_michal Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 Taka mangowa wymęczona lala. Nie podoba mi się za bardzo :/ 2600 trisów około (ma palce i modelowane osobno oczy) + 512x512. Na podstawie komiksu W.I.T.C.H. Jeżeli ktoś ma 8 - 10 letnią dziewczynkę w rodzinie to wie o co chodzi ;) Zapraszam do (jadowitej) krytyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 siakas taka malo seksi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 5 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2004 no. mało sexi, ona ma około 13 lat, może trochę więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 hmm styl taki jak dla gierek dla dzieci wiec sie do niego nie przyczepie natomiast co do siatki to troszke taka hmm dziwna, (malo to pomocne ale coz :( ) texturka taka jak caly styl dzieciaka ale skoro to 512x512 to niezabardzo tego widac poza tym ta spodniczka niezbyt taka nie dosc ze niewidac gdzie jest co to jak sie od boku popatrzy to wyglada jak by dziewuszka w ciazy byla albo cos takiego ogolnie poza wyrazem twazy to niepodoba mi sie kompletnie, mam nadzieje ze dziecia sie spodoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 ale...biedne...lopatki :D... ogolnie to ja ci nie powiem nic ciekawego bo ja ni mangi ni takiego stylu nie lubie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 Drobiazgi- trochę słabo wysklepiona dłoń, IMHO za szerokie usta, na pewno za gruba szyja jak na proporcje mangi i trochę niezdecydowana klatka piersiowa. Gdybyś dodał rzęsy na teksturze to oczy zrobiłyby się bardziej wyraziście. Pomijając kalosze- jak dla mnie fajny dzieciak. Może się przyda : http://anime.plan9.de/anime/manga/How%20To%20Draw/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 6 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2004 Heh. Chciałem własnie zrobić taki model 'dla dzieci' i nie wyszło. Do kosza i od dziś biorę się za następny. Dzięki za komentarze. Mam nadzieję że następny będzie lepszy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 6 Grudzień 2004 Share Napisano 6 Grudzień 2004 Wiesz... Sailorki miały po 12 latek ;) Japańce to zboczuchy... :) Ta powinna miec 6... i wtedy wszystko gra ;) Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Grudzień 2004 Share Napisano 6 Grudzień 2004 ujdzie :) the mesedz is tu fakin szort :E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 6 Grudzień 2004 Share Napisano 6 Grudzień 2004 Mowilem Ci eMPeck daj refera, to wiele wyjasni. A moje zdaie znasz. Powodzenia na UGAC :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 6 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2004 thx wszystkim. Model już jest w koszu, myślę nad następnym. Thx Por@szek. Startujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 6 Grudzień 2004 Share Napisano 6 Grudzień 2004 no wlasnie powodzenia! tutaj nam takie cos serwujesz, a na CG taka fajna bitwe zaczynasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 7 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2004 Hehe, zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzemian Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 Kiedyś na wakacjach mi się nudziło, to zacząłem troche czytać ten komiks - pożyczony od kuzynek:D I ta Will tak nie za bardzo podobna, ja na twoim miejscu dążyłbym do uzyskania takich tekstur z małej ilości kolorów (nie wiem jak to się nazywa, narazie z grafiką 3d jestem właściwie tylko teoretycznie:), widziałem gdzieś link do tego na 3dtotal.com, jak znajdę to edytuję posta). EDIT: http://67.15.36.49/ffa/tutorials/max/cel_shade_tut/cel_shading_tut_main.asp - tu chyba nawet nie chodzi o teksturowanie tylko o cieniowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2004 Tylko to co Ty pokazałeś to jest cel-shading przy renderingu. Do realtime to raczej się nie przyda (choć kreskówkowe gry też są -> XIII, Fear Effect itd...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi