Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

postac szamana.

Na razie 2 polowki nie polaczone.

Dojdzie jeszcze texturka.

4000 poly

pozdr

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

to jest on czy ona?(bez obrazy) Bo mi się wydaje że ciuchy są damskie a resztra modelu męska - ale tak to bardzo ładnie. Nieźle się z poly zmieściłeś

Napisano

Podoba mi się.

Byłby bardziej bajkowy,sympatyczny i podobny do konceptu gdybyś skrócił mu kończyny i ogólnie trochę zmniejszył wszystko prócz głowy ( tak mnie się wydawa :P)

Przydałoby się scalić miejsce łączenia obu połówek.

Napisano

a pokaz siatke Pablo, z tego co widze to nei moge sie nadziwic gdzie ty wykozystales na nim tyle poly, duzo za duzo zdaje sie trisow starciles na tym pioropuszu, a twaz zostawiles malo szcegolowa, wogole malo szcegulow mu dales jak na taka ilosc poly, powaznie zastanowil bym sie nad jego konstrukcja i pomyslal co mozna obciac a co dorobic, (pamietaj ze maly szczegol mozna niezauwazalnie dodac na texturze, a odstajaca kieszonke albo inny gadget niezabardzo)

pozdrawiam Hatred

Napisano
  • Autor

Ano pokaze siatke tyle ze pozniej bo teraz nie mam dojscia do pliku,

co do ilosci poly, takie bylo zalozenie i tak zrobilem.

pozdr

Napisano

O , jak milo widziec, ze kolega Pablo cos od czasu do czasu jednak zamieszcza. Fajnie to wyglada , czekam na wiecej :D

Napisano

Właśnie trochę ta mnogość niewidocznej siatki dziwna, ale model w miarę ok, przypomina mi karzełki z Kurast z Diablo 2:) Z ramieniem i dłonią jest chyba coś nie tak. Najbardziej mi się podoba pióropusz.

Napisano

Wygląda ok; żyłki na wahlarzykach są na tyle płytkie że spokojnie by to tekstura załatwiła (IMO). Uszu mu nie dasz ?

Napisano
  • Autor

Tak jak tylko znajde na to czas, mysle ze w weekend.

pozdr