Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cisza... tylko delikatny szum dziwacznych i oryginalnych urządzeń szumiał jednostajnie gdzieś w mej pamięci. Ledwie muskając rozbite szkła starożytnych oscyloskopów i voltomierzy stanąłem.

A więc jestem. W zalążku nowej historii, otoczony prez gniewne szepty jakimi nasycone były te spleśniałe mury, spojrzałem na miejsce narodzin. To tu pośród szumu elektronów, brzęku tłuczonych lamp i metalicznego zgrzytu włączników napięcia narodził się cud. Oto człowiek zapanowac miał nad nieożywioną materią! Homo Sapiens stał się lepszy od stwórcy, bowiem udało się ominąć śmierć! I pierwszym kto tego dokonał byłem ja! Stary Doktor Frankenstein! Powróciłem w to Zapomniane Miejsce... Może kiedyś powtórzę swe dzieło...

-----

Tak oto w skrócie prezentuje się mój udział w bitwie :) Z racji pracy, sesji i wadliwego netu renderki bądą dopiero w lutym. Poza tym nie wiem czy podołam mojej wizji którą mam w głowie ale no cóż... trzeba spróbować :D

-----

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

tweety -> wstęp przedni, wizja zapewne też, witam w bitwie i życzę powodzenia z uporaniem się nie tylko z pracą bitweną :)

Napisano
  • Autor

mały apdejt: wiele jeszcze do poprawki (schody, stos volty po prawej itp.)

tylko tyle udało mi się stworzyć w przerwie pomiedzy nauką do sesji, telefonami od szefa i narzekań mej drugiej połowy :D

kolejny apdejt za tydzień ;)

Napisano

male klaustrofobiczne pomieszczenie :/ może oceniam zbyt pochopnie, tydzień pokaże...

Napisano

fajny temat bardzo zajawkowy. Szkoda, że zaczełem co innego.

Powodzenia.

Acha małe coś, proporcje coś się nie zgadzają, ale może tak ma być?

Napisano
  • Autor

jak jużpisałem (albo i nie) to jest wstępny konspekt całej pracy. do poprawki idą proporcje, będzie o wiele więcej urządzeń, wszystko okryte kurzem i totalnym syfem :D

Leru: poza tymi urządzeniami z prawej jest jeszcze sporo mejsca. cały efekt klaustrofobii jest przewidziany (w końcu to piwnica zamczyska) zastanawiam się tylko nad sklepieniem (gotyckie czy z drewnianych bali). po za tym nie wykluczona jest w kadrze postać starego doktora siedząca przy głównym stole...

na razie siedzę w pracy ale jak tylko wróce do domu to zobaczę co da się z tym zrobić

pozdrawiam

Napisano

hmm cos mi nie pasuje ulozenie tych klamr na stole. Wydaje mi sie ze powinny byc 2 na nogi 2 na rece i jedna w pasie albo na klatce piersiowej.

Napisano
  • Autor

Malefatal: dzięki mam juz na dysku GOOGLE.COM rządzi :D

Proszek: faktycznie, obejrzałem zdjęcia z filmu i masz racje poprawię THNX :D

Napisano

Fajny pomysl i pracka tez zapowiada sie ciekawie. Ja bym tam stawil kilka sloikow w ktorych bylyby np mozgi, oczy itp. cos na styl reklamy HEYH i klikla zakurzonych menzurek jak w pracowni chemicznej

pozdro

Napisano
  • Autor

spokojnie Pawelkos dojdzie i to.

ogólnie jak macie jakieś linki ze zdjęciami albo szkicami starych laboratoriów to będę very wdzięczny :D

PS: google.com juz przeszukałem

Napisano
  • Autor

tak więc mały apdejt: test texturek (baaaaardzo testowe) proporcje ymierzone (oprócz okna), na podłodze dojdzie cos jeszcze ale to niespodzianka :D

lab20-t.jpg

EDIT: aha! powiedzcie mi skąd mogę wytrzasnąć rzuty szafy z XIX wieku (takiej na książki) ?????? przeszukałem już sporo ale nie znalazłem nic ciekawego :\

Napisano

tweety ->pusto pusto pusto :/ a o rzuty zagadaj może do użytkwniczki szaka

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności