Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

dzieki Freedom Fighter, spełnianie Waszych życzeń, jest spełnieniem naszych życzen ;P

gdzies na jakims zdjeciu widzialem wlasnie szybe z "recznymi" wycieraczkami. w sensie byly takie dzwigienki z galeczkami i sie w ten sposob napedzalo wycieraczki. to byl chyba jakis prototyp, ale tak mi sie to spodobalo, ze zrobilem tak w swoim :)

DraB - o jakie swiatla Ci chodzi? o swiatla w scenie, czy reflektory czy odblask, czy wszystkie naraz? :O

• Odpowiedzi 158
  • Wyświetleń 15,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

myślę, że taka będzie kompozycja. to coś na dalszym planie, po prawej to gruzy będą i dopalone resztki. ulica z kostki, walający się gruz itd. coś bym wstawił jeszcze po lewej na pierwszy plan dla równowagi. po głowie, nie wiem czemu, chodzi mi koszyk pełen marchewek :D

kom1lq2.jpg

dzieki wielkie dla Klimenta za foto :)

fotayi2.th.jpg

Napisano

mhy może być ciekawie:) ja bym dał tylko obrazek bardziej panoramiczny tak jak na tej fotce co pokazałeś willis'a bardziej w prawo żeby na chodnik nachodził tak bardzo, dodał dużo gruzu, a na pierwszym planie nie marchewkę tylko kaczkę daj :P

Napisano
  • Autor

Hynol, działko już się chyba w scenie nie zmieści... ;]

scenę, zarówno tą, jak i samego willysa, oświetla tylko mapka hdri, bez światła defaultowego. nie wiem czy to dobrze, mi tam odpowiada, póki co..

ps. kaczka warta rozważenia. tylko premier czy prezydent? hmmm.. ;)

Napisano

wypasiony jeep, ale kadr bym troche oddalil i upchął to dzialo;)