pazzi Napisano 26 Kwiecień 2003 Share Napisano 26 Kwiecień 2003 Brak mi słów!!!!!!!!!!!!!! ak nie mam się do czego przyczepić to odczuwam braki..... Genialny torsik, dla mnie (nie powiem że ideał faceta ale idealny) BOMBA [jupi] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistic Gohan Napisano 26 Kwiecień 2003 Share Napisano 26 Kwiecień 2003 nie wiem czy z łopatkami nie przesadziłeś trochę... znaczy wydają mi sie duże, chociaż w zasadzie to OK, a co ja mowie, przeciez nie musza byc normalne... nie no spoko, a wez zrob rendera ze wszystkimi czesciami razem, org+mech, jestem ciekaw jak to wyglada... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zom Napisano 26 Kwiecień 2003 Share Napisano 26 Kwiecień 2003 poplaw jeszcze nos dup.. . sorry :)) oczywiscie zartuje wszystko wyglada bardzo dobrze wszystko wczoraj jak zagladalem to wydawalo mi sie ze moze glowa w stos. do ciala jest troszke za mala, potem ze za delikatna. ale to bylo wczoraj inie maznaczenia najwazniejsze jak sam to widzisz ... heheh apropo antomi przegladalem screeny z dooma ... no tam to panowie z id stworzyli ja prawie calkiem odnowa :)) a no i maly prezencik ode mnie .... nowy predator :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 27 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2003 no id odam jeszce mały update....z ręką(nie bawiłem się zbytnio w anatomię bo i tak kolesiowi kurtkę zakłada....cały ten czas modelowałem ją...ale nie pokażę jej jeszce..muszęjąjesze trochę pociągnąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 27 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2003 a idzięki zom za rysuneczek...a propo twojej uwagi co do głowy..to tamte rendery były tylko na próbę składane..tak więc zbytnio się nie przykładałem..w ostatecznej wersji postaram się aby głowa była proporcjonalna w stosunku do korpusu....[spox][spox] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 27 Kwiecień 2003 Share Napisano 27 Kwiecień 2003 szybko pracujesz....... chwała Ci Jak się nie zepsujesz to nie będę miała po co wchodzić na Twoją stronkę[lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 27 Kwiecień 2003 Share Napisano 27 Kwiecień 2003 przedramie Ci troche dziwnie wyszlo....ale jak powiadasz bedzie kurtka wiec to zasloni :))) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 27 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2003 no... będzie i jeszce zbroja... dzięli Pazzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 27 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2003 ok..zrzucam obiecaną kurtkę..ale z góry mówię że chyba się jej pozbędę i z niej zrezygnuję.. tu wersja samej skurzanej kurtki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 27 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2003 a tu futerko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 27 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2003 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 27 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2003 chciałem żeby była podniszczona, dziurawa, przetarta...ale to nieważne i tak z niej rezygnuję..szkoda mi trochę straconego czasu...e tam..pzryda się zawsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 27 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2003 i jeszce jeden...zamiast niej chyba zrobię zbroję ..tak jak to ma miejsce na rysunkach.... dobra zabieram się za modelowanie... [mruga][rotfl2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 27 Kwiecień 2003 Share Napisano 27 Kwiecień 2003 to futerko całkiem , całkiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 27 Kwiecień 2003 Share Napisano 27 Kwiecień 2003 NIe no futerko to mnie normalnie rozwala hehe powarznie wypasik na maxa hehe , jak tego dokonałes nie wnikam ale mozliwe ze to załsuga textury ehhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 27 Kwiecień 2003 Share Napisano 27 Kwiecień 2003 hmmm... calkiem fazowe to futerko... (gdyby bylo rozowe, ten koles bylby swietny na Love Parade... :P) widze, ze spodobal Ci sie Shag... :) ale skoro chcesz dac zbroje... a nie moglbys dac tego futerka na zbroje? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 27 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2003 heh boms..co do shaga to sobie po prostu ćwiczę.. i próbujęgo jakoś ujarzmić...a co do zbroii...to chyba w tym wypadku obejdzie się bez shag`a..a może jednak...zobaczymy..tak czy inaczej..dzięki... sid..no na Ciebie to zawsze można Liczyć ze słowami otuchy..[soczek][soczek][soczek][soczek][soczek][soczek][telefon] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 27 Kwiecień 2003 Share Napisano 27 Kwiecień 2003 decyzja należy do Ciebie ale ja bym się jeszcze zastanowiła czy nie wykorzystać chociaż kawałeczek tego uroczego \"królika\"..... może zrobisz jakieś rękawiczki, z których taki ogoneg będzie zwisał i powiewał, tacy wojownicy powracający, zdegenerowani lubią sobie przyswoić kawałek zwierzaczka a kurteczka jest naprawdę ładniutka.... powodzenia, Sith i gratuliję bo jesteś naprawdę pracowity! :o wychodzą mi jak patrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 27 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2003 ..PRZEMYŚLĘJESZCE SPRAWĘ..DZIĘKI ZA RADĘ PAZZI JAK NA RAZIE PRZESYŁAM PROJEKCIKI MECHANICZNEJ DŁONI...(BĘDZIE ZNAJDOWAŁA SIĘ TYLKO JEDNA..DRUGA BĘDZIE ORGANICZNA) PROJEKT JEST JESZCE NIE SKOŃZONY I RĘKA JEST W FAZIE PRODUKCJI ALE PZRESYŁAM TO CO MAM..(JESZCE MUSZĘSKOŃCZYĆ MECHANIZMY ITD..NO I OCZYWIŚCIE PALCE..BO NA RAZIE TO TYLKO ZWYKŁE paliki SĄ...[rotfl][lol][rotfl][lol] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 27 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2003 I NASTEPNY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 27 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2003 I JESZCE SOLO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 27 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2003 i następny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 27 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2003 i jeszce jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistic Gohan Napisano 28 Kwiecień 2003 Share Napisano 28 Kwiecień 2003 rany julek, gały wyłażą :o ... tak trzymaj z tymi szczegółami technicznymi, bardzo mi sie podoba, dobry patent z tą szklaną texturą na niektóre mechanizmy (a moze to bardzo blyszcząca stal?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 28 Kwiecień 2003 Share Napisano 28 Kwiecień 2003 piekne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2003 DZIĘKI CHŁOPAKI....POPRACOWAŁEM NAD PALCAMI..PRACA CAŁY CZS JEST W TOKU ALE PRZESYŁAM UAKTUALNINY RENDER.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2003 JEŚLI CHODZI O TE PORT Y AN PALCACH..TO DO NICH BĘDĄ OLACZONE KABELKI[mruga] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 28 Kwiecień 2003 Share Napisano 28 Kwiecień 2003 Twoje tempo mnie rozwala! Niebanalny pomysł z tą ręką! Podejrzewałam że zrobisz coś ciekawszego niż miękka \"łapa\" ..... nie zawiodłeś (myślę że nie tylko mnie!) Sith_LORD jak nie przestaniesz robić takie ciekawe rzeczy to chyba przestanę wchodzić na Twoją stronę bo jest mi nie dobrze że muszę bez przerwy Cię chwalić! ....i zobaczę w czerwcu już końcowy efekt..... i umrę z zachwytu? trzymam kciuki[mruga] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2003 TAKIE SŁOWA Z TWOJEJ KLAWIATURY pAZZI NAPRAWDĘ DODAJĄ SKRZYDEŁ..NIE ZAWIODĘ..cIĘ...LICZĘTĘZ NA cIEBIE.. A TU JESZCE JEDEN RENDER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 28 Kwiecień 2003 Share Napisano 28 Kwiecień 2003 Walic tempo , Mnie rozwala twoja pomysłowosc i umiejętnosci , teraz to mnie zamurowało , ja pikuje czego ja tu szukam na tym forum posród mistrzów chyba tlyko autografu hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zom Napisano 28 Kwiecień 2003 Share Napisano 28 Kwiecień 2003 i co ? i szczena w dół, zęby gdzieś się po podlodze rozleciały .... zajebiście! Łapka w niesamowity sposób nabiera życia, te wszystkie detale zachęcają do zastanowienia czy to może na prwadędziałać. Twój modelik coraz bardziej zaczyna sie DOMAGAĆ ANIMACJI.... a jak popatrzec na te wszystkie pochwały to może warto nadtym się zastanowić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2003 ...SID...GENIALNE DZIĘKI A CO DO ANIMACJI..TO TEŻJUŻO TYM MYŚLAŁEM..PROJEKTUJĄC TĘ RĘKĘ(JAK I POZOSTAŁE ZRECZY STARAŁEM SIĘ ZROBIĆTO TAK BY TE WSZYSTKIE MECHANIZMY MIAŁY JAIEŚ ZASTOSOWANIE, I WYGLĄDAŁY TAK JAKBY BYŁY RUCHOME W \"REAL TIME\" TAK WIĘC ANIMACJA ICH BĘDZIE TYM BARZDIEJ ŁATWIEJSZA..OK POMYŚLIMY O TYM JAK JUŻ SKOŃCZĘ MODEL MOŻE ..PO BITWIE. A TERZ PRZESYŁAM JUŻKOŃCOWĄ WERSJĘ CYBER RĘKI KABELKI Z LEKKA KANCIASTE ..ALE MOJE 256 RAMU NIE WYTRZYMAŁO BY CAŁEJ ZŁOŻONEJ SCENY GDYBYM ZAGĘSZCAŁ WSZĘDZIE SIATKI(A I TAK ZBLIŻEŃ NA NIE NIE ROBIĘ..A Z DALEKA NIE WIDAĆ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2003 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2003 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2003 I JESZE JEDEN.. ATERAZ BIORE SIE SZYBKO ZA RESZTE I JADE Z KOKSEM...20 SIE ZBLIŻA[yes][dresik] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2003 OK..NIE MOGŁEM SIĘ DOZCEKAĆ I NAŁŻYŁEM JĄ NA TORS..JESZCE JAKIEŚ ŁĄCZENIE Z RĘKĄ MUSZĘWYMYŚLIĆ ..ALE NA RAZIE PZRESYŁAM TO CO MAM: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2003 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2003 ...OK JADĘDALEJ[dresik] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 28 Kwiecień 2003 Share Napisano 28 Kwiecień 2003 wypas...nic więcej nie powim...bo brakuje człowiekowi słów...ale do jednego się czepne...:D na te dłoni za dużo jest kabelków...troche to psuje efekt końcowy...takie jest moje skromne zdanie...a i palushki tesh mogły by być mechaniczne...tzn...żeby widoczne były jako mechaniczne...Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 28 Kwiecień 2003 Share Napisano 28 Kwiecień 2003 Phantom, myślę że nie ma co się czepiać kwesti estetycznej w tym wymiarze.... to jest ida autora ....... , przecież widać wyraźnie że On to czuje! dla mnie ręka jest super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2003 Po pierwsze...ręka, z założenia..miała być połączeniem tkanki i mechanizmu....części mechaniczne nie potrafią \"odczuwać\", ani przesyłać impulsów nerwowych....stąd palce są tkanką ..podwójne kabelki na każdym z palców pzrewodzą impulsy nerwowe w jedną i drugą stronę (2kabelki) są one przeciągnięte wewnątrz mechanizmu..co jest widoczne .a następnie do ciała w miejscu gdzie rekawica lączuy się z przedramieniem...a z tamtąd już wprost do przysadki mózgowej.. staram się modelować tak żeby to miało równiżjakiś teoretyczny związek z technologią danych urządzeń .... pozatym chciałem trochę nawiązać do mojego rysunku jak jużwcześniej napisałeem bardzo dużą wagę pzrywiązuję do użyteczności i technicznej sprawności tego co projektuję i modeluję przepraszam cię ale pzostanę pzry tej wersji..po prostu takie było pierwotne założenie tej ręki i model który wykonałem w pełni mnie satysfakcjonuje i jestem całkowicie przekonany co do tej wersji.....ale dziękuję za krytykę...dobrze jest usłysze jak inni patrzą ...najjgorsza jest Cisza...heh tak więc wpadajcie jak najczęściej..i zostawcie jakiś comment>>> Pazzi zjawia sięan pomoc!!!! DZiękuję[spox] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2003 tkanki posiadają unerwienie..[yes] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2003 na palcach są umeszcone bio port które wewnątrz palca są połączone z żywymi nerwami ..które wysyłają impulsy...te z koleii sąprzeliczane na algorytm i kabelkami wędrują dalej..*takie rozwiązania są naprawdę już wykorzystywane w nauce..to nie taki straszny futuryzm...to tyle na temat użyteczności i technologii...jakbyście chcieli coś o biotechnologii posłuchać czy pytania jakieś to ekspertem jest Mistic Gohan...więc wszeelkie pytania do niego proszę....[piwo][piwo][piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 28 Kwiecień 2003 Share Napisano 28 Kwiecień 2003 praca genialna ale związek z tematem? jaki? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2003 ..Fajnie SCOERPI że się w końcu pojawiłeś..i dziękuję za słowa uznania... związek z tematem?... Przytoczę tu fragment regulaminu Gothama: \" Z nurtów SF połączenia tkanek z częściami mechanicznymi (nieograniczone możliwości, ale nie można się zagalopować zbytnio w ilości części mechanicznych)... \" rozmawiiałem o tym z Gotham`em i stwierdził że mój model i projekt jest w pełni zgodny ....[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistic Gohan Napisano 28 Kwiecień 2003 Share Napisano 28 Kwiecień 2003 :o ,..... [boje się] ..... [hahaha] ................ SITH-LORDZIE FANTASY RULEEEEZZ!!! ... no wiesz.... twoje rozwiazanie jest bardzo skomplikowane..... z grubsza masz rację ... tego typu połączenia się już stosuje.... choć mozna to znacznie uprościć (np. do przesyłania informacji w jedną i w drugą stronę można wykorzystać JEDEN kabel, poza tym wszelkie wrazliwe częsci powinny być UKRYTE wewnątrz jakiegokolwiek pancerza a nie exponowane na zewnątrz...) Ale to SUPER ze starasz sie aby twoj model i wszyskie jego czesci miały jakieś zastosowania, i byly poprawne TECHNICZNIE, TAK TRZYMAJ Lordzie[spox] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2003 wpadaj częściej....[mruga]zawsze miło widzieć na swoim temacie nowe osoby.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2003 ...dzięki Mistic[piwo][spox][piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistic Gohan Napisano 28 Kwiecień 2003 Share Napisano 28 Kwiecień 2003 no no ... tylko nie \"NOWE\" [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 28 Kwiecień 2003 Share Napisano 28 Kwiecień 2003 Sith gratluje..naprawde niezle to wyglada :))..w tej bitwie podniosles swoja range o wyzsza poprzecke:] pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi