Pablo Napisano 13 Luty 2005 Share Napisano 13 Luty 2005 Witam, postac szamana. Na razie 2 polowki nie polaczone. Dojdzie jeszcze texturka. 4000 poly pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 13 Luty 2005 Share Napisano 13 Luty 2005 to jest on czy ona?(bez obrazy) Bo mi się wydaje że ciuchy są damskie a resztra modelu męska - ale tak to bardzo ładnie. Nieźle się z poly zmieściłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 13 Luty 2005 Autor Share Napisano 13 Luty 2005 zebym ja to wiedzial ;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 13 Luty 2005 Share Napisano 13 Luty 2005 ^^ może transwestyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 13 Luty 2005 Share Napisano 13 Luty 2005 Podoba mi się. Byłby bardziej bajkowy,sympatyczny i podobny do konceptu gdybyś skrócił mu kończyny i ogólnie trochę zmniejszył wszystko prócz głowy ( tak mnie się wydawa :P) Przydałoby się scalić miejsce łączenia obu połówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 13 Luty 2005 Share Napisano 13 Luty 2005 a pokaz siatke Pablo, z tego co widze to nei moge sie nadziwic gdzie ty wykozystales na nim tyle poly, duzo za duzo zdaje sie trisow starciles na tym pioropuszu, a twaz zostawiles malo szcegolowa, wogole malo szcegulow mu dales jak na taka ilosc poly, powaznie zastanowil bym sie nad jego konstrukcja i pomyslal co mozna obciac a co dorobic, (pamietaj ze maly szczegol mozna niezauwazalnie dodac na texturze, a odstajaca kieszonke albo inny gadget niezabardzo) pozdrawiam Hatred Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 13 Luty 2005 Autor Share Napisano 13 Luty 2005 Ano pokaze siatke tyle ze pozniej bo teraz nie mam dojscia do pliku, co do ilosci poly, takie bylo zalozenie i tak zrobilem. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 13 Luty 2005 Share Napisano 13 Luty 2005 no na razie to model, czekam na teksturki :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 13 Luty 2005 Autor Share Napisano 13 Luty 2005 ano beda teksturki :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 kolega Hatred pisze ze malo szczegolowa jak na tyle poly a Ty pablo odpisujesz"takie bylo zalozenie..."?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeMS Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 O , jak milo widziec, ze kolega Pablo cos od czasu do czasu jednak zamieszcza. Fajnie to wyglada , czekam na wiecej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaveBorck Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 Właśnie trochę ta mnogość niewidocznej siatki dziwna, ale model w miarę ok, przypomina mi karzełki z Kurast z Diablo 2:) Z ramieniem i dłonią jest chyba coś nie tak. Najbardziej mi się podoba pióropusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 no w sumie Pablo mozna cie okrzyczec za sama reke bo taka kwadratowa wyszla :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 Wygląda ok; żyłki na wahlarzykach są na tyle płytkie że spokojnie by to tekstura załatwiła (IMO). Uszu mu nie dasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 15 Luty 2005 Share Napisano 15 Luty 2005 Yo. Widze że polg wkońcu znalaz chetnego do modelowania. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 15 Luty 2005 Autor Share Napisano 15 Luty 2005 No uszow nie dam :) nie bylo zalozenia :D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 15 Luty 2005 Share Napisano 15 Luty 2005 Wygląda słodko. Co z teksturkami ? Pokażesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 15 Luty 2005 Autor Share Napisano 15 Luty 2005 Tak jak tylko znajde na to czas, mysle ze w weekend. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 17 Luty 2005 Share Napisano 17 Luty 2005 Przypomina mi takiego kolesia z Populous... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 No i po teksturkach... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 gravedigger... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 hehe :D powspominajmy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi