Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Taki tam sobie wypocinek, bawiłem się mental rayem i ładne coś z tego wyszło.

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no jesli uwazasz ze gluty sa ladne to rowniez masz do tego prawo..Mnie sie nie podobaja , zwlaszcza jak sa tak odwalone i wrzucone jako cos ladnego.Draznia mnie takie posty, i ludzie jak Ty

Napisano

Nie no!... ludzie przecież to iest zwykły kwadrat z noisem i caustic.

Napisano

spokojnie, wkońcu to WiP, jakie masz dalsze zamiary co do tej pracki ?:)

Napisano
  • Autor

Przepraszam panowie, myślałem, że tu ludzie mają poczucie humoru, nie chciałem nikogo ani urazić ani nic. Zaczynam zabawę z Mental Rayem, po przeskoku z renderowania scanlinem takie coś jak kaustyka jest dla mnie serio czymś nowym i na swój sposób pięknym. Nie ma sprawy, nie będę już, może postąpiłem wbrew regulaminowi. Ps. Rozejrzyjcie się "znawcy" po świecie i zastanówcie się, czy tylko to co skomplikowane i wypasione jest ładne.

Napisano
  • Autor

PS2. Tak w ogóle to jest Geosphere, nie sześcian... Żal ściaska nie powiem co, że potraficie tak krytykować, nie umiejąc rozpoznać podstaw - tym bardziej, że chyba widać, że to był żart.

Napisano

widac to krytyka ma noisa i to nieprzyzwoitego ;] nie przejmuj sie, pamietam jak za dawnych czasow na tym forum obrabiano kolesi, teraz to jest lajt ;]

pozdro

Napisano

hehehe acid ma racje ;)

nie lam sie tutaj sobie raczej zartuja niz objezdzaja, a nastepnym razem pisz jasniej w temacie oco chodzi zeby tego uniknac chociaz i tak wielu forumowiczow bez czytania postow czy to pierwsza praca czy robisz juz 20 lat zjezdzaja z gory na dol

pozdrawiam ;)

Napisano

hehe masz gust ale coz o tym sie nie dyskutuje hehe

Napisano

Armia działaj dalej a na pewno będą Cię jeszcze tu podziwiać!

Daj z siebie wszystko!

pozdrawiam