Obywatel Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 Dalej w bajkowych klimatach. Glowny bohater przestraszyl sie siekierki, ktorej jeszcze nie widac ;-) Sugestie i komentarze mile widziane. EDIT: w zalaczniku juz tylko ikonka
ldr Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 Bym sie przyczepil do dziobu , ale jesli jest to klimat bajkowy to moze byc :D pracka zaczyna sie dobrze, bedzie z tego animacja ? Pozdrawiam
arcade Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 Hehe... lubię takie klimaty... Ale co mu takiego dziwnego wystaje z dzioba? to jęzor? Koguty mają coś takiego ale pod dziobem (tak mi się wydaje).
Traq Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 język jest dobry , trochę dziwnie wygląda głowa jest jak by troszkę za duża , w porównaniu do tułowia... Będzie fajna scenka zrób jeszcze w tle pokrwawionego rzeźnika :D i obok zwłoki innej kury ... w sam raz do bajki :D
polka dot Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 hymm skoro mowisz ze chcesz miec bajkowy klimat to dlaczego na drzewie jest prawdziwa kora? nie pasuje wogóle ;>
WToreK Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 Zdecydowanie sie z kome zgadzam - wywal ta obrzydliwie realistyczna kore :D
Obywatel Napisano 7 Luty 2005 Autor Napisano 7 Luty 2005 Maly przestoj przez sobote i niedziele, narazie mala aktualizacja. Drewno bedzie troche ciemniejsze. Teraz zajme sie ziemia.
Błazi Napisano 8 Luty 2005 Napisano 8 Luty 2005 Wszystko łądnie tylko rzecyzwiście ten pień - teraz doszła siekiera - są za realne na bajkowe albo zmień scenkę na realną albo na bajkową :D
Obywatel Napisano 12 Luty 2005 Autor Napisano 12 Luty 2005 Wybaczcie mi panstwo niebywala dynamike tego WIP'a, mialem duzo pracy w te ferie. No to aktualizacja - postanowilem zamknac troche ta przestrzen poprzez zmienienie kierunku swiatla. Robi sie bajkowo, co? ;-)
thud Napisano 12 Luty 2005 Napisano 12 Luty 2005 jestem chyba 3-cia osoba ktora Ci powie - "zmien teksture pnia i bedzie git" :), naprawde bo klimiacik robi sie swietny pzdr
Obywatel Napisano 12 Luty 2005 Autor Napisano 12 Luty 2005 Fakt faktem wygladal lepiej z ta inna kora.
polka dot Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 mnie sie wogole nie widzi pień i siekierka - za bardzo prawdziwe na bajkowy klimat calej sceny ;) ale za to bardzo fajny blur piurek ;D
WToreK Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 Chyba zal ci usuwac takiej dobrej teksturki drewna, albo naprawde chcesz miec niespojna scene. Okresl sie to sie ludzie odczepia ;]
Luke3D Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 Dobry obywatel miał koguta i chciał z niego zrobić rosół ale z tego powodu że kogut uciekł to nie będzie rosołu... czy jeżeli robisz animkę to taka będzie jej fabuła ?? PS. Jak już zrobiłeś texturę na pniu to daj ją też na płocie, budynkum kogucie, trawie etc.
Obywatel Napisano 13 Luty 2005 Autor Napisano 13 Luty 2005 Widze ze musze wyjasnic kwestie textur. Textury beda na wszystkich obiektach oprocz kurczaka. Domek, plot, ziemia i inne obiekty ktore jeszcze powstana beda mialy textury. Czy bedzie niespojna? Wydaje mi sie, ze nie. Widuje sie takie prace, ale zobaczymy jak to wyjdzie.
Obywatel Napisano 13 Luty 2005 Autor Napisano 13 Luty 2005 W tej odslonie jest wiecej trawy, pojawiaja sie tez kamyki, kilka mleczy. Nie dokonalem jednego klikniecia no i trawa ma podstawki. Nastepnym razem zobaczymy stara, zardzewiala felge od WSKi oparta o otexturowany plot, rynny itd... ;-)
Baldack Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 praca coraz coraz lepsza:Ptylko tak dalej:D lubie takie jajcarskie klimaty choc fallen art mi do gustu nie przypadlo
Jim mee Napisano 18 Kwiecień 2005 Napisano 18 Kwiecień 2005 mi brakuje jak na bajkę pooszystych obłoczków... i ten kurnik troche betonowy :|
grendel Napisano 18 Kwiecień 2005 Napisano 18 Kwiecień 2005 Scenka o.k., czepiłbym się tylko dzioba, bo wygląda mi ta kurka raczej na uśmiechniętą niż przerażoną. Czyli- zjechałbym z kącikami dzioba mocno w dół
ZiBi_PL Napisano 18 Kwiecień 2005 Napisano 18 Kwiecień 2005 faktycznie ta kurka ma za wesoly usmiech. ps. dodaj prosze pod dzibem "wiszacy" grzebyk. z tego co wiem to kura bedzie wygladac bardziej bajkowo i na taka starsza co wie co znaczy SIEKIERKA :D ale to tylko moje osobiste uwagi
JunioR Napisano 19 Kwiecień 2005 Napisano 19 Kwiecień 2005 koniecznie zmien texturki ! bo modele spoko !
Rekomendowane odpowiedzi