Napisano 14 Styczeń 200520 l Yo. Od razu do rzeczy. Z calym szacunkiem, ale umieszczanie w bannerze co chwila prac Tigera zalatuje kumoterstwem. Jest masa innych, ciekawszych (innych autorow ;P ), a tu nagle laduje stara Zocha. Pomijam fakt, ze juz dawno nie bylo nic z 3D. :P No. Nawet wiem kto sie na mnie wkurzy. Pozdrawiam ;)
Napisano 14 Styczeń 200520 l hehe... to prawda. Bedzie wkrotce nowa gora. Teraz zmienilem na gore defaultowa - tak sie sklada ze faktycznie poprzednia gora tez byla Tigera. To gora ktora zostala zrobiona w momencie wprowadzenia vB. Trzeba bylo cos zmienic i co tu duzo gadac, podmienielm na defaultowa i podlinkowalem strone glowna. Cierpliwosci :)
Napisano 14 Styczeń 200520 l hehe design naglowka jest tak skomplikowany ze nikt nie ma czasu go czesto podmieniac a zanim ktos sie zdecyduje na wybor konkretnej pracy to mina.... :]
Napisano 15 Styczeń 200520 l To jest jawna dyskryminacja 3d na forum o 3d:) hmmm, kto powiedział, że 3d? max3d, to tylko tak, żeby przykuć uwagę:D Ja tam uważam, że ZOCHA może zostać. W odróżnieniu od gór Tiger, pasuje jak ulał do defaultowej skórki forum.
Napisano 15 Styczeń 200520 l a moze by tak cos z tego wątku? http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=11923 :P
Napisano 18 Styczeń 200520 l mi tam wisi co tam bedzie ale kolour jest fajny ... ;]i tak zeby bylo ... jakims filtrem przejechac zeby pasowalo do layoutu
Napisano 18 Styczeń 200520 l nie wiem o co chodzi z tą starą zochą :) Ale czy naprawdę nie ma nowych ładnych prac do umieszczenia w nagłówku zamiast odgrzewanego kotleta w postaci "kominka" ? Można zareklamować np. nową Bitwę umieszczająć choćby mieszankę kilku postindustrialnych grafik czy fotografii... Niech ten przyciężki górny motyw skoro musi być, a musi być;) chociaż powiewa świeżościa i zachętą! To tak moim zdaniem. Pozdr
Napisano 18 Styczeń 200520 l MareG ma racje ... reklama Bitwy w banerze by byla jak najbardziej na miejscu ... z reszta mozna wykozystac kilka jego fotografii z zapomnianych miejsc i dolozyc jakas fote z wyscigów ...
Napisano 18 Styczeń 200520 l fota z wyścigów... byle nie samochodowych, bo zaraz poleci mięso od "artystów" ;) może z wyścigów kurczaków (jesli są takie), lub z wyścigów babć o wolne miejsce w autobusie pozdrawiam
Napisano 21 Styczeń 200520 l właśnie teraz wygląda jak na cgtalk:D w ogóle max3d ostatnio z cgtalkował na dobre:D Bardzo fajny bannerek.
Napisano 21 Styczeń 200520 l troche inaczej sobie to wyobrazalem hmmm, ale jak tak ma byc to trzeba sie przyzwyczajac:]