Napisano 28 Grudzień 200420 l Kolejny modelik z cyklu Pasji dla klienta: Siatki: Całkowity czas modelowania : 3:30h (wykorzystany już gotowy model rąk poprzednich postaci). Teksturę będę kończył rano.
Napisano 28 Grudzień 200420 l W pierwszej chwili jak mi przyslales tego linka to myslalem ze to don Kichot. :) Ale teraz widze ze to co innego.Nie mam zastrzezen do siatki, calkiem fajny pomysl i niezla realizacja. Nie wiem jak tam z poligonami stoisz/lezysz ale ja bym dal todze apre zmarszczek na dole. Ale zobaczymy jak Ci txt wyjdzie. Take care.
Napisano 28 Grudzień 200420 l Autor Niom faces = 2,998 więc only 2 left :D Teraz leci tekstura (faza I): A Don Kichot tez już w produkcji :) Ale pracka 2D czeka, jeden art test, EVER, parę modeli z tej serii... Więc trochę się to ociąga z nim (ale ponoć dali nam czasu 3 miesiace?).
Napisano 28 Grudzień 200420 l ja dali, ale ja ze swoim bobasem to pewnie na styk bede bo mi sie jakos nie klei i co chwila cos zmieniam, ale mam nadzieje ze na dniach skoncze modelling. Dobra spadam, du uggadania.:)
Napisano 31 Grudzień 200420 l Strasznie daleko od nosa do ust- jeśli podciągniesz je trochę w górę będzie ciut bardziej realnie- wąsami trudno zamaskować aż tyle. Nabiera charakteru chociaż póki co trochę mało groźny.
Napisano 31 Grudzień 200420 l zmień teksturę twarzy moim zdaniem jest zbyt jasna a oczodoły za ciemne
Napisano 31 Grudzień 200420 l Autor Model poleciał już do klienta. _kuba_ + LISEK - no to kapłana mamy Martwego młynarza :D RK - podciągnąłem wąsy - faktem jest ż mogłem je chyba jeszcze z 1/3 mocniej skrócić. No i wyszedł raczej wesoły staruszek aniżeli groźny kapłan skazujący na ukrzyżowanie (no ale chyab nie wszyscy za czasów Chrystusa musieli być źli? :>) Raffaello - skorygowałem co mi się najbardzije w oczy rzucało. Na razie lepiej we wmiarę rozsądnym czasie ręcznie lepiej nie narysuję - no ale cały czas się uczę (ostatnie pare miesięcy to wręcz w tępie ekspresowym) :)
Napisano 31 Grudzień 200420 l Autor Jeszcze teksturka: Mam nadzieję, że anstępne będą coraz lepsze :)
Napisano 1 Styczeń 200520 l strasznie surowy masz styl teksturowania :)... w sumi epodobalby mi sie, gdyby nie kolorystyka :). ale i tak jest OK.
Napisano 1 Styczeń 200520 l z daleka wyglada nawet spoko, ale z bliska dziwna ta texturka twarzy, nawet niewiem sam co w niej jest najdziwniejsze kolory, przepalenia czy te "zabrudzenia" na ryjku
Napisano 1 Styczeń 200520 l Autor Delikatni epodkoloryzowałem jescze twarz : darkelf - surowy, ano niestety jeszcze do doskonałości sporo brakuje ale będe się starał przy kolejnych modelach Hatred - z tym przepaleniem już chyba rozgryzłem :( Niestety to chyab wina mojego "niezadobrego " monitora, który np przy BRIGHTNESS = 0 daje jasny obraz :) więc wiele może wychodzić z jego przekłamań zaś ja widzę zupełnie inne barwy niż ludzie z dobrym monitorem
Napisano 1 Styczeń 200520 l Autor _kuba_ - nos faktycznie , co do policzków to miało to być delikatne zabrudzenie - jak widać niestety nie wyszło :(