tweety Napisano 19 Styczeń 2005 Napisano 19 Styczeń 2005 Cisza... tylko delikatny szum dziwacznych i oryginalnych urządzeń szumiał jednostajnie gdzieś w mej pamięci. Ledwie muskając rozbite szkła starożytnych oscyloskopów i voltomierzy stanąłem. A więc jestem. W zalążku nowej historii, otoczony prez gniewne szepty jakimi nasycone były te spleśniałe mury, spojrzałem na miejsce narodzin. To tu pośród szumu elektronów, brzęku tłuczonych lamp i metalicznego zgrzytu włączników napięcia narodził się cud. Oto człowiek zapanowac miał nad nieożywioną materią! Homo Sapiens stał się lepszy od stwórcy, bowiem udało się ominąć śmierć! I pierwszym kto tego dokonał byłem ja! Stary Doktor Frankenstein! Powróciłem w to Zapomniane Miejsce... Może kiedyś powtórzę swe dzieło... ----- Tak oto w skrócie prezentuje się mój udział w bitwie :) Z racji pracy, sesji i wadliwego netu renderki bądą dopiero w lutym. Poza tym nie wiem czy podołam mojej wizji którą mam w głowie ale no cóż... trzeba spróbować :D -----
Leru Napisano 19 Styczeń 2005 Napisano 19 Styczeń 2005 tweety -> wstęp przedni, wizja zapewne też, witam w bitwie i życzę powodzenia z uporaniem się nie tylko z pracą bitweną :)
tweety Napisano 23 Styczeń 2005 Autor Napisano 23 Styczeń 2005 mały apdejt: wiele jeszcze do poprawki (schody, stos volty po prawej itp.) tylko tyle udało mi się stworzyć w przerwie pomiedzy nauką do sesji, telefonami od szefa i narzekań mej drugiej połowy :D kolejny apdejt za tydzień ;)
Vorek Napisano 23 Styczeń 2005 Napisano 23 Styczeń 2005 elo elo ;-) zapowiada się ciekawie, powodzenia w bitwie :)
tweety Napisano 23 Styczeń 2005 Autor Napisano 23 Styczeń 2005 dzięki Vorek na ciebie zawsze można liczyć :D
Leru Napisano 23 Styczeń 2005 Napisano 23 Styczeń 2005 male klaustrofobiczne pomieszczenie :/ może oceniam zbyt pochopnie, tydzień pokaże...
Simple_man Napisano 23 Styczeń 2005 Napisano 23 Styczeń 2005 fajny temat bardzo zajawkowy. Szkoda, że zaczełem co innego. Powodzenia. Acha małe coś, proporcje coś się nie zgadzają, ale może tak ma być?
tweety Napisano 24 Styczeń 2005 Autor Napisano 24 Styczeń 2005 jak jużpisałem (albo i nie) to jest wstępny konspekt całej pracy. do poprawki idą proporcje, będzie o wiele więcej urządzeń, wszystko okryte kurzem i totalnym syfem :D Leru: poza tymi urządzeniami z prawej jest jeszcze sporo mejsca. cały efekt klaustrofobii jest przewidziany (w końcu to piwnica zamczyska) zastanawiam się tylko nad sklepieniem (gotyckie czy z drewnianych bali). po za tym nie wykluczona jest w kadrze postać starego doktora siedząca przy głównym stole... na razie siedzę w pracy ale jak tylko wróce do domu to zobaczę co da się z tym zrobić pozdrawiam
_michal Napisano 24 Styczeń 2005 Napisano 24 Styczeń 2005 hellomoto tweety, fajnie, fajnie. Sklepienie oczywiście że gotyckie :)
MF Napisano 24 Styczeń 2005 Napisano 24 Styczeń 2005 O tweety :) ... Wygląda to dobrze, ale daj więcej szpargałów typu książki, jakies butelki (nie po winie) oraz duzo różnych kartek np. na podłodze. Tutaj masz taki przykładowy szkic tego o co mi chodzi :) : http://www.olemiss.edu/courses/engl205/frankar5.jpg Pozdrawiam
proszek Napisano 24 Styczeń 2005 Napisano 24 Styczeń 2005 hmm cos mi nie pasuje ulozenie tych klamr na stole. Wydaje mi sie ze powinny byc 2 na nogi 2 na rece i jedna w pasie albo na klatce piersiowej.
tweety Napisano 24 Styczeń 2005 Autor Napisano 24 Styczeń 2005 Malefatal: dzięki mam juz na dysku GOOGLE.COM rządzi :D Proszek: faktycznie, obejrzałem zdjęcia z filmu i masz racje poprawię THNX :D
Pawelkos Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 Fajny pomysl i pracka tez zapowiada sie ciekawie. Ja bym tam stawil kilka sloikow w ktorych bylyby np mozgi, oczy itp. cos na styl reklamy HEYH i klikla zakurzonych menzurek jak w pracowni chemicznej pozdro
tweety Napisano 25 Styczeń 2005 Autor Napisano 25 Styczeń 2005 spokojnie Pawelkos dojdzie i to. ogólnie jak macie jakieś linki ze zdjęciami albo szkicami starych laboratoriów to będę very wdzięczny :D PS: google.com juz przeszukałem
tweety Napisano 3 Luty 2005 Autor Napisano 3 Luty 2005 tak więc mały apdejt: test texturek (baaaaardzo testowe) proporcje ymierzone (oprócz okna), na podłodze dojdzie cos jeszcze ale to niespodzianka :D EDIT: aha! powiedzcie mi skąd mogę wytrzasnąć rzuty szafy z XIX wieku (takiej na książki) ?????? przeszukałem już sporo ale nie znalazłem nic ciekawego :\
Leru Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 tweety ->pusto pusto pusto :/ a o rzuty zagadaj może do użytkwniczki szaka
tweety Napisano 3 Luty 2005 Autor Napisano 3 Luty 2005 Leru:spokojnie jeszcze dojdzie sporo rzeczy...
Rekomendowane odpowiedzi