Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Właściwie nie pełna scena... trochę jeszcze koncept, ale moze i wip z tego będzie, chociaz pomysł juz mi się przestal podobać jakieś milionowe machnięcie piórkiem temu... Pracka na konkurs cgtalku, ale niestety i tak juz nie zdąże ;)... zresztą poziom i tak z lekka za wysoki jak na mnie... więc może innym razem...

pzdr...

http://www.republika.pl/amrun/images/eof_small.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Swietne, szkoda, ze nie dokonczyles. Bys w podobnym, monumentalnym, stylu dolaczyl do Kengiego, mime i Tigera. Szczegolnie wlasnie mi sie widzi przestrzen, ktora zbudowales, swietny zabieg z postaciami na pierwszym planie.

Napisano

ja pierdykam, ale w detal wchodzisz ... czasem wydaje mi się nawet, że za bardzo, zwłaszcza na dalszych planach tam gdzie dym i reszta zniszczenia; coś powietrze mało ekpansywnie zaciera szczegóły.

tak sobie tylko gadam bo fajnie to wygląda ... no no.

Napisano

Faktycznie trochę zmęczone jest. Ale potencjał spory, odstaw na jakiś czas i i dokończ to kiedyś :D

Napisano

Mocno chaotyczna kompozycja, zupelnie nie czuje sie planow, przestrzeni. Moglbys to uporzadkowac troche, praca byla by zdecydowanie bardziej przejrzysta.

Napisano

a może chodziło o ty by była chaotyczna??:DDDDDD

ujdzie w tłumie:PP

Napisano

Podziwiam grafików 2D, którzy potrafią tworzyć takie cuda!;]

Pozdrawiam!

Napisano

heh, ja sobie to bardziej wyobrazam wlasnie w 2d niz w 3d, robic dziesiatki domkow :::] ;f;f

pr0 :)

ladna pracka, troche chatyczna, nie wiadomo do jakiego szczegolu oko przykuc, bo tyle ich jest :) i te postacie na pierwszym planie, dopiero po chwili sie skaplem ze to postacie sa :D

Napisano

Fakt mocno chaotyczna ale ja ogólnie bardzo lubię twoj styl i twoje rysunki ;] poleciało na tapete

Napisano

dla mnie ten chaos kompozycyjny jest calkiem ok - w tym wypadku ... jesli mial bym sie do czegos doczepic - to budynki na drugim planie ... i troche za mocny ten bialy promien w tle