lub moje czy gdzies sie uczyles rysunku...ale to chyba tajemnicaaa-sorki-Twoja sprawa na co chcesz odpowiadac tylko to troche nieuprzejme....ale to tez Twoja sprawa-ja sie nie przejmuje hehe[papapa]

Napisano

nie..przepraszam...poprostu nie jestem dobtry w pogaduchach..tożadna tajemnica...nie chciałem być nieuprzejmy....

[soczek]

uczyłem sięw plastyku, teraz studiuję na ASp..., rysuję j€żod 6,7 lat, w maxie też kilka lat siedzę , ale tak ostrzej to od roku, 1,5 coś około tego...np.to moja pierwsza głowa......

Napisano

Jestem pod wielkim wrazeniem , podziwiam te dokłądność i wytrwałosc , ja modeluje inną techniką ale widze ze ta tez jest całkiem niezła hehe brawo , tlyko tak dalej trzymaj sie tego co masz , i rób tak dalej nie zryp tego bo bardzo dobrze sie zapowiada :)

Powodzenia next time

Napisano

moim zdaniem za bardzo sie starasz zeby ta siatka byla idealnie jak w tutorialach.O ile masz zamiar go zanimowac to jest to duza zaleta ale , ze tak nie bedzie odpusci sobie ta dbalosc bo to tylko cie spowalnia. Popatrz na glowe zrobiona przezemnie, to kompletny chaos w siatce a mimo to sama twarz nie wyglada tak tragicznie jak siatka. W grafice komputerowaj tak samo jak w rysunku trzeba umiec oszukiwac :)

FACE%20TEST.jpg

a co do projektu to podoba mi sie wykonanie i wmiare zwiezlosc z rysunkami, pomysl juz mniej ale to juz wkestia gustu

keep up the good work

pozdro

[Edited on 13-4-2003 by Cshynoovec]

Napisano

....hmmm...ja jednak pozostanę przy dbałości o siatkę...jakoś sprawia mi to .....powiedzmy że lubię do końca dokręcać srubki ,nawet te niewidoczne.....[yes]

a tu nanowszy model....

Napisano

a co do komiksów...to mam w domu..jak po świętach wróce do Akademika to przywiozę...i chętnie coś puszczę do mojego działu z rysunkami.....ANOTHER WORLD

(P.S>)Wiem na czym polega rysunek

Napisano

No na moje oko to wygląda az za ładnie hehe powarznie super praca i dobry modelind , robi wrazenie :)

ale ..... ( zawsze jest jakies ale )

Gdzie reszta heeh

Napisano

dziękujędziękuję koledzy.......staram się

to wasze słowa mnie napędzają....

Dzięki za radę Pablo...coś z tym zrobię....właśnie jestem w trakcie robienia reszty głowy i uszu... nie mogę się już doczekać aż siądę do włosów..chciałbym dzisiaj bo we wtorek wyjeźdźam i dopiero za tydzień wrócę...tak więc muszętrochę nadgonić sprawę.....mam nadzieję że do końca bitwy sięw[dresik]

Napisano

sorry ze nie zalaczylem rysunku ale musielm wyjsc i nie zauwazylem :) (po kiego ja sie tlumacze??:) )

no i prosze twarzyczka zgrabna z czego sie nie zdziwie. czekam na reszte

pozdro

Napisano

uff...wkońcu pzrebrnąłem... co do czaszki to nie jest w tym momencie taka ważna bo i tak postać będzie miała kask..więc samej czaszki tak nie dopracowywałem...

przesyłam siatki głowy

Napisano

hmm.chyba masz trochęrację...wprawdzie chciałem żeby facet miał charakter ale....jeszce nad tym pomyśle..

na razie wysłam zabawę z shagiem...te włosy na głowie będą widoczne tylko częściowo...(kask....)

Napisano

a gdyby:

1. przeciągnąć całą twarz wdół...wyciągnąć ją jakby...

2. ścisnąć ją w tych miejscach...

ale qrcze żeby nie wyglądała przez to jak mangowa twarz...ale i tak dobrze jest :D pozdrawiam...i tak piknie wygląda :D

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności