Samot-nick Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 no jeszcze z rok i moze skoncze :) narazie mam tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 jeszcze z rok i go skończysz :) to ile go już robisz ?? to co jest jest ładne - to pisałem ja, amator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 9 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2005 no kurcze juz go troche dlubie, generalnie przez brak czasu bo niestety nie mam szczescia w Totka i do roboty trzeba chodzic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 to co idzie od lamp do lusterek troche dziwne jest :) niemniej fajnie Ci kola wyszly i ogolnie tez calkiem niezly :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 trochu przepalony render, a co do modelu to troche jakby sie kupy nie trzymal czesci brzydkie ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 hmm, Rhino ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 9 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2005 -> kome -> Loozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 a pokaż siatke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 9 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2005 a prosze bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 hehe kolejne autko zepsute "tuningiem" :/ przedni spojler przypomina mi maszynke do konwersji kartofli we frytki której to wczoraj używałem :] ale paskudztwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 dziwnie wyglada to przednie nadkole, model ladny ale ten wlot z przodu chyba za bardzo przesadzony, nie chodzi o sam ksztalt ale o ta kratke glownie pozdro i powodzenie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 9 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2005 -> javor -> AcidBoyXL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 10 Styczeń 2005 Share Napisano 10 Styczeń 2005 dzięki za siatke, jakoś to wcięcie na progu mnie zmyliło bo wyglada jak zfilletowane :) poza tym modelik technicznie zrobiony nieźle według mnie, ale ten tuning... ehh, no tak... każdy ma swój gust ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 10 Styczeń 2005 Share Napisano 10 Styczeń 2005 jako samochod mi sie nie podoba ale jako wykonanie modelu spoko jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 10 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2005 dzieki za wszystkie komentarze. Co najsmieszniejsze im dluzej nad nim siedze to ten "tjuning" tez mi sie przestaje podobac :)) no ale jak zaczolem to postaram sie skonczyc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 10 Styczeń 2005 Share Napisano 10 Styczeń 2005 ah wiedze ze jakas wersja z silniekiem przeplywowym :D hehe delikatnie mowiec przegioles no ale coz zal mi meganki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 22 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2005 ok, teraz koszmar materialow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vellkan Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 Faktycznie koszmar...:) Auto całkiem fajne, ale ta tylna felga jest do bani.. Za bardzo cofnięty środek felgi jest, kiepsko to wygląda. I nie wiem czy koła nie powinny byc odrobinę większe... Takie moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oizo Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 yyy.... co to jest!? chodzi mi o ta kratke z przodu! wyglada to jak by ktos stawial ogrodzenie z siatki i mu troszke zostalo i wsadzil ja z przodu samochodu ;/ ogolem navet fajnie ale ten przod i tylna felga do bani! pozdro V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 22 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2005 vellkan oizo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 mysle ze nie ma sie nad czym zastanawiac bo ten wlot na zderzaku to juz przesada. Jak dla zderzak z blotnikiem w miejscu gdzie sie stykaja do siebie nie pasuja (chodzi mi o to poszerzenie nadkola) pracuj dalej i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 22 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2005 jutro popracuje nad nowym zderzakiem bo dzisiaj to juz na browarka wychodze, w koncu Polska-weekend ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 ja bym cos zrobic z ta sredniowieczna karatownica na przedzie samochodu wyglada ohydnie :/ mi osobiscie si enie podoba autko jest ladne . Materialy to chyba testowe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 23 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2005 a taki moze byc czy jeszcze cos pokombinowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oizo Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 no napevno jest leprzy niz tamten, ale to chyba jeszcze nie to ;/ zbyt prosty jest jak dla mnie, taki zwykly prostokat bez zadnej fantazji. ja bym nad nim jeszcze popracowal;] powodzenia pozdro V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 23 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2005 ech ciezko wam ludziska dogodzic ;) ale dzieki bede kombinowal dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 ten juz lepszy, ja bym dal brzegi tego wlotu pod pewnym katem a spod zderzaka tam gdzie masz te dwa wloty wyciagnalbym troche do przodu, ale to tylko moj taki pomysl pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 Tam gdzie masz miejsce na rejestracje (chyba ;) jest troszeczkę krzywo, ale ten i tak napewno lepszy od poprzednika ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 24 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2005 Pawelkos Bubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 21 Luty 2005 Autor Share Napisano 21 Luty 2005 ech wiedzialem ze tak sie sprawa zakonczy i samochodu w najblizszym czasie nie skoncze. W pzryszlym tygodniu wyjezdzam do Irlandii do roboty jak bedzie ok to moze tam jakiegos kompa zloze i wtedy projekcik pociagne do konca. PS. Moze gdzies tam Pussik spotkam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 21 Luty 2005 Share Napisano 21 Luty 2005 nie no fela robi wrazenie, oczywiscie przednia, hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 10 Listopad 2005 Autor Share Napisano 10 Listopad 2005 Po dosc dluuugiej przerwie powoli zaczalem wracac do modelu ale z jego skonczenienm bedzie problem bo jednak mam mniej czasu niz myslalem ze bede mial a i powoli zaczynam miec dosc tej Meganki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 pokaz bez materialow i siatke :) wydaje sie "cienkI" czyli cienka ma karoserie jak papier :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 10 Listopad 2005 Autor Share Napisano 10 Listopad 2005 siatka i bez materialow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Czy przy przedniej szybie nie powinno być uszczelki? Ile ustawiłeś iterations w MS? 5? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 10 Listopad 2005 Autor Share Napisano 10 Listopad 2005 ustawilem chyba na 3 albo 2 nie pamietam moze i powinna ale widocznie sie nie zalapala ;) fakt moglem o niej zapomniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 to ty musisz miec mocnego sprzeta ze przy 3 ci dobrze dziala...u mnie przy 2 bylo nie zawesolo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 świetny ! bardzo fajny - najpierw widzialem siatke, potem bez tekstur i Ci powiem ze nawet bardziej mi sie podoba ten bez teksturek niz finalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 11 Listopad 2005 Autor Share Napisano 11 Listopad 2005 tekstury to moja zmora :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 tak jak nielot pisze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 takiego dales ms ze nie wiadomo ktore to siatka :D daj bez ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 11 Listopad 2005 Autor Share Napisano 11 Listopad 2005 oki bez MS.i kolka tez wywalilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi