Kroopson Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 A oto i komando z piekła rodem :) Moim założeniem jest stworzenie od jednego do trzech komandosów, uzbrojonych w wielkie giwery, twardych, męskich i... martwych. Całość ma być utrzymana w lekko komiksowo/komicznym klimacie. Mam już wstępny model czaszki, oczy tak na razie na próbę, ale w końcowym modelu też będą, jako element ożywiający postacie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 witam w bitwie i zycze sukcesu pomysl fajny i troche inny jak wszystkie trzymam kciuki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 17 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2003 update... zęby właśnie dopracowuję, jak je skończę to zrobię zębodoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 17 Kwiecień 2003 Share Napisano 17 Kwiecień 2003 Ładny model czachy, taki kreskówkowy i w związku z tym nie ma jak dla mnie żadnych wad, wręcz przeciwnie. Wskazane są pewne komiksowe odkształcenia (skoro ma to być komiksowy klimat), to daje ci dużą przewagę, bo możesz sobie pozwolić ta takie akcje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skow Napisano 17 Kwiecień 2003 Share Napisano 17 Kwiecień 2003 z tym komicznym wygladem to ci sie udalo, heh, z takim komandosem to bym wolal isc sobie na piwo i pogadac o pierdolach, niz walczyc. przyjemny koles... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 17 Kwiecień 2003 Share Napisano 17 Kwiecień 2003 Ładny model ale hmm ograniczony chyba ze ma byc takikomiczny spróbuj jak bedzie wyglądał jak das zmu skron i łuk brwiowy wiekszy a takrze pogrubisz szczeke dolną i dasz powykrzywiane zeby albo brak co njamniej dwóch hehe powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 17 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2003 Ten szkielecik ma być komiczny. Z zębami jeszcze pokombinuję jak skończę całość ponieważ to jest bazowy model. Na jego podstawie chcę stworzyć jeszcze dwa inne. Ale o tym mogę myśleć dopiero po ukończeniu całego jednego A tymczasem update... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triple X Napisano 17 Kwiecień 2003 Share Napisano 17 Kwiecień 2003 ogólnie modeling spoko ale wyglada troche zabawkowo :) (szczególnie te oczy dają taki efekt ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 17 Kwiecień 2003 Share Napisano 17 Kwiecień 2003 Originally posted by Kroopson (...) Moim założeniem jest stworzenie od jednego do trzech komandosów, uzbrojonych w wielkie giwery, twardych, męskich i... martwych. czyli ma sie rozumiec ze to bda same czaski bez pozostalej tkanki skory tak?> czy jak...naprowadz mnie:) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 17 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2003 no i ma wyglądać zabawkowo!!! :) Takie jest założenie no nie? Nie mam ochoty powielać schematu ^potwornego zabójczego zombie/monstrum z innej planety^. Troszkę humoru nie zaszkodzi. Pablo: To będzie szkielet z dużą spluwą. (a może nawet trzy szkielety) zobaczymy jak się wyrobię) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 18 Kwiecień 2003 Share Napisano 18 Kwiecień 2003 heh:)..no i moze byc jesli humorystycznbie:)..ale czy zgodnie z regulaminem bedzie to ze da 3 postacie? [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 18 Kwiecień 2003 Share Napisano 18 Kwiecień 2003 :D:D:D jak dla mnie gitara...czacha jush świetnie wygląda...:D ze splówką powiadash...czyli może taki paradox jak w Wormsach :D Duziom spluwe prosze najlepiej mini-guna na wode albo kisiel :P pozdrawiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 19 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2003 zrobiłem wstępny model kręgosłupa i zabieram się za żeberka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 20 Kwiecień 2003 Share Napisano 20 Kwiecień 2003 nie za krotki ten kregoslup? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 21 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2003 nie chcę się trzymać perfekcyjnie proporcji ludzkich - założeniem jest stworzenie komicznej postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 21 Kwiecień 2003 Share Napisano 21 Kwiecień 2003 Powiem Ci ze sprawia dobre wrazenie. Keep going! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 21 Kwiecień 2003 Share Napisano 21 Kwiecień 2003 Bardzo ładnie :) Takie sympatyczne swoją drogą :D Może skoro to ma być pracka w klimatach cartoonowych to proponuję użyć materiału Ink. Ale to tylko moje własne zdanie ;) Trzymaj ten poziom co teraz bo pracka jest gicior !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 22 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2003 wstępny model ramion - na pewno inne będą proporcje - zobaczę jak to będzie wyglądać w zestawieniu z nogami. Na pewno kończyny będą nieco krótsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 23 Kwiecień 2003 Share Napisano 23 Kwiecień 2003 niezle:)..tylko chyba ma troche te krzywe ramiona... czy tak jest zamierzone?? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crash Napisano 23 Kwiecień 2003 Share Napisano 23 Kwiecień 2003 Przypomina postac z gry Grim Fandango.... niezly pomysl. Greetz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 24 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2003 hmmm ręce jeszcze za wielkie ale to poprawię - nie martwcie się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 24 Kwiecień 2003 Share Napisano 24 Kwiecień 2003 no bardzo ładnei to wygląda :) według mie ręce są dobre, takie comixowe, pasuje to do reszty, nie zmieniaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andy Napisano 26 Kwiecień 2003 Share Napisano 26 Kwiecień 2003 Jednyna humorystyczna praca na jaką natrafiłem w bitwie. Powodzenia :D[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triple X Napisano 26 Kwiecień 2003 Share Napisano 26 Kwiecień 2003 pracka zajebista :) no swoja drogą dziwne ze wszystkim temat bitwy kojarzy sie z kosciejami i trpami i flakami na wierzchu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistic Gohan Napisano 26 Kwiecień 2003 Share Napisano 26 Kwiecień 2003 fajnie.. ja bym mu doloyl jeszcze sloneczne okulary, np. w ksztalcie gwiazdek, oraz stary wikingowski helm rogami po bokach, wtedy to by dopiero komicnie wygladal....;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 30 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2003 coś ostatnio mam mniej czasu na tego szkielecika Zacząłem robić miednicę ale jakoś mi się ona nie widzi w czyś się \"jebłem\" alenie wiem jeszcze w czym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 30 Kwiecień 2003 Share Napisano 30 Kwiecień 2003 BUahahahaha superr to wygląda koles jak z Carton Network hehe fajniasto i przyjmnie :) powodzenia , a co do miednicy no to sie jej przyjzyj schodzi do srodka bokami a powinno byc odwrotnie , no nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalski Napisano 30 Kwiecień 2003 Share Napisano 30 Kwiecień 2003 tak jak masz zaznaczone i opisane, te górne krawędzie miednicy powinny być bardziej na zewnątrz wysunięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 6 Maj 2003 Autor Share Napisano 6 Maj 2003 po dłuższej nieobecności kolejny update stóp nie modeluję bo on będzie miał buty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 14 Maj 2003 Autor Share Napisano 14 Maj 2003 dorobiłem mu buciki, teraz tylko giwerka i będzie gotowy. Jego kumpli chyba jednak sobie podaruję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 14 Maj 2003 Share Napisano 14 Maj 2003 jejeciu slodziutki on jest tylko sie przytulic ;) (lol) nie jak juz mowialm super pomysl ustaw go jescze w jakiej super bojowej pozie i poteksturuj fajnie to ten malutki wacus bedzie super !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 14 Maj 2003 Autor Share Napisano 14 Maj 2003 jak człowiekowi net nie działa przez 3 dni to się mu nawet bitwę chce skończyć :] Dodałem mu jeszcze walkie talkie... teraz dodam giwerkę i jakieś tekstury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 14 Maj 2003 Share Napisano 14 Maj 2003 Zauwarz ze nie widac anternki , jakos tak idzi epod kolort ze widac ja dopiero na cieniu , hehe a po drugie to ma wypasione adidaski hehe i niezły z niego Dj. bedzie w przyszłosci mógłbyc mu dorobic takie gogle hehe :P pewnie to facet , bo widze ze ma wąską miednice , ( to moja dziewczyna zauwazyła hehe ) miała racje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scyguo Napisano 15 Maj 2003 Share Napisano 15 Maj 2003 [piwo] He he he! niezły, niezły [lol2] żebyś go tylko skończył ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 15 Maj 2003 Autor Share Napisano 15 Maj 2003 zacząłem robić karabinek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 16 Maj 2003 Autor Share Napisano 16 Maj 2003 No i skończyłem - dużo uproszczeń i niedoróbek ale jak na mnie to i tak jest w miarę. Czekam teraz na następną bitwę a narazie sesja :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 16 Maj 2003 Share Napisano 16 Maj 2003 bardzo mila pracka! nie jest najlepsza technicznie ale kompozycyjnie ciekawie sie prezentuje. Wyglada kreskowkowo, a tam takie uproszczenia sa czeste, wiec kto wie moze jeszcze zobacze cie gdzies na podium? :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżujon Napisano 16 Maj 2003 Share Napisano 16 Maj 2003 ogien z lufy beznadzieja ;p jakos kiepsko tez te uski wypadaja dodaj tez kilka na ziemi tlo mi jakos nie pasuje... popraw to i mash u mnie 1 miejsce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 16 Maj 2003 Share Napisano 16 Maj 2003 Czuję głęboką sympatię do tego modelu.... JEST INNY, poszedłeś własną ścieżką i to u Ciebie cenię! Dla mnie wartością jest że nie kopiujesz pomysłów innych i uzyskałeś klimat o jaki Ci zapewne chodziło. Bo dlaczego nie może to być takie trochę kreskówkowe?! Nie zapomnij o komentarzu na końcu pracy...[mruga] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 16 Maj 2003 Autor Share Napisano 16 Maj 2003 Co sądzicie o takim ogniu? jest bardziej kreskówkowy niż poprzedni... Ten rendering chyba dam jako ostateczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 17 Maj 2003 Share Napisano 17 Maj 2003 baaaaaaardzo miła praca , naprawde sympatyczna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scyguo Napisano 17 Maj 2003 Share Napisano 17 Maj 2003 [piwo] Bardzo fajnie ci to wyszło - podoba mi się [spox] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 17 Maj 2003 Share Napisano 17 Maj 2003 Bardzo mi sie podoba. genialne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 17 Maj 2003 Autor Share Napisano 17 Maj 2003 no to chyba należałoby podsumować tą bitwę. Pomysł na obrazek jest mój od początku do końca. Chciałem stworzyć takiego kreskówkowego i lekko komicznego szkieleta/komandosa który ma raczej rozśmieszyć niż przestraszyć. To moja pierwsza ukończona bitwa - o pracy robionej na poprzednią wolę nawet nie wspominać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżujon Napisano 18 Maj 2003 Share Napisano 18 Maj 2003 no nowy ogieniek jest spoko :) luski tez fajnie wygladaja (i milo popatrzec ze moje uwagi tak wplynely na ta prace :) ) za to kolorystyka rla mi ciagle nie odpowiada ale coz nei moja paraca ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajan21 Napisano 28 Maj 2003 Share Napisano 28 Maj 2003 Nie no jak ptrze na te prace to wydaje mi sie ze twoj cel zostal osiagniety :). Swietny modelik. Szkoda ze mi nie udalo sie skonczyc bitwy :(. Ale na pewno spotkamy sie w nastepnej i sprobuje ci dorownac. 3m sie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mORPH Napisano 3 Czerwiec 2003 Share Napisano 3 Czerwiec 2003 No szkielecik bardziej słodki niż straszny :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi