Mortom Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 --== Przechodniu zanim skrytykujesz uczci 7,5 godzinny render minutą ciszy :) ==-- Tak to prawda, tyle trwało zrenderowanie tego obrazka. W sumie miały być jeszcze na tych badylach u gury liście ale jak je zrobiłem to mi MAXsiu srajk użądził i nieruszył z miejsca przez 45 min. ani nawet liniki nic nul kompletna cisza w eteże. Jeszcze jedno jak by nie było widać to na środku teo baseniku jest kwiat wypluskający sie z wody. I tu w sumie MAXsiu mi najbardziej sie wypocił(nie wspominając o moim biednym spracowanym komputerku). To tyle opisu, tera Yours kolej na texty z krytykom :)
jaras Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 ha,ha rozbawiłeś mnie postem "o minucie ciszy".:))znam ten ból ze sprzetem:( ogólnie praca bardzo pozytywna w odbiorze.
Ania Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 fajne, ma klimat. podobaja mi sie kozenie zwisajace z sufitu. zmienilabym znaki pod kolunami, zeby nie bylo wszedzie to samo.
flesz_gordon Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 hm, tafla wody wyglada jak szyba, i wspomniany kwiat ginie w swietle tak wlasciwie to nie wiadomo czy to kwiat czy moze wysoki plusk wody po wrzuceniu jakiegos kamienia czy czegostam
reVis Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 Fajne, ale w pierwszej chwili wydawało mi się, że to autentycznie plusk wody...
max_1989 Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 Praca ogólnie pozytywna, jednak na pierwsze wrażenie to myślałem że to jest szklany stół i się zastanawiałem co on tam robie? drugie to myśl że jest to woda (prawidłowe chyba) i że wpada tam kropelka wody i taki rozprysk jest no ale że kwiat tam jest to na taki pomysł nie wpadłem :]. Ogólnie jestem na tak jeśli chodzi o tą pracę :], znam ten ból ze sprzętem :].
Baldack Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 pracka naprawde wypasiona jestem pod wrazeniem ...wez udzial w bitwie;)
LISEK Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 Pracka piekna! Panie flesz_gordon chyba pan nie widzial czystej wody! tak mniej wiecej ona wyglada - jak szyba.... kwaitka trudno obczaic.... ale jest pieknie... ten nastroj... Pozdro
Gość raminez Napisano 23 Styczeń 2005 Napisano 23 Styczeń 2005 ma klimat ale powiemszczeze ze brakuje tu futurystyki ...nabralo by osobliwego charakteru ...a tak to ???..
pitekkkk Napisano 24 Styczeń 2005 Napisano 24 Styczeń 2005 moim zdaniem oplacalo sie poswiecic te 7.5 h na render :D. Spoko
Vorek Napisano 24 Styczeń 2005 Napisano 24 Styczeń 2005 Całkiem niezłe, może miejscami trochę przepalone i ciut za duży glow ale ogólnie przyjamne. Tylko jedna poważna sprawa mi się nasuwa: Zanim naciśniesz f10 i poświęcisz 7,5 h na render, poświęć 15 min. na ustawienie kadru, tu jest zbyt przesunięty w prawo i stanowczo za ciasny, uciąłeś spód co wygląda nieciekawie.
soshka.cg Napisano 24 Styczeń 2005 Napisano 24 Styczeń 2005 Bardzo przyjemnie mi się patrzyło na tę prackę przez te 1 minute ciszy :)
Rekomendowane odpowiedzi