Napisano 26 Luty 200520 l Oto efekt dwóch tygodni mojej pracy prawie bez przerw. Namęczyłem się nad nim, ale wy pewnie i tak skasujecie mnie swoimi komentarzami. Widać jeszcze dużo pracy przede mną ech...
Napisano 26 Luty 200520 l It's only one answer about this car - It's the biggest shit ever. A model ładny dosc.
Napisano 26 Luty 200520 l niebądź taki skromny,sam powiedz albo pokarz sitake jak sądzisz jest dobra?? bo przy dobrej sitce to wychodzi jakieś pare godzin na 1 vertex przez całe 2 tygodnie. a tam znowu bzdury plete, podoba mi sie (jak na zabawke) ten maluszek
Napisano 26 Luty 200520 l Oto wspomniana siateczka. Pierwszy raz zamieszczam siate więc jak coś jest nie tak, to napiszcie.Wiem że maluch to paskudne auto, ale jego tuning potraktowałem jako wyzwanie.
Napisano 26 Luty 200520 l Model bardzo fajny. Ale samochód jako samochód to byłoby WIELKIE gó*no... :)
Napisano 26 Luty 200520 l Model nie wyglada zle, ale po takim tuningu w zyciu bym nie chcial jezdzic kaszlem :) Wlacz skylighta lub sciagnij sobie skrypt e-light (jest szybszy, uzywa shadow map) do miekkich cieni bo takie ustawianie swiatel wokol samochodu w dosc chaotyczny sposob mija sie z celem. Popracuj jeszcze nad materialami. Na pewno material szyb jest do wymiany, bo wygladaja koszmarnie, jakbys zmienil tylko opacity :) Wydaje mi sie ze lakier ma takze za duze speculary, ale moze mi sie tylko wydaje. Oponki sie za bardzo swieca. To tyle, popraw i umiesc nowa wersje :)
Napisano 27 Luty 200520 l Powiem tak, model ładny, scena zryta, tak jak i te cienie oraz oswietlenie, oczym wspomniaj już Baton. Poszukaj sobie jakiegos brazila lub v-raya, to sprawi, ze twoje pracki beda sie lepiej prezentowaly(oczywiscie jak juz to opanujesz):D pozdro i pracuj dalej.
Napisano 27 Luty 200520 l Szczerze mówiąc to właśnie od niedawna mam V-Raya tylko jeszcze go nie opanowałem. Stąd te kanciaste cienie i oświetlenie nie takie. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś dał linka do tutka o V-Rayu albo czegoś takiego. Edit:dorzucam rendera z przykładowym tłem żeby lepiej było widać szyby. ps:JAK ZROBIĆ MIĘKKIE CIENIE W V-RAYU? pomocy!!!
Napisano 24 Sierpień 200519 l Bardzo ładny model. Car-Audio i NOS mnie zatkał - po prostu rewela, tylko felgi cos mi nie pasują do reszty, ale moze mam po prostu inny gust. ogólnie pracka fajna. PS. http://www.tuninguj.com.pl/felgi.php
Napisano 24 Sierpień 200519 l hehe. spoko nawet ci to auto wyszło. napewno duzo by wniosło gdybys jeszcze tu i tam chamferem lepiej popracował :) ale i tak jestem na tak ;)
Napisano 25 Sierpień 200519 l zabiły mnie te rurki w bagażniku :P Niezła robota, pozdro właściciel czerwonego PRYSZCZA ;)
Napisano 26 Sierpień 200519 l no fajnie by bylo z tym nosem przy czolowce :D a co do cieni - poszukaj o area shadows.
Napisano 28 Sierpień 200519 l :). najs, > ale mi sie niepodobaja swiatla> nie ma w nich szkla, ale za to relnie nawet wyglada.
Napisano 28 Sierpień 200519 l model fajnie sie prezentuje. ps. co wy chcecie od maluszka :D spook autko :P strach jechac ale fun jest niezly :D
Napisano 28 Sierpień 200519 l dokładnie jesli macie chęć na mxymalny survival to polecam jazdę z prędkością zbliżoną do 120km/h chociarz wykręcaliśmy większą :D:D:D ... Model taki lekko krzywy ale fura wypas i koncepcja.. niezły sprzet w bagarzniku !!!
Napisano 30 Sierpień 200519 l heh... w sumie model ładny - podobalby mi sie gdyby to nie byl maluch, jako ze uwielbiam to autko (to byl moj pierwszy samochod), a ten tuning jest tak szpecacy ze bleeeee. byc moze czepiam sie detali, ale co te wloty maja chlodzic? butle z nosem czy glosniki :P? siatki na pasie przednim moga sobie byc bo w koncu mozna zrobic przeszczep "pieca" i sobie chlodnice wrzucic. a z reszta... mam inny gust - jak tuning malca to tylko na rally-style (swoja droga troszke siedzialem w tym temacie) pozdrawiam ;)