Lukasz_D Napisano 16 Luty 2005 Share Napisano 16 Luty 2005 Do jakich gier ... ??? Do jakich gier można wstawić obiekty zrobione w maxie - chodzi mi o nazwe gry.... (cs, king of the road) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 16 Luty 2005 Share Napisano 16 Luty 2005 najpierw przydatna by byla nauka poprawnej polszczyzny bo ja i napewno nie tylko nic nie kumac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 16 Luty 2005 Share Napisano 16 Luty 2005 Do jakich gier można wstawić obiekty gier Obiekty gier, o żesz w morde, no to poważna sprawa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Luty 2005 Share Napisano 16 Luty 2005 prawie wszystkie rts'y z dobrymi edytorami:) najlepiej warcraft 3 i armies of exigo ale to nie było zbyt cieżkie by samemu sie dowiedzieć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infected Napisano 7 Luty 2009 Share Napisano 7 Luty 2009 Najlepiej wsadź je do dupy bo do niczego innego się napewno nienadają i by zbrzydzały gre Ooo widzę tu mały rewanż za WIPa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 7 Luty 2009 Share Napisano 7 Luty 2009 Najlepiej wsadź je do dupy bo do niczego innego się napewno nienadają i by zbrzydzały gre Ja mam propozycję co można zrobić : Najlepiej wsadź se w dupe. haha, pamiętajmy aby powstrzymywać sie od takich zwierzeń typu, kto co robi gdy nikogo nie ma w domku :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 7 Luty 2009 Share Napisano 7 Luty 2009 Najlepiej wsadź je do dupy bo do niczego innego się napewno nienadają i by zbrzydzały gre Poległem :D To jest lepsze niż komentarze Szczerego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 7 Luty 2009 Share Napisano 7 Luty 2009 hehe lubie takie tematy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 7 Luty 2009 Share Napisano 7 Luty 2009 Generalnie ciekawy watek... A modele z silo do jakiej gry moge wstawic? A te z Modo? A te z Mayi? A te z Blendera? A te z Wingsa? A te z.......... wtf :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 7 Luty 2009 Share Napisano 7 Luty 2009 a te z XSI? :P??? bez komentarza... wymiękam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 7 Luty 2009 Share Napisano 7 Luty 2009 Na upartego pola Sapera też przypominają 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi