kat21 Napisano 25 Luty 2005 Napisano 25 Luty 2005 Sie ma. Jestem kimś, kto tak naprawdę zaczyna dopiero przygodę z 3ds max i ma nadzieję, że ten obrazek(pierwszy w jego życiu) ładnie mu wyjdzie. Mam nadzieję, że mi pomożecie.
kat21 Napisano 25 Luty 2005 Autor Napisano 25 Luty 2005 Jest to dopiero wejście do Kościółka. Oczywiście będzie on o wiele większy.
Gość tramper Napisano 25 Luty 2005 Napisano 25 Luty 2005 Mam troche dziwne wrażenie (a może to nie jest wrażenie) że to wejście do kościoła wisi troche na fundamentach (na tym czymś co jest na poziomie schodów). Jesli to ma być wejście do kościoła to zapowiada się ciekawie - co z tego wyjdzie zobaczymy. Na marginesie - popraw też boczne drzwi bo wogóle jak drzwi nie wyglądają. Ale i tak jak na początkującego całkiem nieźle. Powodzenia w dalszej pracy.
kat21 Napisano 25 Luty 2005 Autor Napisano 25 Luty 2005 Dzięki tramper. Masz rację, że troche to wygląda dziwnie. dopracuję szczegóły i jutro pokaże. Pod dachem będą jeszcze witrarze i dwa napisy.
zipper Napisano 25 Luty 2005 Napisano 25 Luty 2005 jak na pierwsza prace to ci od razu mowie zebys nie liczyl na foto render ;] nie mniej jednak zycze udanej pracy i duuzo cierpliwosci. pozdrawiam
kat21 Napisano 26 Luty 2005 Autor Napisano 26 Luty 2005 Dzięki. Dorysowałem dwie nowe rzeczy: klamki(chociaż słabo je widać) i dwa boksy na bocznych fundamentach. Podniosłem też troche dach i schody od frontu. Tak jak pisałem to jest dopiero wejście. Kościół będzie o wiele większy.
jaras Napisano 26 Luty 2005 Napisano 26 Luty 2005 te schody , przy głównym wejściu są za wysokie , powinieneś dać ich więcej i troszkę niższych , niech nawet wychodzą bardziej do przodu. Co będzie pomiędzy drzwiami i tym podniesionym dachem ? jakieś okno albo witraż ? nieźle jak na początkującego. pozdrawiam
Ania Napisano 26 Luty 2005 Napisano 26 Luty 2005 schody chyba sa nierowne (srodkowy jest jakby wyzszy) i ten dach, ma pewne bardzo plaskie elementy, bedzie sie woda zbierala i jakies glony wyrosna, ja bym bardziej pochylila.
kat21 Napisano 26 Luty 2005 Autor Napisano 26 Luty 2005 dorysowałem pare nowych rzeczy. Linie są troch nie połączone ze sobą i jeszcze mam dużo do zrobienia...
kat21 Napisano 26 Luty 2005 Autor Napisano 26 Luty 2005 Dzięki Aniu. Macie rację co do schodów. Myślałem, że nikt nie zobacz ;). Poprawię ten dach. Drogi jarasie w tych wnękach będą witrarze. Do okoła Krzyża zresztą też. no nic. Biorę sie do poprawek.
kat21 Napisano 27 Luty 2005 Autor Napisano 27 Luty 2005 proszę bardzo oto, co zmieniłem w moim obrazku. Zmiany są mało widoczne i jest ich mało, ponieważ nie miałem zbyt dużo czasu na rysowanie.
polka dot Napisano 27 Luty 2005 Napisano 27 Luty 2005 dach ci sie pieprzy ;) podobny kosciol jest w jeleniej gorze ;D
zipper Napisano 27 Luty 2005 Napisano 27 Luty 2005 troche mi sie gryza schody od frontu z tymi z boku ... ale idziesz powoli w dobra strone ... pozdrawiam
kat21 Napisano 28 Luty 2005 Autor Napisano 28 Luty 2005 Dzieki zipper. Drogi kome ja mieszkam w Sulejówku pod Warszawą. Dach trochę zmienie na brzegach od frontu.
streaker Napisano 28 Luty 2005 Napisano 28 Luty 2005 nie dawaj takich niebieskich renderów, bo sie na to nieprzyjemnie patrzy...
Lumpy Napisano 28 Luty 2005 Napisano 28 Luty 2005 Dlaczego tak niebiesko? I powinienneś poprawić smooth (zwłaszcza przy dachu). Ogólnie sprawia miłe wrażenie.
jaras Napisano 28 Luty 2005 Napisano 28 Luty 2005 jest lepiej ale trzymaj skalę na całości obiektu , zobacz sobie np. schody główne i schody po bokach ? różnica duża w proporcjach - musisz to wszystko ujednolicić. pozdrawiam
kat21 Napisano 3 Marzec 2005 Autor Napisano 3 Marzec 2005 poprawiłem następny render będzie lepszy. dzięki a oto nowy niestety niebieski a co smootha to poprawię.
Lumpy Napisano 12 Marzec 2005 Napisano 12 Marzec 2005 Zazwyczaj w kościołach jest jeden krzyż na budynku. Proponuję usunąć przynajmniej ten środkowy.
misiold Napisano 12 Marzec 2005 Napisano 12 Marzec 2005 no nie wiem ale mi ten kościół przypomina mi bardziej taką eee dóżą chate dla góralów. Ale tak pozatym to oki
Rekomendowane odpowiedzi