AGmakonts Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 CzAk1 - wyglądasz jakbys planowął morderstwo tego fotografa;] w niedziele będziecie mieli polewke, jutro sesja nocna znów:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 CzAk1: ty powinienes miec 28 lat i grac w quejka od 14 roku zycia ;D Tak sobie wyobrazalem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 hehe ojjjj jak slodko zdjecia klasowe zawsze fajnie wychodza :D hemmm wlasnie znalazlem kilka fotek moze walne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 lol, a mnie nigdy na fotce klasowej nie ma xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 lol, a mnie nigdy na fotce klasowej nie ma xD heheh bo jak do szkoły się nie chodzi tylko na wagray to tak jest :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 no nie to mnie zniszczyło jaaaa (JunioR) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Hehe, no nie no - pr0 plajor jak patrzec xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 CzAk1 - wyglądasz jakbys planowął morderstwo tego fotografa;] w niedziele będziecie mieli polewke, jutro sesja nocna znów:D Ja zawsze taki wesoły jestem:D A o co chodzi z tą sesją? Bo nie kapuje. CzAk1: ty powinienes miec 28 lat i grac w quejka od 14 roku zycia ;D Tak sobie wyobrazalem :) A widzisz...Niespodzianka!!!:D Ale można powiedzieś, że w qake grałem mając 14 lat:] Hehe, no nie no - pr0 plajor jak patrzec xDDDD kto, ja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 Sesja = gra w jakiegos RPG, np. Warhammer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 hehe z tą wesołością to mam podobnie RA - co zamet siejesz, tym razem monastyr:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 Oj, jam nierozumny. Tylko jedna sesja za mna, ale z pewnych przyczyn niewiele z niej pamiatam. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 znalazlem takie jedno z wakacji ja i moja dziewczynka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 btw rowr - chyba sie w Tobie zakochalem! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 Ona jest ładniejsza ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 wiem to ta lepsza polowka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 jak wiele lepsza?:P joke coś Ty taki napięty?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 hehe ja juz tak mam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 Pakerka 4 razy w tygodniu odrazu wychodzi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 Ona jest ładniejsza ;] Hahahahahahaha ale mu dopierniczyles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 Kuciel daruj sobie swoje zdjęcia...pokaż zdjęcia swojej lubej :)) (bez urazu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 Wiecej zdjec mojej lubej zachowam dla siebie jak bedzie chciala to sama wstawi wkoncu jest tu zarejestrowana ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OhMyGosh Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 a pytał mnie goopi Kuciel o pozwolenie ? :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 ojojoj...domyślam sie ze jesteś dziewczyną Kuciela...spokojnie :) On sie tylko nie moze nacieszyc szczesiem które mu dajesz, ze az musi sie nim z ludzmi dzielić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OhMyGosh Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 Tylko żartuje :)) ale poszukam ladniejszych bo to mi sie nie podoba ;) Nie dba chlopak o mój wizerunek hyhy :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 OhMyGosh, daj foto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 Nie dba chlopak o mój wizerunek hyhy :)) Kuciel czytaj to jako "Juz ma pozamiatane" Siema OhMyGosh Fajny nick. Welcome on forum:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 OhMyGosh: a gdzie pracki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 a to jestem ja a tu moja dziewczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 thorgal - hehe lol :D. Dobra stronka! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 Knysha nielot007 kuciel sory chlopaki.. ale wasze zdiecia mi sie tez napatoczyly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 znalazlem takie jedno z wakacji ja i moja dziewczynka :) trochę z opóźnieniem ale nie mogłem się powstrzymać... Kuciel, wygladasz tu jak Gladiator, ogolony Russel Crowe we własnej osobie ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 illy trochę z opóźnieniem ale nie mogłem się powstrzymać... Kuciel, wygladasz tu jak Gladiator, ogolony Russel Crowe we własnej osobie ;) Wydaje ci sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 hahaha dobre illy brak tylko koloseum w tle;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 hehe : "KUCIELATOR" :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Knysha nielot007 kuciel sory chlopaki.. ale wasze zdiecia mi sie tez napatoczyly Ale bajer...jak to zrobiłeś...:D To we Flashu wszystko, twoja robota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 na dole masz link do zrobienia wlasnej fotografii http://www.muglets.com/7OEB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 niestety to nie jest moja robota... ja tylko wasze zdiecia wsadzilem.. ale kto wie.. moze cos niedlugo wykombinuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 thorgal: Kuciel wyszedl wybornie jako cowboy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 hehe : "KUCIELATOR" :DDD :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 na dole masz link do zrobienia wlasnej fotografii http://www.muglets.com/7OEB Ale fajne. Ale sie pobawieXDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 hue hue :P ja wam dam zobaczycie poczekam na okazje i sie zemszcze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 czekamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OhMyGosh Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 Zatańczysz mi tak w domu mój ty kowboju hyhy :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 The message... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 o widac ze kolega wspiera Polski browar :p brawo ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 po godzinach - knysha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 ja po wyborach przestałem pić Lecha, przykro mi, nie potrafię się przekonać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 knysha i jego najlepszy przyjaciel:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 knysia jakos zmalales ostatnio chyba, tak przynajmniej fotka wskazuje.. opowiesz nam cos o tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 knysha, nie uczęszczasz przypadkiem w krakowie (uj) na studia prawnicze? jeśli nie, to jest tam ktoś bardzo podobny ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi