Napisano 1 Maj 200321 l Witam, Taka ciekawostka która mnie strasznie cieszy i mobilizuje do dalszej pracy. Na dzień dzisiejszy (piątek, 06 kwietnia 2001, godz. 18:11:36) licznik strony wynosi: 1 104 337 Strona ma ponad 4 lata ,ale wynik ten dotyczy ostatnich 2 lat (a pamiętacie zapewne ,że było kilka dosyć długich przerw w działaniu strony). Odliczone od tego są przeładowania i wszelkie moje wejścia i nie liczone są wejścia na forum. [podaje to jako ciekawostke ponieważ ktoś mnie kiedyś o to pytał]
Napisano 1 Maj 200321 l czyli jak sie loguje bezpośrednio na forum( www.max3d.pl/forum) to licnik się nie nabija?
Napisano 1 Maj 200321 l liczby mówią same za siebie..... Czy aby tak dalej i aby ta liczba podwoiła się jeszcze w tym roku. Pozdrawiam.[jupi]
Napisano 2 Maj 200321 l Ta liczba chyba dobitnie prezentuje wymiar dokonań naszego Admina :). To niesamowite że myśl, zamysł jednego człowieka może bez zaplecza finansowego tak elektryzować ludzi do ciągłego odwiedzania. Ukłony w stronę pierwszego.
Napisano 2 Maj 200321 l hehehe to ja sie loguje przez 3d zawsze lubie sobie wcisnąc przycisk \"Forum\" hihihI Gratuluje sukcesu [piwo] [piwo]
Napisano 2 Maj 200321 l Gratulacje. Może nie tylko praca samego admina, ale także forumowiczów, ludzi piszących i tłumaczących tutki, ludzi wysyłających prace do galerii no i oczywiście wielka jest w tym zasługa samego Maxa ;). No ale podziwiam za wytrwałość i osiągnięcie.
Napisano 2 Maj 200321 l napisze w skrocie...wymysliles aby zrobic serwis o maxie i Ci wyszedl...ciagle sie rozwija i nie widac jego konca przyszlosci :)))) podziwiam i gratuluje pozdro:)[piwo]
Napisano 3 Maj 200321 l kongradulejszyn, jak licznik na mojej stronie (www.3dgrafika.prv.pl) przekroczyl 1000 odwiedzin to sie cieszylem jak glupi :)
Napisano 11 Maj 200321 l ja bym proponowala zeby strone w wesji angielskiej zrobic coby obcokrajowcy tez sobie poczytac mogli / wielu sie juz mnie pytalo o to czy istnieje anglojezyczna versja strony .. to moje pare groszy do tematu i ciesze niezmiernie z tego sukcesu !!!:D[jupi][jupi][jupi][jupi]