Napisano 4 Listopad 200519 l CzAk1 - wyglądasz jakbys planowął morderstwo tego fotografa;] w niedziele będziecie mieli polewke, jutro sesja nocna znów:D
Napisano 4 Listopad 200519 l CzAk1: ty powinienes miec 28 lat i grac w quejka od 14 roku zycia ;D Tak sobie wyobrazalem :)
Napisano 4 Listopad 200519 l hehe ojjjj jak slodko zdjecia klasowe zawsze fajnie wychodza :D hemmm wlasnie znalazlem kilka fotek moze walne :)
Napisano 4 Listopad 200519 l lol, a mnie nigdy na fotce klasowej nie ma xD heheh bo jak do szkoły się nie chodzi tylko na wagray to tak jest :D :D
Napisano 5 Listopad 200519 l CzAk1 - wyglądasz jakbys planowął morderstwo tego fotografa;] w niedziele będziecie mieli polewke, jutro sesja nocna znów:D Ja zawsze taki wesoły jestem:D A o co chodzi z tą sesją? Bo nie kapuje. CzAk1: ty powinienes miec 28 lat i grac w quejka od 14 roku zycia ;D Tak sobie wyobrazalem :) A widzisz...Niespodzianka!!!:D Ale można powiedzieś, że w qake grałem mając 14 lat:] Hehe, no nie no - pr0 plajor jak patrzec xDDDD kto, ja?
Napisano 6 Listopad 200519 l hehe z tą wesołością to mam podobnie RA - co zamet siejesz, tym razem monastyr:P
Napisano 6 Listopad 200519 l Oj, jam nierozumny. Tylko jedna sesja za mna, ale z pewnych przyczyn niewiele z niej pamiatam. ;)
Napisano 6 Listopad 200519 l Kuciel daruj sobie swoje zdjęcia...pokaż zdjęcia swojej lubej :)) (bez urazu)
Napisano 7 Listopad 200519 l Wiecej zdjec mojej lubej zachowam dla siebie jak bedzie chciala to sama wstawi wkoncu jest tu zarejestrowana ;)
Napisano 7 Listopad 200519 l ojojoj...domyślam sie ze jesteś dziewczyną Kuciela...spokojnie :) On sie tylko nie moze nacieszyc szczesiem które mu dajesz, ze az musi sie nim z ludzmi dzielić :)
Napisano 7 Listopad 200519 l Tylko żartuje :)) ale poszukam ladniejszych bo to mi sie nie podoba ;) Nie dba chlopak o mój wizerunek hyhy :))
Napisano 7 Listopad 200519 l Nie dba chlopak o mój wizerunek hyhy :)) Kuciel czytaj to jako "Juz ma pozamiatane" Siema OhMyGosh Fajny nick. Welcome on forum:D
Napisano 7 Listopad 200519 l Knysha nielot007 kuciel sory chlopaki.. ale wasze zdiecia mi sie tez napatoczyly
Napisano 7 Listopad 200519 l znalazlem takie jedno z wakacji ja i moja dziewczynka :) trochę z opóźnieniem ale nie mogłem się powstrzymać... Kuciel, wygladasz tu jak Gladiator, ogolony Russel Crowe we własnej osobie ;) pozdrawiam
Napisano 7 Listopad 200519 l illy trochę z opóźnieniem ale nie mogłem się powstrzymać... Kuciel, wygladasz tu jak Gladiator, ogolony Russel Crowe we własnej osobie ;) Wydaje ci sie :)
Napisano 8 Listopad 200519 l Knysha nielot007 kuciel sory chlopaki.. ale wasze zdiecia mi sie tez napatoczyly Ale bajer...jak to zrobiłeś...:D To we Flashu wszystko, twoja robota?
Napisano 8 Listopad 200519 l na dole masz link do zrobienia wlasnej fotografii http://www.muglets.com/7OEB
Napisano 8 Listopad 200519 l niestety to nie jest moja robota... ja tylko wasze zdiecia wsadzilem.. ale kto wie.. moze cos niedlugo wykombinuje ;)
Napisano 8 Listopad 200519 l na dole masz link do zrobienia wlasnej fotografii http://www.muglets.com/7OEB Ale fajne. Ale sie pobawieXDDD
Napisano 10 Listopad 200519 l ja po wyborach przestałem pić Lecha, przykro mi, nie potrafię się przekonać :>
Napisano 10 Listopad 200519 l knysia jakos zmalales ostatnio chyba, tak przynajmniej fotka wskazuje.. opowiesz nam cos o tym?
Napisano 10 Listopad 200519 l knysha, nie uczęszczasz przypadkiem w krakowie (uj) na studia prawnicze? jeśli nie, to jest tam ktoś bardzo podobny ;]