Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dalej w bajkowych klimatach. Glowny bohater przestraszyl sie siekierki, ktorej jeszcze nie widac ;-)

Sugestie i komentarze mile widziane.

EDIT: w zalaczniku juz tylko ikonka

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bym sie przyczepil do dziobu , ale jesli jest to klimat bajkowy to moze byc :D pracka zaczyna sie dobrze, bedzie z tego animacja ?

Pozdrawiam

Napisano

Hehe... lubię takie klimaty...

Ale co mu takiego dziwnego wystaje z dzioba? to jęzor? Koguty mają coś takiego ale pod dziobem (tak mi się wydaje).

Napisano

język jest dobry , trochę dziwnie wygląda głowa jest jak by troszkę za duża , w porównaniu do tułowia... Będzie fajna scenka zrób jeszcze w tle pokrwawionego rzeźnika :D i obok zwłoki innej kury ... w sam raz do bajki :D

Napisano

Wszystko łądnie tylko rzecyzwiście ten pień - teraz doszła siekiera - są za realne na bajkowe albo zmień scenkę na realną albo na bajkową :D

Napisano

Wybaczcie mi panstwo niebywala dynamike tego WIP'a, mialem duzo pracy w te ferie.

No to aktualizacja - postanowilem zamknac troche ta przestrzen poprzez zmienienie kierunku swiatla. Robi sie bajkowo, co? ;-)

Napisano

jestem chyba 3-cia osoba ktora Ci powie - "zmien teksture pnia i bedzie git" :), naprawde bo klimiacik robi sie swietny

pzdr

Napisano

Dobry obywatel miał koguta i chciał z niego zrobić rosół ale z tego powodu że kogut uciekł to nie będzie rosołu...

czy jeżeli robisz animkę to taka będzie jej fabuła ??

PS. Jak już zrobiłeś texturę na pniu to daj ją też na płocie, budynkum kogucie, trawie etc.

Napisano

Widze ze musze wyjasnic kwestie textur. Textury beda na wszystkich obiektach oprocz kurczaka. Domek, plot, ziemia i inne obiekty ktore jeszcze powstana beda mialy textury. Czy bedzie niespojna? Wydaje mi sie, ze nie. Widuje sie takie prace, ale zobaczymy jak to wyjdzie.

Napisano

W tej odslonie jest wiecej trawy, pojawiaja sie tez kamyki, kilka mleczy. Nie dokonalem jednego klikniecia no i trawa ma podstawki.

Nastepnym razem zobaczymy stara, zardzewiala felge od WSKi oparta o otexturowany plot, rynny itd... ;-)

Napisano

Scenka o.k., czepiłbym się tylko dzioba, bo wygląda mi ta kurka raczej na uśmiechniętą niż przerażoną. Czyli- zjechałbym z kącikami dzioba mocno w dół

Napisano

faktycznie ta kurka ma za wesoly usmiech.

ps. dodaj prosze pod dzibem "wiszacy" grzebyk. z tego co wiem to kura bedzie wygladac bardziej bajkowo i na taka starsza co wie co znaczy SIEKIERKA :D ale to tylko moje osobiste uwagi