Gość konrad_89 Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 Oto efekt dwóch tygodni mojej pracy prawie bez przerw. Namęczyłem się nad nim, ale wy pewnie i tak skasujecie mnie swoimi komentarzami. Widać jeszcze dużo pracy przede mną ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 It's only one answer about this car - It's the biggest shit ever. A model ładny dosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość styczny Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 niebądź taki skromny,sam powiedz albo pokarz sitake jak sądzisz jest dobra?? bo przy dobrej sitce to wychodzi jakieś pare godzin na 1 vertex przez całe 2 tygodnie. a tam znowu bzdury plete, podoba mi sie (jak na zabawke) ten maluszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość konrad_89 Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 Oto wspomniana siateczka. Pierwszy raz zamieszczam siate więc jak coś jest nie tak, to napiszcie.Wiem że maluch to paskudne auto, ale jego tuning potraktowałem jako wyzwanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 Model bardzo fajny. Ale samochód jako samochód to byłoby WIELKIE gó*no... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość styczny Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 write bez kół daj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 Model nie wyglada zle, ale po takim tuningu w zyciu bym nie chcial jezdzic kaszlem :) Wlacz skylighta lub sciagnij sobie skrypt e-light (jest szybszy, uzywa shadow map) do miekkich cieni bo takie ustawianie swiatel wokol samochodu w dosc chaotyczny sposob mija sie z celem. Popracuj jeszcze nad materialami. Na pewno material szyb jest do wymiany, bo wygladaja koszmarnie, jakbys zmienil tylko opacity :) Wydaje mi sie ze lakier ma takze za duze speculary, ale moze mi sie tylko wydaje. Oponki sie za bardzo swieca. To tyle, popraw i umiesc nowa wersje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 27 Luty 2005 Share Napisano 27 Luty 2005 Powiem tak, model ładny, scena zryta, tak jak i te cienie oraz oswietlenie, oczym wspomniaj już Baton. Poszukaj sobie jakiegos brazila lub v-raya, to sprawi, ze twoje pracki beda sie lepiej prezentowaly(oczywiscie jak juz to opanujesz):D pozdro i pracuj dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość konrad_89 Napisano 27 Luty 2005 Share Napisano 27 Luty 2005 Szczerze mówiąc to właśnie od niedawna mam V-Raya tylko jeszcze go nie opanowałem. Stąd te kanciaste cienie i oświetlenie nie takie. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś dał linka do tutka o V-Rayu albo czegoś takiego. Edit:dorzucam rendera z przykładowym tłem żeby lepiej było widać szyby. ps:JAK ZROBIĆ MIĘKKIE CIENIE W V-RAYU? pomocy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek.skibinski Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 Sam mam "kaszlaka" niestety nie wygląda tak super. Brawo za model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Murky Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 ta siatka na przodzie cos przeswituje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-M@RTIN- Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Bardzo ładny model. Car-Audio i NOS mnie zatkał - po prostu rewela, tylko felgi cos mi nie pasują do reszty, ale moze mam po prostu inny gust. ogólnie pracka fajna. PS. http://www.tuninguj.com.pl/felgi.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyonizoss Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 hehe. spoko nawet ci to auto wyszło. napewno duzo by wniosło gdybys jeszcze tu i tam chamferem lepiej popracował :) ale i tak jestem na tak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 zabiły mnie te rurki w bagażniku :P Niezła robota, pozdro właściciel czerwonego PRYSZCZA ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 fajny model, trochę krzywy, ale fajny. nos dobija;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 to nie rurki rylko rozpórki :) pozdrawiam model ladny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 no fajnie by bylo z tym nosem przy czolowce :D a co do cieni - poszukaj o area shadows. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 :). najs, > ale mi sie niepodobaja swiatla> nie ma w nich szkla, ale za to relnie nawet wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 model fajnie sie prezentuje. ps. co wy chcecie od maluszka :D spook autko :P strach jechac ale fun jest niezly :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 dokładnie jesli macie chęć na mxymalny survival to polecam jazdę z prędkością zbliżoną do 120km/h chociarz wykręcaliśmy większą :D:D:D ... Model taki lekko krzywy ale fura wypas i koncepcja.. niezły sprzet w bagarzniku !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 łądny tuning, ładnie wyszło :] na 4 minus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[MaTRiX] Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 heh... w sumie model ładny - podobalby mi sie gdyby to nie byl maluch, jako ze uwielbiam to autko (to byl moj pierwszy samochod), a ten tuning jest tak szpecacy ze bleeeee. byc moze czepiam sie detali, ale co te wloty maja chlodzic? butle z nosem czy glosniki :P? siatki na pasie przednim moga sobie byc bo w koncu mozna zrobic przeszczep "pieca" i sobie chlodnice wrzucic. a z reszta... mam inny gust - jak tuning malca to tylko na rally-style (swoja droga troszke siedzialem w tym temacie) pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi