Napisano 9 Styczeń 200520 l jeszcze z rok i go skończysz :) to ile go już robisz ?? to co jest jest ładne - to pisałem ja, amator
Napisano 9 Styczeń 200520 l Autor no kurcze juz go troche dlubie, generalnie przez brak czasu bo niestety nie mam szczescia w Totka i do roboty trzeba chodzic :)
Napisano 9 Styczeń 200520 l to co idzie od lamp do lusterek troche dziwne jest :) niemniej fajnie Ci kola wyszly i ogolnie tez calkiem niezly :)
Napisano 9 Styczeń 200520 l trochu przepalony render, a co do modelu to troche jakby sie kupy nie trzymal czesci brzydkie ;) pozdro
Napisano 9 Styczeń 200520 l hehe kolejne autko zepsute "tuningiem" :/ przedni spojler przypomina mi maszynke do konwersji kartofli we frytki której to wczoraj używałem :] ale paskudztwo
Napisano 9 Styczeń 200520 l dziwnie wyglada to przednie nadkole, model ladny ale ten wlot z przodu chyba za bardzo przesadzony, nie chodzi o sam ksztalt ale o ta kratke glownie pozdro i powodzenie dalej
Napisano 10 Styczeń 200520 l dzięki za siatke, jakoś to wcięcie na progu mnie zmyliło bo wyglada jak zfilletowane :) poza tym modelik technicznie zrobiony nieźle według mnie, ale ten tuning... ehh, no tak... każdy ma swój gust ;) pozdrawiam
Napisano 10 Styczeń 200520 l Autor dzieki za wszystkie komentarze. Co najsmieszniejsze im dluzej nad nim siedze to ten "tjuning" tez mi sie przestaje podobac :)) no ale jak zaczolem to postaram sie skonczyc :)
Napisano 10 Styczeń 200520 l ah wiedze ze jakas wersja z silniekiem przeplywowym :D hehe delikatnie mowiec przegioles no ale coz zal mi meganki
Napisano 22 Styczeń 200520 l Faktycznie koszmar...:) Auto całkiem fajne, ale ta tylna felga jest do bani.. Za bardzo cofnięty środek felgi jest, kiepsko to wygląda. I nie wiem czy koła nie powinny byc odrobinę większe... Takie moje zdanie.
Napisano 22 Styczeń 200520 l yyy.... co to jest!? chodzi mi o ta kratke z przodu! wyglada to jak by ktos stawial ogrodzenie z siatki i mu troszke zostalo i wsadzil ja z przodu samochodu ;/ ogolem navet fajnie ale ten przod i tylna felga do bani! pozdro V
Napisano 22 Styczeń 200520 l mysle ze nie ma sie nad czym zastanawiac bo ten wlot na zderzaku to juz przesada. Jak dla zderzak z blotnikiem w miejscu gdzie sie stykaja do siebie nie pasuja (chodzi mi o to poszerzenie nadkola) pracuj dalej i pozdrawiam
Napisano 22 Styczeń 200520 l Autor jutro popracuje nad nowym zderzakiem bo dzisiaj to juz na browarka wychodze, w koncu Polska-weekend ;)
Napisano 22 Styczeń 200520 l ja bym cos zrobic z ta sredniowieczna karatownica na przedzie samochodu wyglada ohydnie :/ mi osobiscie si enie podoba autko jest ladne . Materialy to chyba testowe??
Napisano 23 Styczeń 200520 l no napevno jest leprzy niz tamten, ale to chyba jeszcze nie to ;/ zbyt prosty jest jak dla mnie, taki zwykly prostokat bez zadnej fantazji. ja bym nad nim jeszcze popracowal;] powodzenia pozdro V
Napisano 23 Styczeń 200520 l Autor ech ciezko wam ludziska dogodzic ;) ale dzieki bede kombinowal dalej
Napisano 24 Styczeń 200520 l ten juz lepszy, ja bym dal brzegi tego wlotu pod pewnym katem a spod zderzaka tam gdzie masz te dwa wloty wyciagnalbym troche do przodu, ale to tylko moj taki pomysl pozdro
Napisano 24 Styczeń 200520 l Tam gdzie masz miejsce na rejestracje (chyba ;) jest troszeczkę krzywo, ale ten i tak napewno lepszy od poprzednika ;)
Napisano 21 Luty 200520 l Autor ech wiedzialem ze tak sie sprawa zakonczy i samochodu w najblizszym czasie nie skoncze. W pzryszlym tygodniu wyjezdzam do Irlandii do roboty jak bedzie ok to moze tam jakiegos kompa zloze i wtedy projekcik pociagne do konca. PS. Moze gdzies tam Pussik spotkam ;)
Napisano 10 Listopad 200519 l Autor Po dosc dluuugiej przerwie powoli zaczalem wracac do modelu ale z jego skonczenienm bedzie problem bo jednak mam mniej czasu niz myslalem ze bede mial a i powoli zaczynam miec dosc tej Meganki :)
Napisano 10 Listopad 200519 l pokaz bez materialow i siatke :) wydaje sie "cienkI" czyli cienka ma karoserie jak papier :) pozdro
Napisano 10 Listopad 200519 l Czy przy przedniej szybie nie powinno być uszczelki? Ile ustawiłeś iterations w MS? 5? :)
Napisano 10 Listopad 200519 l Autor ustawilem chyba na 3 albo 2 nie pamietam moze i powinna ale widocznie sie nie zalapala ;) fakt moglem o niej zapomniec
Napisano 10 Listopad 200519 l to ty musisz miec mocnego sprzeta ze przy 3 ci dobrze dziala...u mnie przy 2 bylo nie zawesolo:)
Napisano 11 Listopad 200519 l świetny ! bardzo fajny - najpierw widzialem siatke, potem bez tekstur i Ci powiem ze nawet bardziej mi sie podoba ten bez teksturek niz finalny.