Amrun Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Właściwie nie pełna scena... trochę jeszcze koncept, ale moze i wip z tego będzie, chociaz pomysł juz mi się przestal podobać jakieś milionowe machnięcie piórkiem temu... Pracka na konkurs cgtalku, ale niestety i tak juz nie zdąże ;)... zresztą poziom i tak z lekka za wysoki jak na mnie... więc może innym razem... pzdr... http://www.republika.pl/amrun/images/eof_small.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
SansSerif Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 nie wiem o co chodzi ale bardzo ciekawe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leander Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Swietne, szkoda, ze nie dokonczyles. Bys w podobnym, monumentalnym, stylu dolaczyl do Kengiego, mime i Tigera. Szczegolnie wlasnie mi sie widzi przestrzen, ktora zbudowales, swietny zabieg z postaciami na pierwszym planie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzudzu Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 ja pierdykam, ale w detal wchodzisz ... czasem wydaje mi się nawet, że za bardzo, zwłaszcza na dalszych planach tam gdzie dym i reszta zniszczenia; coś powietrze mało ekpansywnie zaciera szczegóły. tak sobie tylko gadam bo fajnie to wygląda ... no no. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiekhc Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 chatoczyne to troche... ale ladne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mkaszpir Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Faktycznie trochę zmęczone jest. Ale potencjał spory, odstaw na jakiś czas i i dokończ to kiedyś :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
biglebowsky Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Mocno chaotyczna kompozycja, zupelnie nie czuje sie planow, przestrzeni. Moglbys to uporzadkowac troche, praca byla by zdecydowanie bardziej przejrzysta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAIRAM Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 a może chodziło o ty by była chaotyczna??:DDDDDD ujdzie w tłumie:PP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touch Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Podziwiam grafików 2D, którzy potrafią tworzyć takie cuda!;] Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammael_at Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 heh, ja sobie to bardziej wyobrazam wlasnie w 2d niz w 3d, robic dziesiatki domkow :::] ;f;f pr0 :) ladna pracka, troche chatyczna, nie wiadomo do jakiego szczegolu oko przykuc, bo tyle ich jest :) i te postacie na pierwszym planie, dopiero po chwili sie skaplem ze to postacie sa :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
latarnik Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Fakt mocno chaotyczna ale ja ogólnie bardzo lubię twoj styl i twoje rysunki ;] poleciało na tapete Link to comment Share on other sites More sharing options...
PastoR Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 dla mnie ten chaos kompozycyjny jest calkiem ok - w tym wypadku ... jesli mial bym sie do czegos doczepic - to budynki na drugim planie ... i troche za mocny ten bialy promien w tle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts