Reanimator Napisano 14 Styczeń 2005 Napisano 14 Styczeń 2005 Yo. Od razu do rzeczy. Z calym szacunkiem, ale umieszczanie w bannerze co chwila prac Tigera zalatuje kumoterstwem. Jest masa innych, ciekawszych (innych autorow ;P ), a tu nagle laduje stara Zocha. Pomijam fakt, ze juz dawno nie bylo nic z 3D. :P No. Nawet wiem kto sie na mnie wkurzy. Pozdrawiam ;)
blood_brother Napisano 14 Styczeń 2005 Napisano 14 Styczeń 2005 To jest jawna dyskryminacja 3d na forum o 3d:)
adek Napisano 14 Styczeń 2005 Napisano 14 Styczeń 2005 hehe... to prawda. Bedzie wkrotce nowa gora. Teraz zmienilem na gore defaultowa - tak sie sklada ze faktycznie poprzednia gora tez byla Tigera. To gora ktora zostala zrobiona w momencie wprowadzenia vB. Trzeba bylo cos zmienic i co tu duzo gadac, podmienielm na defaultowa i podlinkowalem strone glowna. Cierpliwosci :)
SansSerif Napisano 14 Styczeń 2005 Napisano 14 Styczeń 2005 hehe design naglowka jest tak skomplikowany ze nikt nie ma czasu go czesto podmieniac a zanim ktos sie zdecyduje na wybor konkretnej pracy to mina.... :]
kolegaalek Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 To jest jawna dyskryminacja 3d na forum o 3d:) hmmm, kto powiedział, że 3d? max3d, to tylko tak, żeby przykuć uwagę:D Ja tam uważam, że ZOCHA może zostać. W odróżnieniu od gór Tiger, pasuje jak ulał do defaultowej skórki forum.
kru Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 a moze by tak cos z tego wątku? http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=11923 :P
Marcin Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 mi tam wisi co tam bedzie ale kolour jest fajny ... ;]i tak zeby bylo ... jakims filtrem przejechac zeby pasowalo do layoutu
MareG Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 nie wiem o co chodzi z tą starą zochą :) Ale czy naprawdę nie ma nowych ładnych prac do umieszczenia w nagłówku zamiast odgrzewanego kotleta w postaci "kominka" ? Można zareklamować np. nową Bitwę umieszczająć choćby mieszankę kilku postindustrialnych grafik czy fotografii... Niech ten przyciężki górny motyw skoro musi być, a musi być;) chociaż powiewa świeżościa i zachętą! To tak moim zdaniem. Pozdr
Marcin Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 MareG ma racje ... reklama Bitwy w banerze by byla jak najbardziej na miejscu ... z reszta mozna wykozystac kilka jego fotografii z zapomnianych miejsc i dolozyc jakas fote z wyscigów ...
Loozack Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 fota z wyścigów... byle nie samochodowych, bo zaraz poleci mięso od "artystów" ;) może z wyścigów kurczaków (jesli są takie), lub z wyścigów babć o wolne miejsce w autobusie pozdrawiam
Pionier Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 Ja bym byl za tym zeby gora wygladala jak na cgtalk.
kolegaalek Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 właśnie teraz wygląda jak na cgtalk:D w ogóle max3d ostatnio z cgtalkował na dobre:D Bardzo fajny bannerek.
Pionier Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 troche inaczej sobie to wyobrazalem hmmm, ale jak tak ma byc to trzeba sie przyzwyczajac:]
Rekomendowane odpowiedzi