Jump to content

Featured Replies

Posted

co tu dużo gadać, niech moje bazgroły mówią za mnie , tadaaaa !!!

dumpzor014sp.jpg

dumpzor028ct.jpg

dumpzor039nd.jpg

dumpzor041sj.jpg

dumpzor058os.jpg

• Replies 26
  • Views 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Podobaja mi sie Twoje fantazje erotyczne z pierwszego obrazka. Mozna gdzies kupic taki odkurzacz? :D

Generalnie bardzo fajna technika. Tylko z "fajnoscią" proporcji/deformacji roznie bywa.

oDD -> nie no po prostu... jesteś genialny, wymiatasz, tyle ode mnie, idę spać

Ekstra! Super komiksowa kreska, bardzo mi się podoba. Generalnie wychodzą ci lepiej faceci, dziewczyny są trochę jak na mój gust za bardzo napakowane, szczególnie w partii nóg i pupy ;)

odkurzacz jest the best! :)

Super! Ile ja bym dał, żeby mi tak wychodziło wszystko... Poza tym ma w sobie coś.. erm... Jest zarazem śmieszne i straszne? Nie wiem jak to inaczej wyjaśnić... :) Narysuj cos więcej błagam :).

Bardzo podoba mi sie Twoj styl...rewelacyjne koncepty :)

Pozdrowienia

fajne szkice ale cos 1 mi nieprzypadl do gustu [jakby tam taka kobita:D:D]

widze ze masz dziwny styl rysowania torche proporcje bardzo proporcje nie zachowane

ale co tam

• Author

dziękuje wszystkim za komentarze. Widze że większości przypadły do gustu. Tutam kolejna partia.

dumpzor063dh.jpg

dumpzor072qm.jpg

dumpzor085gl.jpg

dumpzor095ub.jpg

dumpzor103ub.jpg

Dobra a teraz dam wam troche od nich odpoczać.

No coz, moje zdanie juz znasz od dawna. Bardzo mi sie podobaja pracki i nie zgodze sie ze "torche proporcje bardzo proporcje nie zachowane" (cokolwiek by to znaczylo ;)

Pozdrawiam i mam nadzieje ze temat bedzie wkrotce pomnozony x10 ;)

Ciekawe prace:D Podoba mi sie figura tej babki której noga wchodzi w głowe jakiegos stworka i jeszcze ten kolo z małym, i tąbą jest fajny(dziewczyny noce dla takich zarywają:D ) PZDR

hehehhe super rysuneczki, moim zdaniem bardzo stylowe !

pozdrawiam !