Napisano 16 Luty 200520 l Do jakich gier ... ??? Do jakich gier można wstawić obiekty zrobione w maxie - chodzi mi o nazwe gry.... (cs, king of the road)
Napisano 16 Luty 200520 l najpierw przydatna by byla nauka poprawnej polszczyzny bo ja i napewno nie tylko nic nie kumac
Napisano 16 Luty 200520 l Do jakich gier można wstawić obiekty gier Obiekty gier, o żesz w morde, no to poważna sprawa ;)
Napisano 16 Luty 200520 l prawie wszystkie rts'y z dobrymi edytorami:) najlepiej warcraft 3 i armies of exigo ale to nie było zbyt cieżkie by samemu sie dowiedzieć:)
Napisano 7 Luty 200916 l Najlepiej wsadź je do dupy bo do niczego innego się napewno nienadają i by zbrzydzały gre Ooo widzę tu mały rewanż za WIPa...
Napisano 7 Luty 200916 l Najlepiej wsadź je do dupy bo do niczego innego się napewno nienadają i by zbrzydzały gre Ja mam propozycję co można zrobić : Najlepiej wsadź se w dupe. haha, pamiętajmy aby powstrzymywać sie od takich zwierzeń typu, kto co robi gdy nikogo nie ma w domku :]
Napisano 7 Luty 200916 l Najlepiej wsadź je do dupy bo do niczego innego się napewno nienadają i by zbrzydzały gre Poległem :D To jest lepsze niż komentarze Szczerego.
Napisano 7 Luty 200916 l Generalnie ciekawy watek... A modele z silo do jakiej gry moge wstawic? A te z Modo? A te z Mayi? A te z Blendera? A te z Wingsa? A te z.......... wtf :/