Napisano 12 Luty 200520 l bardzo możliwe bo nie przykładałem się do opony, zrobiłem tak tylko żeby nie było głoej felgi.
Napisano 12 Luty 200520 l Autor zrobilem tylnne swiatla, nie wygladaja za ciekawie ale mysle ze jak bedzie envoirment to bedzie lepiej ;> pozdraiwam
Napisano 12 Luty 200520 l Autor czy wy slepi jestescie? to jest poprostu wersja do edycji z symetry brz chamfera na spoilerze ;] natepnym razem dam chamfer jak tak przeszkadza ;>
Napisano 12 Luty 200520 l czy wy slepi jestescie? to jest poprostu wersja do edycji z symetry brz chamfera na spoilerze niejestem ślepy za to moja wróżka ma dziś wolne :|
Napisano 12 Luty 200520 l Autor ej noo co ty ;> frendszip rulez!! ;) przeciez chyba odrazu widac ze nie ma chamfera na spoilerze poprostu
Napisano 12 Luty 200520 l dawno nic nie pokazywałem bo nie było czego pokazywać, jestem na takim etapie jak widać z fordem, po mału do przodu tak prawde mówiąc to nie wiem gdzie jest krzywo bo pojechałem do domu a tu monitor mam na którym prawie nic nie widać, to jest monitor do tekstu tylko :D a więc komentujcie, pozdrawiam
Napisano 12 Luty 200520 l chudy teraz tylko grubosc karoseri;) kome nie podoba mi sie to pod swiatlem (nie wiem co to moze tez swiatlo)
Napisano 12 Luty 200520 l Autor noo chudy juz jakis czas temu bylem pewny ze zrezygowales ;> a tu calkiem porzadny modelik pokazujesz ;D nielot007 tzn..?
Napisano 12 Luty 200520 l Autor eee tam ;> brzydko wyszlo boo niskie sample oswietlenia i wyglada jak bugi ;>
Napisano 12 Luty 200520 l Trochę się tu zaczęło dziać :) Żebyście nie myśleli ze zrezygnowałem - robiłem cały czas, ale jakoś nie znalazłem chwili aby wrzucić postępy. Chudy - dobrze, że jednak się nie poddałeś! Mój updacik: Jak będe miał czas to rozpisze się co i jak :) (nie zwracajcie uwagi na kropki na szybach) Pozdro!
Napisano 12 Luty 200520 l Autor przez oswiatlenie troszke wyglada jakby latał ;> widze ze lusterka juz są ;) fajnie wyglada ale chyba troszke spłaszoony przód?? pozdro
Napisano 12 Luty 200520 l Tego oświetlenia nie można nazwać nawet roboczym :) Lusterka już były, ale o tym JUŻ wiesz :) O co dokładniej chodzi ci z tym spłaszczonym przodem? rozwiń myśl.
Napisano 12 Luty 200520 l Autor chodzi o to ze chyba zle modelowales - popatrz na lewo od llewego swiatla - tam jest taki kant no i on sprawia wrazenie ze przod jest splaszony ;)
Napisano 13 Luty 200520 l Autor qrde no nie wiem cos jest nie tak z tymi swiatlami ;| macie jakies propozycje? pozdrawiam ;>
Napisano 13 Luty 200520 l Kome, możesz pokazać jak twój car wygląda na takim samym rzucie co mój? Bo dalej nie kumam :D
Napisano 13 Luty 200520 l Chris no mi sie tez wydaje ze twoj przod jest po prostu za bardzo wypukly; powinien byc tylko lekko zaokraglony; kome no swiatla troche wygladaja jakby ktos naklejke dal na karoserie, ale ci nie pomoge bo jestem strasznie slaby w teksturach wydaje mi sie tez ze macie za plaskie drzwi; tzn u was sa calkiem plaskie a powinny byc lekko zaokraglone (przynajmniej mi sie tak wydaje) a tak poza tym chlopaki modeliki pierwsza klasa nielot hmmmmmmmmm grubosc bedzie jak tylko skoncze tyl modelowac :P
Napisano 14 Luty 200520 l Dawno mnie tu nie było i widze, że praca wrze Jedna żecz która mi się nie podoba to felgi pozdro dla wszystkich
Napisano 15 Luty 200520 l Autor co nie tak z felgami? qrde cos mi sie ostatnio nie chce ruszac tego forda ;>
Napisano 15 Luty 200520 l nie chodzi o modeling tylko o sam kształt felg jakoś mi nie pasują do tego samochodu
Napisano 16 Luty 200520 l Mrkrzysiek - koncept felgi to już nie nasz interes :P Modelujemy wszystko tak, aby było jak najwierniejsze oryginałowi. Wrazie czego wyślij zażalenie do Forda :D Kome - Świetnie Cię rozumiem... :P
Napisano 16 Luty 200520 l wiem że robicie tak jak w oryginale ale dodatkowo ktoś może dorobić jakieś fajne felgi
Napisano 19 Luty 200520 l Wziąłem się za robienie krawędzi, kroche materiałów, początki sceny, napiszcie co myślicie.
Napisano 19 Luty 200520 l Autor slim chyba troszke za duzego reflecta ma karoseria i scenka jakas troszke rozmazana ;> pozdrawiam
Napisano 19 Luty 200520 l a więc skończyłem tył.................chyba :D mówcie co myślicie; pozdrawiam kome jak widać mam tego samego buga przy świetle :P
Napisano 19 Luty 200520 l Autor chudy ladny tylek ;) wszyscy chyba maja tego buga - jakies pechowe miejsce ;> zalamanie przed spoilerem idzie chyba do konca a nie jak u ciebie - do polowy pozdro
Napisano 19 Luty 200520 l co do scenki to tylko aswalt dopiero zrobiłem i światło, a to co w tle widac to mapa hdri, Chudy a ten spojler nie jest troche zby "szpiczasty"
Napisano 19 Luty 200520 l kome moglbys powiedziec o co dokladnie chodzi, najlepiej zaznacz slim wiem, zrobiłem render, wyłączyłem maxa i potem zobaczyłem na referkach jak ma być............. :P pozdrawiam
Napisano 19 Luty 200520 l Autor na czerwono - tak jak jest na niebiesko - tak jak byc chyba powinno pozdro :)
Napisano 19 Luty 200520 l kome to chyba tak jest jak powinno; tylko że mam tą cześć przedłużoną tak, że wchodzi pod ten "spoiler" przy szybie
Napisano 8 Marzec 200520 l Tak ostatnio przeglądałem, a tu strasznie pusto, mam zowu troche wolnego czasu. Nie zrobiłem za wiele, zmiana lakieru, materiału szyby, troche kombinacji z oświetleniem, piszcie co sądzicie.
Napisano 9 Marzec 200520 l Autor chyba troszke zaczarne te szyby ;) a gdzie podziaky sie swiatla..? :D
Napisano 9 Marzec 200520 l światła? hmmm jeszcze nie ma zrobić to bedzie moment ale do materiałów przydało by się chyba otoczenie bo na sucho nie wychodza
Napisano 9 Marzec 200520 l no dlugo nic nie pokazywalem, ale dalej robie forda :D tak wyglada to co zrobilem
Napisano 9 Marzec 200520 l Autor fajnie chudy [: dawno nic sie nie dzialo fajnie ze to ruszyliscie ja postaram sie zrobic oponke w rhino bedziecie mogli z niej korzystac jak z prawdziwej referki [: pzdro
Napisano 9 Marzec 200520 l Noo szkoda ze tak dawno zczailem ta mini-bitwe bo sam bym sie pokusil -choc samochod to raczej niefartowny wybraliscie :P- a propos tego buga przy swiatelku to ja bym chetnie zobaczyl jak sie tam wasze siateczki rozkladaja bo to pewnie sprawka paru linii :) ....qrcze jak tylko sie gdzies z kompem zainstaluje to zaczne dlubac bo tak nei moze byc :)
Napisano 9 Marzec 200520 l hehehhe zapał jest niezły, mnie po kilku dniach walki z materiałami znawu szlak trafia, nie wiem właściwie z kąd mam sie tego nauczyć, narazie zostaje metoda prób i błędów :-(
Napisano 13 Marzec 200519 l Autor no to obiecana opona - bieznik ma byc wklęsły :> i jako ze jedyny mam referke tej opony to zrobilem wam tez cos takiego moze sie przyda :> pozdro ;)
Napisano 13 Marzec 200519 l Autor nie, modelowane w rhino :D tyle ze jeszcze nie znam go dobrze wiec jeszcze nie jest tak jak chcialem bo powinien byc wklesly bieznik ale co tam
Napisano 13 Marzec 200519 l hmmmmmmm no to poly odpada na oponke, pierwszy raz widze ten bieżnik; a tak wogole to nawet ładnie ci wyszła