Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

witam,

mam pytanie....

jaki program warto miec???- czy znacie jakis bez ktorego nie mozecie sie obejsc i ktory goraco polecacie?, nie chodzi mi tu o 3ds-a :D , ale cos na ksztalt ... np. maxon body paint 3d . jest to photoshop w 3d, jest slabo rozreklamowany, malo osob go uzywa, i dlatego dosc trudno sie o nim cos dowiedziec ,,,, np. ze istnieje :D, a jest NAJ naj naj,,, moim zdaniem, wszystkie modele w nim texturuje,,, od kad go mam nie uzywam photoshopa... a wogole sie z nim w internecie nie spotykam... wiec znacie cos dobrego i wartego polecenia?

• Odpowiedzi 28
  • Wyświetleń 3,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Paint Shop Pro 8, Gadu gadu, Internet Translator 2, Windows Media Player, 3Ds max 7, Microsoft Office Outlook 2003, Internet explorer,

Napisano

a ja niemoge sie obejsc bez okularow gdy czytam posty ktore niepotrzebnie sa pisane wieksza i pogrubiona czcionka :/ sorry sie czepiam ale nie widze sensu w tym bo tylko to utrudnia czytanie.

Napisano

to ja dodam nastepny element ukladanki bez ktorego by byla zalamka a wiec "total commander" bez tego kopiowanie plikow przenoszenie kasowanie i ukladanie itd jest prz....ne hehe, a wszyscy GG i GG a ja nie powiem Tlen :P...

Napisano

No i firefox + miranda.

A poważnie do grafy mi starcza max (bez plugów nie licząc texportera) + ps + xsi mod tool (bo się tego cholerstwa uczę) + tablet + mycha (ale to już hardware).

Napisano

irfan view- naprawdę pomocny

heh, jak tak dalej pójdzie zostaniemi uraczeni wątkiem- Jaką masz grupę krwi:D

Napisano

BP nie zastąpi PSa. imho do textur PS nie ma sobie równych. A co do wątku to jakie pytanie takie odpowiedzi ;)

Napisano

a ja polecam darmowego(chyba ze macie tyle kasy ze stac was na adobe p/i)gimpa oraz cinepaint:D

Napisano

Total Commander (jako FTP Manager), WinRAR, TlenPlus, Kaspersky Antivirus, Outpost Firewall, Opera... i dla odmiany WINAMP :P

pozdrawiam

Napisano

total commander , gg, tlen gdyby tak gg padlo a czesto pada :], pest patrol, start page guard , spyware guard, hijackthis, cwsshreder, ad-aware , spybot search&destroy - to tak zeby bezpiecznie bylo no i widac ze mam IE :),aha i zone alarm wydaje sie godny polecenia, Norton Commander, winamp no i inne takie do graf - eseju nie bede pisal :D pozdrawiam

Napisano

Total Commander i IrfanView - bez tego jak bez ręki:) Mozilla na drugim miejscu.

Pozdr

Napisano

Avant browser :) tlen, wings3d, 3dsmax6, IrfanView, Panda Platinum czy cos takiego ;0, windows media player & winamp, Steam, Warez P2P ;), Skype, skrot na pasku zadan "Pokaż pulpit" gdy go nie widze dostaje drgawek :D chyba wszystko

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.