Napisano 13 Luty 200520 l Witam, postac szamana. Na razie 2 polowki nie polaczone. Dojdzie jeszcze texturka. 4000 poly pozdr
Napisano 13 Luty 200520 l to jest on czy ona?(bez obrazy) Bo mi się wydaje że ciuchy są damskie a resztra modelu męska - ale tak to bardzo ładnie. Nieźle się z poly zmieściłeś
Napisano 13 Luty 200520 l Podoba mi się. Byłby bardziej bajkowy,sympatyczny i podobny do konceptu gdybyś skrócił mu kończyny i ogólnie trochę zmniejszył wszystko prócz głowy ( tak mnie się wydawa :P) Przydałoby się scalić miejsce łączenia obu połówek.
Napisano 13 Luty 200520 l a pokaz siatke Pablo, z tego co widze to nei moge sie nadziwic gdzie ty wykozystales na nim tyle poly, duzo za duzo zdaje sie trisow starciles na tym pioropuszu, a twaz zostawiles malo szcegolowa, wogole malo szcegulow mu dales jak na taka ilosc poly, powaznie zastanowil bym sie nad jego konstrukcja i pomyslal co mozna obciac a co dorobic, (pamietaj ze maly szczegol mozna niezauwazalnie dodac na texturze, a odstajaca kieszonke albo inny gadget niezabardzo) pozdrawiam Hatred
Napisano 13 Luty 200520 l Autor Ano pokaze siatke tyle ze pozniej bo teraz nie mam dojscia do pliku, co do ilosci poly, takie bylo zalozenie i tak zrobilem. pozdr
Napisano 14 Luty 200520 l kolega Hatred pisze ze malo szczegolowa jak na tyle poly a Ty pablo odpisujesz"takie bylo zalozenie..."??
Napisano 14 Luty 200520 l O , jak milo widziec, ze kolega Pablo cos od czasu do czasu jednak zamieszcza. Fajnie to wyglada , czekam na wiecej :D
Napisano 14 Luty 200520 l Właśnie trochę ta mnogość niewidocznej siatki dziwna, ale model w miarę ok, przypomina mi karzełki z Kurast z Diablo 2:) Z ramieniem i dłonią jest chyba coś nie tak. Najbardziej mi się podoba pióropusz.
Napisano 14 Luty 200520 l no w sumie Pablo mozna cie okrzyczec za sama reke bo taka kwadratowa wyszla :)
Napisano 14 Luty 200520 l Wygląda ok; żyłki na wahlarzykach są na tyle płytkie że spokojnie by to tekstura załatwiła (IMO). Uszu mu nie dasz ?