Armia Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 Taki tam sobie wypocinek, bawiłem się mental rayem i ładne coś z tego wyszło.
blood_brother Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 Polemizowalbym nad tym czy to jest ladne.
Armia Napisano 3 Styczeń 2005 Autor Napisano 3 Styczeń 2005 No proste, nic innego to nie miało być :D
Jedrush Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 no jesli uwazasz ze gluty sa ladne to rowniez masz do tego prawo..Mnie sie nie podobaja , zwlaszcza jak sa tak odwalone i wrzucone jako cos ladnego.Draznia mnie takie posty, i ludzie jak Ty
F/X Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 Nie no!... ludzie przecież to iest zwykły kwadrat z noisem i caustic.
Vorek Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 spokojnie, wkońcu to WiP, jakie masz dalsze zamiary co do tej pracki ?:)
uncle Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 to zrob szesciana naloz noisa i zobaczymy czy usykasz takie cos O_o
polka dot Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 to byl zart :P :P :P kolego pokaz siatke ;)
Armia Napisano 3 Styczeń 2005 Autor Napisano 3 Styczeń 2005 Przepraszam panowie, myślałem, że tu ludzie mają poczucie humoru, nie chciałem nikogo ani urazić ani nic. Zaczynam zabawę z Mental Rayem, po przeskoku z renderowania scanlinem takie coś jak kaustyka jest dla mnie serio czymś nowym i na swój sposób pięknym. Nie ma sprawy, nie będę już, może postąpiłem wbrew regulaminowi. Ps. Rozejrzyjcie się "znawcy" po świecie i zastanówcie się, czy tylko to co skomplikowane i wypasione jest ładne.
Armia Napisano 3 Styczeń 2005 Autor Napisano 3 Styczeń 2005 PS2. Tak w ogóle to jest Geosphere, nie sześcian... Żal ściaska nie powiem co, że potraficie tak krytykować, nie umiejąc rozpoznać podstaw - tym bardziej, że chyba widać, że to był żart.
Gość AcidBoyXL Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 widac to krytyka ma noisa i to nieprzyzwoitego ;] nie przejmuj sie, pamietam jak za dawnych czasow na tym forum obrabiano kolesi, teraz to jest lajt ;] pozdro
polka dot Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 hehehe acid ma racje ;) nie lam sie tutaj sobie raczej zartuja niz objezdzaja, a nastepnym razem pisz jasniej w temacie oco chodzi zeby tego uniknac chociaz i tak wielu forumowiczow bez czytania postow czy to pierwsza praca czy robisz juz 20 lat zjezdzaja z gory na dol pozdrawiam ;)
Gość HUSKY Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 hehe masz gust ale coz o tym sie nie dyskutuje hehe
Armia Napisano 3 Styczeń 2005 Autor Napisano 3 Styczeń 2005 też słusznie :D. Takie kiczowate posractwo.
Gość Raffaello Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 Armia działaj dalej a na pewno będą Cię jeszcze tu podziwiać! Daj z siebie wszystko! pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi