Gość AcidBoyXL Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 witam ponownie... zaczynam oto ten wlasnie samochodzik piekny ;] siata: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 rendery... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 takie samochody to ja lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 bardzo ładnie robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 co do piękna tego samochodu to bym polemizował ;) ale jestem ciekaw czy wyjdzie ci równie dobrze jak wcześniejsze prace, więc będe tu zaglądał :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 no ogolnie samochody niemieckie ladne nie sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krajat0r Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 jedna z niewilu be-em-ek, która mi się nie podoba, jednak model super ps. w zwiazku z podnoszaca sie maska... bedziesz robil silnik i wnetrze?? fajnie by było... ;) do illy: a audi a3, a6, nowe a5(dopiero wyjdzie), vw golf - czyż te auta nie są piękne?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 co do piękna tego samochodu to bym polemizował ;) hehe ja tez :] a modeling jak zwykle w twoim przypadku RULLEZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 nie wiem co wy od niej chcecie :) silnik V10 z F1, ponad 500KM, 7biegow i czas zmiany biegu 0,065s, wydech caly ze stali szlachetnej dlugo by wymieniac.. technologia tez jest piekna.. jedyne co mozna jej zarzucic to ten kokpit nie w strone kierowcy :( tak pozatym ma wszystkie smaczki bmw zachowane, zamkniete z budzie ktora tez musi do tych nowinek technicznych nawiazywac przeciez, rekinow juz nie bedzie, nie te czasy silnik mam zamiar modelowac.. to co widac oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 samochód jest okropny a model idealny tyle odemnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giegiel Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 Jak zwykle świetne wykonanie!!Gratuluje.Szkoda że mało twoich modeli na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 maly progress, dzis i jutro raczej nic nie dojdzie bo zaraz jade na sylwka.. szczesliwego nowego roku zycze.. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 i jeszcze zblizenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oizo Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 no podoba mi sie ;] jezeli chodzi o przod bo tylu to nie ma wogole ;P. powodzenia pozdro V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wiktor Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 No kurcze no... Bajer!!!! :) Jeszcze do tego wszystkiego mam słabość do tego modelu BMW... Musisz go dokończyć i nadać mu kolor lakieru BORDOWY METALIK ;> I nie zapomnij o jasnej skórze! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 przednie refelktory masz nienajlepeij wykonczone przypatrz sie dokladnie im bo odbiegaja od orginalu . Dodatkowo zaznaczylem inne drobne bledy ktore sie rzucaja w oczy pozatym gratulacje wytrwalosci narazie idzie ci dobrze zobaczymy jak sobie dalej bedziesz radzil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oizo Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 nie no najlepiej to chyba czarny, tylko taki lustrzany, i barzowe, skurzane wnetrze i lekko przyciemnione szyby ;D do tego alufelgi chromowane tak najlepiej to 17''-19'' no i sportowe tarcze wraz z klodkami pomalowanymi na czerwono ;D. i samochodzik bedzie cycus glancus ;] powodzenia pozdro V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 faktycznie, reflektor skopany byl, zapomnialem go zczamferowac :) teraz juz lepiej ale to jeszcze nie to, jak wroce to sie nad nim bardziej skupie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 no narazie wyśmienicie :D tylko felki troche skopałeś - ramiona powinne być sporo grubsze (w strone tarcz hamulcowych) mam nadzieje że wiesz o co mi chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 Modelik super. Długo ustawiałes te trojkąty żeby nie było wgnieceń? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 kozacko chłopcze! w siatce troche bajzel z przodu ale ona wogole sie nie liczy ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 dobrze Ci idzie pracuj dalej, mi sie podoba, poczekam na dalszy progress, Ja jestem w trakcie robienia bmw z4, i jak skonczysz modeling to bardzo chętnie po obserwuje jak ci wyjdą teksturki a wszczególności leflektory (tylnie i przednie) bo nie wiem jak się za nie zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitekkkk Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 no naprawde bardzo ładnie wprost bosko, bo modele bmw moim zdaniem nie nalezą do najłatwiejszych. Naprawde tylko tak dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oizo Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 no ta lampa to coraz blizej pierwowzoru ;] czekam na update szczegolnie tylu ;] powodzenia pozdro V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 eh jestem jeszcze nieodespany, jak tam sylwestry ?? ;] dzieki za komentarze, felga wydaje sie byc dobra chyba ze nie wiem o co ci chodzi javor pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 ........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 ....... ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 co tu dużo mówić, poprostu bardzo ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 moj pierwszy lakier w mentalu.. jejjj moze cos z tego bedzie, jak nie to wracam do brazilka ale ciezko bedzie go do maxa 7 przekonac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 slicznie slicznie! model bez jakichkolwiek zarzutow a co do tych felg to ramiona powinny byc grubsze nie patrzac od przodu felgi tylko np. z gory a co do lakieru - taki sobie popracuj nad nim jeszcze no i nie wiem czy ten kolor pasuje do tego modelu... ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 aj siii ;] no teraz jak na nie patrze to widze to :]] lakier jest maxowy i musze w niego wlozyc duzo wiecej ale to dopiero poczatek ;] thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 hehe no może i nie zrozumiałeś bo głupio to wytłumaczyłem :] według tego co wypatrzyłem na fotkach powinno być coś takiego jak narysowałem w paincie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 poprawilem przy okazji rant bo nie tak byl, jeszcze wentyl brakuje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 klamka wersja beta.. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 bardzo ładna klamka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 Ooo nowe M5 :] Musze przyznać że bardzo ładnie ci idzie i już się nie moge doczekać końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 perfecto :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 Sehr gut! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 hehe, danko ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 kolejne detale... te kanty na lewym swiatelku to czesc ze srodka mez mshmootha, i bubel na masce tez ze srodka, trzeba bedzie przesunac w dol.. jednak wroce do ukochanego brazila eh pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 aaa.... to co widac na renderkach to jak narazie 190k facow jakby co ;] bez msmooth 40k,... jeszcze od przodu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 jedno mozna powiedziec-->COOL nawet very cool:P:P bardzo ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oizo Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 no spoko, ale chyba cos sie zjebalo na gorze w prawej lampie tarzac na niego. sa jakies tam wybrzuszenia i to niezabardzo ladnie wyglada ;[ P.S. a i nie zapomnij o zrobieniu siatki, wlotu do silnika ;] powodzenia pozdro V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 e tam to tylko takie cos po prawej jest wiec chyba blad renderu:):) ;) ale zeczywiscie troszke krzyw jest (dolna linia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 blad renderu to nie jest bo jest na obu ;) pewnie kosmetyczna poprawka, i nie prawa lampa a lewa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 nosz przeciez napisalem ze to obiekt ktory jest w srodku w komorze silnika, nie ma msmooth wlaczonego i dlatego kanty wystaja... czytac czytac a nie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 no nie mam pytań, nic tylko na materiały czekać (ja na nich jak narazie poległem:-( ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 slim_sandman: nie tylko ty, chociaz i tak nie trawie niemieckich samochodow, samochod tragiczny, model ladny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 samochod moze z wygladu 'inny' niz typowe bmw ale napewno 510KM i silnik V10 prawie jak w F1 w limuzynie nie jest tragiczne ;] .. 12s do 200 eh ..nie ma jak niemiecka precyzja heh, kosztuje niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 ehhhh bomba piekna robota mozesz pokazac siatke?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi