Christian Noir Stein Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 Kolejny modelik z cyklu Pasji dla klienta: Siatki: Całkowity czas modelowania : 3:30h (wykorzystany już gotowy model rąk poprzednich postaci). Teksturę będę kończył rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 Bardzo fajny. Chyba troszkę za duża głowa ale ma charakter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 W pierwszej chwili jak mi przyslales tego linka to myslalem ze to don Kichot. :) Ale teraz widze ze to co innego.Nie mam zastrzezen do siatki, calkiem fajny pomysl i niezla realizacja. Nie wiem jak tam z poligonami stoisz/lezysz ale ja bym dal todze apre zmarszczek na dole. Ale zobaczymy jak Ci txt wyjdzie. Take care. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 28 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2004 Niom faces = 2,998 więc only 2 left :D Teraz leci tekstura (faza I): A Don Kichot tez już w produkcji :) Ale pracka 2D czeka, jeden art test, EVER, parę modeli z tej serii... Więc trochę się to ociąga z nim (ale ponoć dali nam czasu 3 miesiace?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 ja dali, ale ja ze swoim bobasem to pewnie na styk bede bo mi sie jakos nie klei i co chwila cos zmieniam, ale mam nadzieje ze na dniach skoncze modelling. Dobra spadam, du uggadania.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 30 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 wyglada z deka jak truposz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 Wyglada jakby pracowal w mlynie z maka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 Strasznie daleko od nosa do ust- jeśli podciągniesz je trochę w górę będzie ciut bardziej realnie- wąsami trudno zamaskować aż tyle. Nabiera charakteru chociaż póki co trochę mało groźny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 zmień teksturę twarzy moim zdaniem jest zbyt jasna a oczodoły za ciemne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 31 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2004 Model poleciał już do klienta. _kuba_ + LISEK - no to kapłana mamy Martwego młynarza :D RK - podciągnąłem wąsy - faktem jest ż mogłem je chyba jeszcze z 1/3 mocniej skrócić. No i wyszedł raczej wesoły staruszek aniżeli groźny kapłan skazujący na ukrzyżowanie (no ale chyab nie wszyscy za czasów Chrystusa musieli być źli? :>) Raffaello - skorygowałem co mi się najbardzije w oczy rzucało. Na razie lepiej we wmiarę rozsądnym czasie ręcznie lepiej nie narysuję - no ale cały czas się uczę (ostatnie pare miesięcy to wręcz w tępie ekspresowym) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 31 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2004 Jeszcze teksturka: Mam nadzieję, że anstępne będą coraz lepsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke3D Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 wygląda jak żywy trup po terapii odmładzającej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 strasznie surowy masz styl teksturowania :)... w sumi epodobalby mi sie, gdyby nie kolorystyka :). ale i tak jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 z daleka wyglada nawet spoko, ale z bliska dziwna ta texturka twarzy, nawet niewiem sam co w niej jest najdziwniejsze kolory, przepalenia czy te "zabrudzenia" na ryjku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 1 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2005 Delikatni epodkoloryzowałem jescze twarz : darkelf - surowy, ano niestety jeszcze do doskonałości sporo brakuje ale będe się starał przy kolejnych modelach Hatred - z tym przepaleniem już chyba rozgryzłem :( Niestety to chyab wina mojego "niezadobrego " monitora, który np przy BRIGHTNESS = 0 daje jasny obraz :) więc wiele może wychodzić z jego przekłamań zaś ja widzę zupełnie inne barwy niż ludzie z dobrym monitorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 ten nos jest zabardzo podkreslonyi na polikach jakies plamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 1 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2005 _kuba_ - nos faktycznie , co do policzków to miało to być delikatne zabrudzenie - jak widać niestety nie wyszło :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi