Napisano 21 Styczeń 200520 l Podobaja mi sie Twoje fantazje erotyczne z pierwszego obrazka. Mozna gdzies kupic taki odkurzacz? :D Generalnie bardzo fajna technika. Tylko z "fajnoscią" proporcji/deformacji roznie bywa.
Napisano 21 Styczeń 200520 l oDD -> nie no po prostu... jesteś genialny, wymiatasz, tyle ode mnie, idę spać
Napisano 22 Styczeń 200520 l Ekstra! Super komiksowa kreska, bardzo mi się podoba. Generalnie wychodzą ci lepiej faceci, dziewczyny są trochę jak na mój gust za bardzo napakowane, szczególnie w partii nóg i pupy ;) odkurzacz jest the best! :)
Napisano 24 Styczeń 200520 l Super! Ile ja bym dał, żeby mi tak wychodziło wszystko... Poza tym ma w sobie coś.. erm... Jest zarazem śmieszne i straszne? Nie wiem jak to inaczej wyjaśnić... :) Narysuj cos więcej błagam :).
Napisano 24 Styczeń 200520 l fajne szkice ale cos 1 mi nieprzypadl do gustu [jakby tam taka kobita:D:D]
Napisano 29 Styczeń 200520 l widze ze masz dziwny styl rysowania torche proporcje bardzo proporcje nie zachowane ale co tam
Napisano 5 Luty 200520 l Autor dziękuje wszystkim za komentarze. Widze że większości przypadły do gustu. Tutam kolejna partia. Dobra a teraz dam wam troche od nich odpoczać.
Napisano 8 Luty 200520 l No coz, moje zdanie juz znasz od dawna. Bardzo mi sie podobaja pracki i nie zgodze sie ze "torche proporcje bardzo proporcje nie zachowane" (cokolwiek by to znaczylo ;) Pozdrawiam i mam nadzieje ze temat bedzie wkrotce pomnozony x10 ;)
Napisano 11 Luty 200520 l Ciekawe prace:D Podoba mi sie figura tej babki której noga wchodzi w głowe jakiegos stworka i jeszcze ten kolo z małym, i tąbą jest fajny(dziewczyny noce dla takich zarywają:D ) PZDR
Napisano 12 Kwiecień 200519 l fajnie...podoba mi sie.. tez lubie taakie klimaty.. bardzo w moim guście posdrawiwam sith