boowa Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 Super robótka i mam pytanie z innej beczki - jak Ci Max chodzi na XP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2003 czasem go wywala.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2003 najnowasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 i końcowe ujęcia na dziś.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 i perspektywa...bardzo proszę o uwagi... Dobranoc wzsystkim...[mruga] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azazel Napisano 11 Kwiecień 2003 Share Napisano 11 Kwiecień 2003 hmm boje sie tylko ze masz tam za wiele siatek ... i jak prezjdziesz do szczegolow to sie pogubisz :( moze popatrz na to i luknij gdzie siatka jest nadmiernie gesta ?? [Edited on 11-4-2003 by maciekazazel14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 potrzebujępomocy przy modelowanoiu..please......jeśli ktoś może to proszędać mi znać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 11 Kwiecień 2003 Share Napisano 11 Kwiecień 2003 a w czym problem? masz jakies problemy z modelem twarzy? jakbys mial jakies konkretne pytania, mozesz pisac an moj numer GG (2848356). Robilem kiedys glowke mojego snowboarder\'a (link ponizej w sygnaturce) z tego tutka i wszystko mi razcej szlo OK... :) W razie czego mozemy sie kiedys umowic do PUBu [piwo] i omowic jakies problematyczne kwestie... pozdroofki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 dzięki...już sobie poradziłem..przesyłam modele aktualne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 i jeszce jeden.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
al3r Napisano 11 Kwiecień 2003 Share Napisano 11 Kwiecień 2003 Jestem pelen podziwu dla twoich umiejetnosci:cool: normalnie czad!! Stary jak ta sietka twarzy wyglada. I teraz porownac siatke twarzy na box-ach. Tej drugiej nie chcial bym mapowac:-) Pracujesz w zastrasajacym tempie. Ile siedzisz juz w max-ie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 11 Kwiecień 2003 Share Napisano 11 Kwiecień 2003 ekstra !!! wyglada bardzo dobrze:)))...a co tam z tym mirorwaniem poradziles juz sobie? [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 12 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2003 DZIĘKI PABLO JUŻ SPOKO....ZMIRROROWAŁEM...A TU PRZESYŁAM NAJNOWSZĄ POPRAWIONĄ SITKĘ..ZARAZ TEŻ JAKIŚ RENDER PRZEŚLE.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 12 Kwiecień 2003 Share Napisano 12 Kwiecień 2003 Wow... its amazing! Naprawde dobrze to wychodzi -> zarowno sam pomysl, jak i wykonanie. Tak jak patrze na ten modelik, to az sie prosi o zrobienie jakiejs animacji... :) Tak mi sie przynajmniej widzi.... Keep That Way! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 12 Kwiecień 2003 Share Napisano 12 Kwiecień 2003 mam pytanko >jak zrobiłeś włoski ?ale pełnym zdaniem bo samo \"FUR\" ......nic mi nie mówi .A za pełne wytłumaczenie byłbym bardzo wdzięczny.Dziękuję z góry!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 12 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2003 Fur...ZNACZY \"shag fur\"TAKA WTYCZKA DO MAX`A.... [yes] PRZESYŁAM NAJNOWSZY RENDER....OJ WOLNNIUTKO TO IDZIE......JESZCE NOS PRZEDE MNĄ....[boje się] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 12 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2003 NIBY NIC NIE WIDAĆALE ZMIENIŁEM PARĘ ISTOTNYCFH ANATOMICZNYCH SZCZEGÓLÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 i dzięki za zaproszenie boms....[papapa] dzisiaj już kończę..nos jest w trakcie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 [piwo]dobry jestes dobry tylko dlaczego ignorujesz pytania w stylu\"ile juz siedzisz w maxie?\" lub moje czy gdzies sie uczyles rysunku...ale to chyba tajemnicaaa-sorki-Twoja sprawa na co chcesz odpowiadac tylko to troche nieuprzejme....ale to tez Twoja sprawa-ja sie nie przejmuje hehe[papapa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 nie..przepraszam...poprostu nie jestem dobtry w pogaduchach..tożadna tajemnica...nie chciałem być nieuprzejmy.... [soczek] uczyłem sięw plastyku, teraz studiuję na ASp..., rysuję jżod 6,7 lat, w maxie też kilka lat siedzę , ale tak ostrzej to od roku, 1,5 coś około tego...np.to moja pierwsza głowa...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 Jestem pod wielkim wrazeniem , podziwiam te dokłądność i wytrwałosc , ja modeluje inną techniką ale widze ze ta tez jest całkiem niezła hehe brawo , tlyko tak dalej trzymaj sie tego co masz , i rób tak dalej nie zryp tego bo bardzo dobrze sie zapowiada :) Powodzenia next time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 Sith_LORD mam pytanie odnośnie Twoich komixów...czy udało Ci się puścić do druku jakis?? Albo czy mash może prace jako rysownik komixów?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ops Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 moim zdaniem za bardzo sie starasz zeby ta siatka byla idealnie jak w tutorialach.O ile masz zamiar go zanimowac to jest to duza zaleta ale , ze tak nie bedzie odpusci sobie ta dbalosc bo to tylko cie spowalnia. Popatrz na glowe zrobiona przezemnie, to kompletny chaos w siatce a mimo to sama twarz nie wyglada tak tragicznie jak siatka. W grafice komputerowaj tak samo jak w rysunku trzeba umiec oszukiwac :) a co do projektu to podoba mi sie wykonanie i wmiare zwiezlosc z rysunkami, pomysl juz mniej ale to juz wkestia gustu keep up the good work pozdro [Edited on 13-4-2003 by Cshynoovec] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 ....hmmm...ja jednak pozostanę przy dbałości o siatkę...jakoś sprawia mi to .....powiedzmy że lubię do końca dokręcać srubki ,nawet te niewidoczne.....[yes] a tu nanowszy model.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 a co do komiksów...to mam w domu..jak po świętach wróce do Akademika to przywiozę...i chętnie coś puszczę do mojego działu z rysunkami.....ANOTHER WORLD (P.S>)Wiem na czym polega rysunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 ale dzięki za radę Cshynoovec;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 i próbnie połączona twarz....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 i jeszce jeden...[ziewa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 No na moje oko to wygląda az za ładnie hehe powarznie super praca i dobry modelind , robi wrazenie :) ale ..... ( zawsze jest jakies ale ) Gdzie reszta heeh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 [spox]no to nie jestes tylko dobry ale i sympatyczny......pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inespew Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 ja też tak chce :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 nie no chlopie wymiatasz:]]]]...jedynie co cos napisze to to ze troche (chyba) jest nos w czescci srodkowej... pozdro [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 dziękujędziękuję koledzy.......staram się to wasze słowa mnie napędzają.... Dzięki za radę Pablo...coś z tym zrobię....właśnie jestem w trakcie robienia reszty głowy i uszu... nie mogę się już doczekać aż siądę do włosów..chciałbym dzisiaj bo we wtorek wyjeźdźam i dopiero za tydzień wrócę...tak więc muszętrochę nadgonić sprawę.....mam nadzieję że do końca bitwy sięw[dresik] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ops Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 sorry ze nie zalaczylem rysunku ale musielm wyjsc i nie zauwazylem :) (po kiego ja sie tlumacze??:) ) no i prosze twarzyczka zgrabna z czego sie nie zdziwie. czekam na reszte pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 a może by tak bitwa 2D?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 uff...wkońcu pzrebrnąłem... co do czaszki to nie jest w tym momencie taka ważna bo i tak postać będzie miała kask..więc samej czaszki tak nie dopracowywałem... przesyłam siatki głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 i jeszce rendery.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 i jeszcze jeden.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 normalnie estra !!!:)))...a moglbys pokazac ta tawrz trpoche bardziejz profilu bo tak to nie ma sie do cezgo doczepic:P [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 na twoje żyzcenie Pablo...jak jużmówiłem cośz czaszką nie tak ...ale to i tak nie ma znaczenia (kask)[soczek] dzięki Pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Z tego ostatniego rzutu...hmm..żuchwa może jest troszke za mocno wyexponowana w przód...ale i tak extra do wygląda powodzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 pieknie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 hmm.chyba masz trochęrację...wprawdzie chciałem żeby facet miał charakter ale....jeszce nad tym pomyśle.. na razie wysłam zabawę z shagiem...te włosy na głowie będą widoczne tylko częściowo...(kask....) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 i jeszce jeden.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Jendo wiedziec musze .......... jak zrobiłes włosy temu kolesiowi ?? to jakis plugin ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 już gdzieś wcześniej opisałem czego używam...ale PLUGIN SHAG HAIR...do ogona SHAG fur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 i jezscze jeden.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 a gdyby: 1. przeciągnąć całą twarz wdół...wyciągnąć ją jakby... 2. ścisnąć ją w tych miejscach... ale qrcze żeby nie wyglądała przez to jak mangowa twarz...ale i tak dobrze jest :D pozdrawiam...i tak piknie wygląda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 sysko piknie :D...tylko czy zcasem On nie ma za bardzo \"gargaamelotwago\" nosa?? pzodro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi