Napisano 13 Listopad 200618 l Autor dzieki Freedom Fighter, spełnianie Waszych życzeń, jest spełnieniem naszych życzen ;P gdzies na jakims zdjeciu widzialem wlasnie szybe z "recznymi" wycieraczkami. w sensie byly takie dzwigienki z galeczkami i sie w ten sposob napedzalo wycieraczki. to byl chyba jakis prototyp, ale tak mi sie to spodobalo, ze zrobilem tak w swoim :) DraB - o jakie swiatla Ci chodzi? o swiatla w scenie, czy reflektory czy odblask, czy wszystkie naraz? :O
Napisano 13 Listopad 200618 l Autor myślę, że taka będzie kompozycja. to coś na dalszym planie, po prawej to gruzy będą i dopalone resztki. ulica z kostki, walający się gruz itd. coś bym wstawił jeszcze po lewej na pierwszy plan dla równowagi. po głowie, nie wiem czemu, chodzi mi koszyk pełen marchewek :D dzieki wielkie dla Klimenta za foto :)
Napisano 13 Listopad 200618 l mhy może być ciekawie:) ja bym dał tylko obrazek bardziej panoramiczny tak jak na tej fotce co pokazałeś willis'a bardziej w prawo żeby na chodnik nachodził tak bardzo, dodał dużo gruzu, a na pierwszym planie nie marchewkę tylko kaczkę daj :P
Napisano 13 Listopad 200618 l Autor Hynol, działko już się chyba w scenie nie zmieści... ;] scenę, zarówno tą, jak i samego willysa, oświetla tylko mapka hdri, bez światła defaultowego. nie wiem czy to dobrze, mi tam odpowiada, póki co.. ps. kaczka warta rozważenia. tylko premier czy prezydent? hmmm.. ;)
Napisano 13 Listopad 200618 l To jest osw tylko hdri? :) w zyciu bym nie pomyslal :) http://img160.imageshack.us/img160/1122/w17oq4.jpg