Napisano 30 Grudzień 200420 l witam ponownie... zaczynam oto ten wlasnie samochodzik piekny ;] siata:
Napisano 30 Grudzień 200420 l co do piękna tego samochodu to bym polemizował ;) ale jestem ciekaw czy wyjdzie ci równie dobrze jak wcześniejsze prace, więc będe tu zaglądał :) pozdrawiam
Napisano 30 Grudzień 200420 l jedna z niewilu be-em-ek, która mi się nie podoba, jednak model super ps. w zwiazku z podnoszaca sie maska... bedziesz robil silnik i wnetrze?? fajnie by było... ;) do illy: a audi a3, a6, nowe a5(dopiero wyjdzie), vw golf - czyż te auta nie są piękne??
Napisano 30 Grudzień 200420 l co do piękna tego samochodu to bym polemizował ;) hehe ja tez :] a modeling jak zwykle w twoim przypadku RULLEZ
Napisano 30 Grudzień 200420 l nie wiem co wy od niej chcecie :) silnik V10 z F1, ponad 500KM, 7biegow i czas zmiany biegu 0,065s, wydech caly ze stali szlachetnej dlugo by wymieniac.. technologia tez jest piekna.. jedyne co mozna jej zarzucic to ten kokpit nie w strone kierowcy :( tak pozatym ma wszystkie smaczki bmw zachowane, zamkniete z budzie ktora tez musi do tych nowinek technicznych nawiazywac przeciez, rekinow juz nie bedzie, nie te czasy silnik mam zamiar modelowac.. to co widac oczywiscie
Napisano 30 Grudzień 200420 l Jak zwykle świetne wykonanie!!Gratuluje.Szkoda że mało twoich modeli na forum.
Napisano 31 Grudzień 200420 l maly progress, dzis i jutro raczej nic nie dojdzie bo zaraz jade na sylwka.. szczesliwego nowego roku zycze.. pozdro
Napisano 31 Grudzień 200420 l no podoba mi sie ;] jezeli chodzi o przod bo tylu to nie ma wogole ;P. powodzenia pozdro V
Napisano 31 Grudzień 200420 l No kurcze no... Bajer!!!! :) Jeszcze do tego wszystkiego mam słabość do tego modelu BMW... Musisz go dokończyć i nadać mu kolor lakieru BORDOWY METALIK ;> I nie zapomnij o jasnej skórze! :)
Napisano 31 Grudzień 200420 l przednie refelktory masz nienajlepeij wykonczone przypatrz sie dokladnie im bo odbiegaja od orginalu . Dodatkowo zaznaczylem inne drobne bledy ktore sie rzucaja w oczy pozatym gratulacje wytrwalosci narazie idzie ci dobrze zobaczymy jak sobie dalej bedziesz radzil.
Napisano 31 Grudzień 200420 l nie no najlepiej to chyba czarny, tylko taki lustrzany, i barzowe, skurzane wnetrze i lekko przyciemnione szyby ;D do tego alufelgi chromowane tak najlepiej to 17''-19'' no i sportowe tarcze wraz z klodkami pomalowanymi na czerwono ;D. i samochodzik bedzie cycus glancus ;] powodzenia pozdro V
Napisano 31 Grudzień 200420 l faktycznie, reflektor skopany byl, zapomnialem go zczamferowac :) teraz juz lepiej ale to jeszcze nie to, jak wroce to sie nad nim bardziej skupie pozdro
Napisano 31 Grudzień 200420 l no narazie wyśmienicie :D tylko felki troche skopałeś - ramiona powinne być sporo grubsze (w strone tarcz hamulcowych) mam nadzieje że wiesz o co mi chodzi :)
Napisano 31 Grudzień 200420 l kozacko chłopcze! w siatce troche bajzel z przodu ale ona wogole sie nie liczy ;) pozdro
Napisano 31 Grudzień 200420 l dobrze Ci idzie pracuj dalej, mi sie podoba, poczekam na dalszy progress, Ja jestem w trakcie robienia bmw z4, i jak skonczysz modeling to bardzo chętnie po obserwuje jak ci wyjdą teksturki a wszczególności leflektory (tylnie i przednie) bo nie wiem jak się za nie zabrać.
Napisano 2 Styczeń 200520 l no naprawde bardzo ładnie wprost bosko, bo modele bmw moim zdaniem nie nalezą do najłatwiejszych. Naprawde tylko tak dalej :)
Napisano 2 Styczeń 200520 l no ta lampa to coraz blizej pierwowzoru ;] czekam na update szczegolnie tylu ;] powodzenia pozdro V
Napisano 3 Styczeń 200520 l eh jestem jeszcze nieodespany, jak tam sylwestry ?? ;] dzieki za komentarze, felga wydaje sie byc dobra chyba ze nie wiem o co ci chodzi javor pozdro
Napisano 3 Styczeń 200520 l moj pierwszy lakier w mentalu.. jejjj moze cos z tego bedzie, jak nie to wracam do brazilka ale ciezko bedzie go do maxa 7 przekonac ;]
Napisano 3 Styczeń 200520 l slicznie slicznie! model bez jakichkolwiek zarzutow a co do tych felg to ramiona powinny byc grubsze nie patrzac od przodu felgi tylko np. z gory a co do lakieru - taki sobie popracuj nad nim jeszcze no i nie wiem czy ten kolor pasuje do tego modelu... ;) pozdro
Napisano 3 Styczeń 200520 l aj siii ;] no teraz jak na nie patrze to widze to :]] lakier jest maxowy i musze w niego wlozyc duzo wiecej ale to dopiero poczatek ;] thx
Napisano 3 Styczeń 200520 l hehe no może i nie zrozumiałeś bo głupio to wytłumaczyłem :] według tego co wypatrzyłem na fotkach powinno być coś takiego jak narysowałem w paincie :D
Napisano 4 Styczeń 200520 l Ooo nowe M5 :] Musze przyznać że bardzo ładnie ci idzie i już się nie moge doczekać końca.
Napisano 5 Styczeń 200520 l kolejne detale... te kanty na lewym swiatelku to czesc ze srodka mez mshmootha, i bubel na masce tez ze srodka, trzeba bedzie przesunac w dol.. jednak wroce do ukochanego brazila eh pozdro
Napisano 5 Styczeń 200520 l aaa.... to co widac na renderkach to jak narazie 190k facow jakby co ;] bez msmooth 40k,... jeszcze od przodu..
Napisano 5 Styczeń 200520 l no spoko, ale chyba cos sie zjebalo na gorze w prawej lampie tarzac na niego. sa jakies tam wybrzuszenia i to niezabardzo ladnie wyglada ;[ P.S. a i nie zapomnij o zrobieniu siatki, wlotu do silnika ;] powodzenia pozdro V
Napisano 5 Styczeń 200520 l e tam to tylko takie cos po prawej jest wiec chyba blad renderu:):) ;) ale zeczywiscie troszke krzyw jest (dolna linia)
Napisano 5 Styczeń 200520 l blad renderu to nie jest bo jest na obu ;) pewnie kosmetyczna poprawka, i nie prawa lampa a lewa :)
Napisano 5 Styczeń 200520 l nosz przeciez napisalem ze to obiekt ktory jest w srodku w komorze silnika, nie ma msmooth wlaczonego i dlatego kanty wystaja... czytac czytac a nie ;]
Napisano 5 Styczeń 200520 l no nie mam pytań, nic tylko na materiały czekać (ja na nich jak narazie poległem:-( )
Napisano 5 Styczeń 200520 l slim_sandman: nie tylko ty, chociaz i tak nie trawie niemieckich samochodow, samochod tragiczny, model ladny
Napisano 6 Styczeń 200520 l samochod moze z wygladu 'inny' niz typowe bmw ale napewno 510KM i silnik V10 prawie jak w F1 w limuzynie nie jest tragiczne ;] .. 12s do 200 eh ..nie ma jak niemiecka precyzja heh, kosztuje niestety...