Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sie ma. Jestem kimś, kto tak naprawdę zaczyna dopiero przygodę z 3ds max i ma nadzieję, że ten obrazek(pierwszy w jego życiu) ładnie mu wyjdzie. Mam nadzieję, że mi pomożecie.

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość tramper
Napisano

Mam troche dziwne wrażenie (a może to nie jest wrażenie) że to wejście do kościoła wisi troche na fundamentach (na tym czymś co jest na poziomie schodów). Jesli to ma być wejście do kościoła to zapowiada się ciekawie - co z tego wyjdzie zobaczymy. Na marginesie - popraw też boczne drzwi bo wogóle jak drzwi nie wyglądają. Ale i tak jak na początkującego całkiem nieźle.

Powodzenia w dalszej pracy.

Napisano

Dzięki tramper. Masz rację, że troche to wygląda dziwnie. dopracuję szczegóły i jutro pokaże. Pod dachem będą jeszcze witrarze i dwa napisy.

Napisano

jak na pierwsza prace to ci od razu mowie zebys nie liczyl na foto render ;] nie mniej jednak zycze udanej pracy i duuzo cierpliwosci.

pozdrawiam

Napisano

Dzięki. Dorysowałem dwie nowe rzeczy: klamki(chociaż słabo je widać) i dwa boksy na bocznych fundamentach. Podniosłem też troche dach i schody od frontu. Tak jak pisałem to jest dopiero wejście. Kościół będzie o wiele większy.

Napisano

te schody , przy głównym wejściu są za wysokie , powinieneś dać ich więcej i troszkę niższych , niech nawet wychodzą bardziej do przodu. Co będzie pomiędzy drzwiami i tym podniesionym dachem ? jakieś okno albo witraż ? nieźle jak na początkującego. pozdrawiam

Napisano

schody chyba sa nierowne (srodkowy jest jakby wyzszy)

i ten dach, ma pewne bardzo plaskie elementy, bedzie sie woda zbierala i jakies glony wyrosna, ja bym bardziej pochylila.

Napisano

Dzięki Aniu. Macie rację co do schodów. Myślałem, że nikt nie zobacz ;). Poprawię ten dach. Drogi jarasie w tych wnękach będą witrarze. Do okoła Krzyża zresztą też. no nic. Biorę sie do poprawek.

Napisano

proszę bardzo oto, co zmieniłem w moim obrazku. Zmiany są mało widoczne i jest ich mało, ponieważ nie miałem zbyt dużo czasu na rysowanie.

Napisano

jest lepiej ale trzymaj skalę na całości obiektu , zobacz sobie np. schody główne i schody po bokach ? różnica duża w proporcjach - musisz to wszystko ujednolicić. pozdrawiam