Baldack Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 fajny modelik tylko ta texture taka jakas tak za matowa ale moze tak ma byc
prabab Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 Na tym "samym renderze" ładniejsze kolorki ma samolot.
DonKichot Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 faktycznie sam render lepszy :) samolocik wyszedł bardzo fajnie
Naimad Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 Jak koledzy, ladnie :) Zdecydowanie sam render jest o niebo lepszy
Pionier Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 co? to juz? hm no dobra. Nie podoba mi sie jakosc renderingu, strasznie wali po oczach slaby AA (imo). Textury hmm tez slabe, brak sladow uzycia, wytarcia, zaciekow (no tych jest troche przy silnikach) itd. Nie wyglada to na metal!. Brak detalu (w modelowaniu) w kabinie i okolicach dzialka. Kabiny zreszta w ogole nie ma. To chyba tyle, podoba mi sie w sumie tylko ujecie - daje rade:]. Plastik ....bez "fantastik" nawet. A szkoda... Pozdrawiam Pionier.
kurt_hectic Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 za czysty ! i jednostajny !- dodaj dirty konicznie ! ! ! (2 ver. lepsz) , ale tak nie moze zostać..popraw texture !
Obywatel Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 A ja jestem zdecydowanie bardziej za, niz przeciw. Bardzo dobra grafika wedlug mnie.
uncle Napisano 2 Luty 2005 Autor Napisano 2 Luty 2005 textura byla robiona w okolo 2h.. wiec codow sie niespodziewac O_o, sam model tez byl na szybko robiony i z takim detalem w zupelnosci starcza;) tutaj jeszcze zimowy kamuflarz
MohSETH Napisano 2 Luty 2005 Napisano 2 Luty 2005 Zimowy Bardziej Mi sie podoba:) Wrzyc jeszcze jakis background typu gor i bedzie super:)
Pionier Napisano 2 Luty 2005 Napisano 2 Luty 2005 hmm nie rozumiem, masz jakis limit czasu ze tylko 2 h na textury?. Moje zdanie sie nie zmienilo, dalej mi sie nie podoba. Nie dlatego ze sie czepiam ale po Twojej osobie spodziewac sie chyba nalezy troszke wiecej imo.... Pozdrawiam Pionier.
Archangel Napisano 2 Luty 2005 Napisano 2 Luty 2005 nie wiem jakie bylo Twoje zalozenie ale fotorealistyczne to to nie jest :( Nadal fatalna tekstura. Model nie jest zly choc pare dodatkowych detali by nie zaszkodzilo. Wydaje mi sie ze troszke czasu (moze wiecej niz 2h) i mozna zrobic z tego niezle cacko :)
uncle Napisano 2 Luty 2005 Autor Napisano 2 Luty 2005 pionier.. jak chcesz to ci wyjasnie na gg o co chodzi
Rekomendowane odpowiedzi